Προς το περιεχόμενο

Divx Player συσκευη: άχρηστα για το προσεχές μέλλον;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to mesimeri me pire i gomrnitsa apo pixmania. telika exei polu glukia foni :D na kai tia allo kerdizeis mazi me tin agora :D Ta yamada efugan idi apo ekei. to polu se 3 meres mou eipe 8a ta exo

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kalispera....eimai katoxos enos dvd player Yamada dvx6000 edw kai 6 mines kai eimai ikanopoiimenos...an eksaireseis to provlima twn ellinikwn ypotitlwn... to opoio omws diorthwnetai me to neo tous modelo to dvx6600 sto opoio vazeis ena neo firmware kai einai mia xara oi ypotitloi...egw pantws mexri twra den exw provlima paizei ta panta xvid divx..

re k_w_t poso to pires to united apo to praktiker? exei ypostiriksi ypotitlwn?an nai dokiamases an ypostirizei kai tous ellinikous?

Αληθεια δεν εχω δοκιμασει με ξεχωριστους υποτιτλους γιατι συνηθως τα divx που εχω ειναι με ενσωματομενους

Δημοσ.

Ir8e to Yamada DVX-6600, alla den paizoun oi "exoterikoi" ipotitloi .srt

I gramatoseira einai la8os . Katevasa to teleftaio firmware , alla ta idia ...

Epaixa kai me tis ri8miseis , ores... alla tipota.

Exei kaneis kamia idea ? :shock:

Δημοσ.
hunters' date=' check your pm

sou esteila mia ...idea gia na deis ellhnikous ypotitlous se srt[/quote']

Μιας και αύριο το παραλαμβάνω και εγώ μπορείς να μου στείλεις και εμένα την...ιδέα.

Thnks

Δημοσ.

Εγω το συζητουσα μ ενα φιλο για το αν θα το παρω η οχι το yamada..

Και μου λεει "αν θες να παιξει 1000 δισκακια και μετα παπαλα παρτο"

Καμια γνωμη? :P

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα η θα εφτιαχνα ενα μινι-PC. Ειναι καλη φαση και τα παιζει και θα τα παιζει ολα.

Δημοσ.

SV1EOD, exeis pm

Finn, lemon, o ka8enas exei thn apopsh tou

Den 8a epekta8w giati edw mesa exw akousei diafora koufa, mexri kai na to sygkrinoun me tsiparismeno xbox exw dei.

To 8ema einai na xereis ti akrivws 8eleis.

Δημοσ.

Αν ειναι προτιμοτερο ενα μινι pc απο ενα DVD/Divx player? Δινεις 80€ και εχεις ετοιμο ενα dvd/divx/xvid player σαλονιου. Οποιος θελει να κατσει να ασχοληθει και να φτιαξει ολοκληρο 2ο pc για το σαλονι του, που στοιχιζει πολυ παραπανω, (οπως και το Xbox+τσιπαρισμα+τηλεχηριστηριο) και κανει και περισσοτερο θορυβο για να παιζει και κανα wmv, mov η ra αρχειο που σον και καλα δε θελει να παιξει στο pc του, τοτε ας ακολουθησει τη λυση του pc σαλονιου. Νομιζω ομως οτι ειναι νωρις ακομα, οι λυσεις αυτες τωρα αρχισαν να εμφανιζονται και δεν ειναι τοσο λειτουργικες οσο τα dvd players.

Για το xbox μπορει να παιζει τα παντα αλλα δε παυει να ειναι παιχνιδομηχανη. Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια αυτα γιατι να πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης του? Συγκριτικα μιλαμε παντα. Κι αντε μετα να το σπαει, να αγοραζει και extra το τηλεχηριστηριο...

Τωρα οσον αφορα τους codecs και το αν θα ειναι αχρηστα στο προσεχες μελλον τα επιτραπεζια players, εχω να πω οτι το divx εχει βγαλει καποιο standard που ακολουθει στις εκδοσεις του και στο οποιο βασιζονται οι εταιριες που κατασκευαζουν τα τσιπακια των players. Ο στοχος του standart αυτου και των συνεργασιων της divx με διαφορες εταιριες ειναι να μην υπαρχουν ασυμβατοτητες στο μελλον, για αυτο και τα players αναφερονται ως "divx certified".

Ηδη, τα σημερινα DVD/Divx players υποστηριζουν μια γκαμα απο το divx 3.11 ως το xvid version 1. Δηλαδη ενα διαστημα 5 χρονων περιπου!

Δημοσ.

Ώχ τι ακούνε τα αυτιά μου mini pc, xbox και άλλα πράγματα άνω των 64 ευρώ + 15 τα μεταφορικά που κάνει το 6600.

Μα τόσα πολλά σας φαίνονται τα 79 ευρώ?

Δημοσ.

σιγουρα sotris69 δεν ειναι πολλα τα 79 ευρω, αλλα εδω ειμαστε για να λεμε και exteme αν θεσ αποψης, και να σπαμε τα @@ με δαφορα κουλα, αν αποφασισω να βλεπω DIVX χαλαρα ενα 6600 θα επαιρνα, (μονο που δεν εχω πιστωτικη...), αλλα η χαρα τις δημιουργιας ενοσ homemade mini PC ειναι μια προκληση....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Αν ειναι προτιμοτερο ενα μινι pc απο ενα DVD/Divx player? Δινεις 80? και εχεις ετοιμο ενα dvd/divx/xvid player σαλονιου. Οποιος θελει να κατσει να ασχοληθει και να φτιαξει ολοκληρο 2ο pc για το σαλονι του' date=' που στοιχιζει πολυ παραπανω, (οπως και το Xbox+τσιπαρισμα+τηλεχηριστηριο) και κανει και περισσοτερο θορυβο για να παιζει και κανα wmv, mov η ra αρχειο που σον και καλα δε θελει να παιξει στο pc του, τοτε ας ακολουθησει τη λυση του pc σαλονιου. Νομιζω ομως οτι ειναι νωρις ακομα, οι λυσεις αυτες τωρα αρχισαν να εμφανιζονται και δεν ειναι τοσο λειτουργικες οσο τα dvd players.

Για το xbox μπορει να παιζει τα παντα αλλα δε παυει να ειναι παιχνιδομηχανη. Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια αυτα γιατι να πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης του? Συγκριτικα μιλαμε παντα. Κι αντε μετα να το σπαει, να αγοραζει και extra το τηλεχηριστηριο...

Τωρα οσον αφορα τους codecs και το αν θα ειναι αχρηστα στο προσεχες μελλον τα επιτραπεζια players, εχω να πω οτι το divx εχει βγαλει καποιο standard που ακολουθει στις εκδοσεις του και στο οποιο βασιζονται οι εταιριες που κατασκευαζουν τα τσιπακια των players. Ο στοχος του standart αυτου και των συνεργασιων της divx με διαφορες εταιριες ειναι να μην υπαρχουν ασυμβατοτητες στο μελλον, για αυτο και τα players αναφερονται ως "divx certified".

Ηδη, τα σημερινα DVD/Divx players υποστηριζουν μια γκαμα απο το divx 3.11 ως το xvid version 1. Δηλαδη ενα διαστημα 5 χρονων περιπου![/quote']

Τελικα οταν σε 2 χρονια θα βγαινουν ταινιες κωδικοποιημενες με μελλοντικη εκδοση codec, τα υπαρχοντα divx player θα τις παιζουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...