epote Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 κατ αρχαν, η ελιζαμπεθ σου ειναι ΘΕΑ. *ΓΥΝΑΙΚΑ* τεσπα στα της ταινιας διαφωνω λιγακι με την γενικοτερη ωραιοποιηση της αυτοκατστροφικης συμπεριφορας και του αλκοολισμου, οπως επισις μου φανηκε κατα τι μη ρεαλιστικο το να drink yourself to death, θα ειχες μπει στο νοσοκομειο πολυ πριν φτασεις εκει, οικοιοθελος! παρολαυτα, ο κειτζ ηταν μαγευτικος στο ρολο του, το ημι-νουαρ μελαγχολικο κλιμα της ταινιας αντλουσε ολη τη βρομια και την αηδια της πολης χωρις το ιδιο να ειναι βρομικο και αηδιαστικο. πολυ καλο πολυ καλο
Gary Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 κατ αρχαν, η ελιζαμπεθ σου ειναι ΘΕΑ. σε συγχαίρω για το καλό σου γούστο - η ελίζαμπεθ είναι κούκλα παρολαυτα, ο κειτζ ηταν μαγευτικος στο ρολο του O Κέιτζ όταν συνεργάζεται με καλους σκηνοθέτες βγάζει α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ε-ς ερμηνείες - αυτό έγινε στο Wild At Heart στο Snake Eyes και στο Las vegas - στις 3 καλύτερες του δηλαδή για συγκρινε τες τώρα (τις ερμηνίες μιλάμε) με τα 60 second ή με καμιά τέτοια μπούρδα και πές μου αν κάνω λάθος Γενικά η ταινία είναι υπέροχη - σκηνοθεσια - φωτογραφία - ατμοσφαιρα και χρώματα μαγευτικά όλα btw ρε αχρείε τώρα το είδες πρώτη φορά ??
spiros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 re epote, ti perimeneis twra re c? tenia eine kai malista poli kali. Perimeneis na exei Alithies tou styl oti pas prwta sto nosokomeio prin pethaneis apo to poli alkool ke tetoia??? MOu thimizis aytous poy blepoune MI (mission Impossible) kai lene "ayta de ginode" h blepoune james bond na phdaei apo to aeroplano kai na peftei panw se dentro kai na kanei thn maimou kai na glytwnei kai lene "ayta de ginode." Ke emena mou arese poli i tenia.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 rixte mia matia kai sto birdy, apo tis kaluteres tainies tou.
konnak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 κατ αρχαν, η ελιζαμπεθ σου ειναι ΘΕΑ. Κοίτα, συμφωνώ, αλλά ρε συ ειδικά στο συγκεκριμένο έχει κάτι πλάτες τύφλα να 'χει ο Αναστόπουλος. Αλλά είναι πανέμορφη indeed (μου άρεσε πολύ και στο Deconstructing Harry -βγήκε δύο χρόνια μετά το Leaving Las Vegas). διαφωνω λιγακι με την γενικοτερη ωραιοποιηση της αυτοκατστροφικης συμπεριφορας και του αλκοολισμου POSSIBLE SPOILERS Δεν είναι και τόσο σκόπιμη αυτή η ωραιοποίηση. Απλά η ταινία έχει ως κέντρο τους 2 ανθρώπους και τη σχέση τους. Τα πάθη τους θεωρούνται δεδομένα. Το λέει και ο Κέητζ. Δεν είναι μια ταινία για το πως κάποιος αλκοολικός μπορεί να νικήσει τον εθισμό του. Αλλά για το πως δύο άνθρωποι εκ των προτέρων χαμένοι, που ο ένας δεν θέλει καν να σωθεί, μπορούν να βρουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο κινούμενοι στο περιθώριο. Είναι εκπληκτική η ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα του Κέητζ. Η απόλαυση της αυτοκαταστροφής του δεν νομίζω ότι ωραιοποιεί και τόσο πολύ το πάθος του και την συμπεριφορά του. Απλά κάνει ακόμα πιο δραματικό τον χαρακτήρα του. Καταπληκτική ταινία. O Κέητζ μοναδικός.
crAss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ontos kai sto Birdy itan tromeros, an kai pitsiriki... crAss
Γηρυόνης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Όντως η ταινία είναι κορυφαία. Επίσης πάρα πολύ μου άρεσε και το 9mm όπου και εκεί δίνει ρέστα.
ThePatriot13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 poly kali ermineia apo ton cage an kai ton protimw se diaforetikous rolous... de tha symfwnisw me tipota oti to snake eyes itan apo tous kalyterous tou rolous opws eipe o filos apo ti rodo... i tainia itan genika poly kali..
Gary Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Όντως η ταινία είναι κορυφαία. Επίσης πάρα πολύ μου άρεσε και το 9mm όπου και εκεί δίνει ρέστα. 8mm είναι - το 9 ίσως είναι το sequel που δεν βγήκε ακόμα :wink: παντως ναι έχεις δίκιο αρκετά καλή ταινία (ποιος το περιμενε αυτό απ'τον μετριότατο Schumacher) και ναι δίνει αρκετά ρέστα :wink: de tha symfwnisw me tipota oti to snake eyes itan apo tous kalyterous tou rolous opws eipe o filos apo ti rodo... i tainia itan genika poly kali.. καλα εντάξει ... γούστα είναι αυτά btw για ποιό λες ? το Snake Eyes ή το Las Vegas ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.