tao Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Θα ήθελα να κάνω το εξής ερώτημα έχω κάνει μια ασύρματη σύνδεση στο σπίτι ένα acches point και δυο ασύρματες καρτούλες έχω βάλει ένα key δια να προστατέψω το δυκτιάκι μου.η ερώτηση λοιπόν είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιος να το σπάσει και να μπει μέσα? Αν ναι με τι γίνετε με προγράμματακι ? και που μπορώ να βρω κάποιο αξιόπιστο για τεσταρισμα ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ότι κλειδώνει σπάει λέει ο λαός. Φυσικά και σπάνε αλλά ποιος θα κάτσει να σπάσει το δικό σου? Αν το αλλάζεις συχνά δεν έχεις πρόβλημα. Λυση δεν θα σου δώσω πάντως για τον testing purposes σκοπό σου γιατί μου θυμίζει το "ξέχασα το pass στα windows, πως μπορώ να τα σπάσω για να μπω?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ότι κλειδώνει σπάει λέει ο λαός. Φυσικά και σπάνε αλλά ποιος θα κάτσει να σπάσει το δικό σου? Αν το αλλάζεις συχνά δεν έχεις πρόβλημα. Λυση δεν θα σου δώσω πάντως για τον testing purposes σκοπό σου γιατί μου θυμίζει το "ξέχασα το pass στα windows' date=' πως μπορώ να τα σπάσω για να μπω?"[/quote'] Η απάντηση σου δηλώνει: φίλε εγώ είμαι ο έξυπνος και εσύ κάτσε ψάξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Nai e? Otan o allos sou leei "pes mou tropo na spasw ena diktuo" esena ti sou erxete sto mualo? H lush gia ton provlhmatismo tou (an telika uparxei) einai na allazei suxna WEP keys pragma pou tou eipa parapanw. A! btw, me ena polu aplo search vriskeis luseis H dikia sou apanthsh ti dhlwnei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tao Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Όταν πσαχνεις πάντα βρίσκεις αυτό που θέλεις το θέμα είναι ο ευκολότερος τρόπος. αν θέλεις να φτιάξεις ένα ψωμί και ο κλητός σου είναι ψωμάς είναι βλακεία να ψάχνεις να το βρεις μόνος σου. εξάλλου η βοιθεια είναι πάντα καλόδεχτη ,είναι άσχημο να σου λένε ξέρω αλλά ψάξε να το κάνεις μόνος σου αν ξέρει κάποιος λιπών ας μας πει πώς γίνετε ακόμα και ανονιμα ,δεν θέλω να πιστεύω ότι η καλοί άνθρωποι χάθηκαν ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Χωρίς παρεξήγηση αλλα δεν θα σου έλεγα ποτε πως μπορείς να σπάσεις ένα WEP από την άποψη ότι δεν θα μου άρεσε να μπαίνει ο οποιοσδήποτε στο δικό μου η σε κάποιο άλλο ιδιωτικό δίκτυο στο σπίτι και να μου παίρνει πχ το internet. Το έχω δει ,γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.