bartenderas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά αγόρασα σήμερα έναν ολοκαίνουριο Western Digital 80 GB, προκειμένου να εγκαταστήσω το μισό δίσκο για το Linux Suse 9.1 που μου αρέσει πολύ και θέλω να το κρατήσω στο pc, και το άλλο μισό του δίσκου για backup και data. Χωρίς να κάνω format στο δίσκο κάνω boot από το cd linux , κάνω εγκατάσταση και ασχολούμαι για μισή ωρίτσα με το λειτουργικό. Εν συνεχεία κάνω επανεκκίνηση σε xp pro και ανοίγω partition magic για να χωρίσω το δίσκο. Έλα όμως που όλος ο δίσκος χαρακτηρίζεται ως bad και δε με αφήνει να κάνω τίποτα!!!!! Επιλέγω format σε ntfs και μου βγάζει ένα περίεργο μύνημα όταν κάνει restart. Έχει πρόβλημα ο δίσκος άραγε? Please help ....
bartenderas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Τελικά κατάφερα να δω τον δίσκο. Τον έκανα φορματ σε ntfs και μετά του πέρασα το suse.Επίσης κατέβασα ένα εργαλειάκι από την wd και τσέκαρα το δίσκο ο οποίος ήταν οκ. έτσι τώρα έχω 30gb σε ntfs που φαίνονται από τα win και τα υπόλοιπα 45 για τους πιγκουίνους. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το Partition magic εξακολουθεί να περιγράφει όλο το δίσκο σαν bad. Αυτό που με απασχολεί ουσιαστικά είναι να μη χάσω κάποια στιγμη΄τα δεδομένα που θα βάλω σε αυτά τα 30 gb.
savvasha Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δοκλιμασε να κατεβάσεις το νέο partition magic. Το 8 έκανε αυτό το πρόβλημα. Στο 8.1 όμως διορθώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.