Προς το περιεχόμενο

"Απολογισμός Συναλαγών"μήπως να σβηστεί?

λ²

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα μπήκε το όνομα μου εκεί και μάλιστα με τα χειρότερα λόγια, όποιος θέλει μπορεί να πάει να το δεί.

μιλάμε για ένα πακέτο 3 παιχνιδιών 30? + 9? μεταφορικά. δεν μπόρεσα για έναν μήνα να πάω να τα πάρω. και έτσι του παιδιού του γύρισαν πίσω. ελπίζω να με συγχωρήσει παρόλο που καταλαβαίνω την κατάσταση. και εγώ στην θέση του αυτό θα έκανα δεν λέω.

έτσι ως αποτέλεσμα με έγραψε κατευθείαν. μία παράθενση... πριν καιρό είχα το ακα Madeby.Me και το άλλαξα για λόγους ασθητικής αλλά και ενημερωτικότητας(περιμένω πως και πως για το λ²)..

μόλις είδα το πμ του παιδιού να μου λέει οτι είμαι απαράδεκτος και έτσι... κατάλαβα αμέσως οτι θα μπώ στην λίστα. πάω βλέπω και πραγματικά νευρίασα πάρα πολύ, αλλά δεν έχω λόγια να με προστατεύσω αφού με όλο το δίκιο του το παιδί. ήθελα να απαντήσω αλλά πιστεύω θα χειροτέρευα την κατάσταση.

πολλά άτομα απο το σιτε έχουν απαντήσει εκεί πέρα για τον εαυτό τους πράγμα που ξεκινάει μεγάλες διαμάχες μεταξύ των μελών. πιστεύω σε κανέναν χρήστη δεν κάνει καλό αυτό που γίνεται. π.χ. άμα δω το όνομα κάποιου στην λίστα με - (μείον) δίπλα του, δεν θα του αρνηθώ μία συναλλάγή, ούτε θα τον αφήσω στην άκρη για ένα προϊόν που θέλω να αγοράσω. δεν ξέρω για εσάς, εγώ την γνώμη μου λέω.

πραγματικά εκεί που θέλω να γίνω ο "καλός άνθρωπος του ινσομνια" 8) ξαφνικά έρχεται αυτό και μου ρίχνει την "δημοσιότητα"(το βλέπω σχεδόν πολιτικά το θέμα) εκεί που θέλω να τα έχω ωραία και καλά με όλους.είμαι και σε άλλα φορυμ και πραγματικά μερικές φορές μετανιώνω για κάποιες διαμάχες που ειχα.

το ινσόμνια θα έπρεπε να αφήνει τους χρήστες τους με μία ικανοποίηση, και όχι με πικρία για κάποιον ή για τον ευατό τους.. πιστεύω δεν είναι σωστό να κρίνουμε τον άλλον με τέτοιο τρόπο. δεν λέω είναι κάποια μικρή μορφή να προστατευτούμε από κάποιον, αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να αποτρέψουμε κάτι.

παρακαλώ μην επεξεργαστούμε το θέμα μου, αλλά γενικά το θέμα του απολογισμού γιατί σε μένα το πάθημα έγινε μάθημα.

επίσης θερμά θα παρακαλέσω να μην σβηστεί ή κλειδωθεί το τόπικ γιατί ο καθένας πρέπει να έχει γνώμη.

παρακαλώ τους αδμινς κυρίως και όχι μόνον να ποστάρουν εδώ την άποψη τους.

ευχαριστώ πολύ.

Φίλε Cue συγνώμη και πάλι.

Δημοσ.

Το λάθος είναι απόλυτα δικό σου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγραψες όλα αυτά. Τόσο καιρό σε περίμενε. Εφόσον τον γείωσες και μάλιστα χρεώθηκε και από πάνω καλά έκανε και το ανέφερε δημόσια.

Αν κάνεις το ίδιο και σε κάποιον άλλον; και μάλιστα σε αγγελία μεγαλύτερης χρηματικής αξίας;

Άμα θέλεις να τα έχεις ωραία και καλά με όλους, φρόντισε να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου απέναντι τους.

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω πως από την μία λές

καταλαβαίνω την κατάσταση. και εγώ στην θέση του αυτό θα έκανα δεν λέω.
όλο το δίκιο του το παιδί
και από την άλλη να θέτεις όλα αυτά τα ερωτήματα.

Αν όντως θες να είσαι ο

"καλός άνθρωπος του ινσομνια"
τότε θα μπορούσες κάλλιστα να πεις, ορίστε τα 9 ευρώ που σε χρέωσα χωρίς λόγο και συγνώμη. Δεν είναι τόσο τα 9 ευρώ όσο το γεγονός ότι εμένα προσωπικά αυτή η συμπεριφορά μου δείχνει άνθρωπο ο οποίος δεν είναι αξιόπιστος, υπεύθυνος και σωστός απέναντι σε έναν άλλο.

Στο θέμα μας πάντως, δε βρίσκω κάτι αρνητικό στο να υπάρχει το topic των απολογισμών. Δεν οφείλω κατά κάποιο τρόπο να αναφέρω τι αντιμετώπισα σε μία συναλλαγή μου ώστε να το έχει στα υπόψιν του κάποιος τρίτος που θα θελήσει να κάνει μια συναλλαγή με το ίδιο πρόσωπο?

Πάντως θα συμφωνήσουμε στο ότι "το βλέπεις πολιτικά το θέμα", ο τρόπος που τα λες εμένα προσωπικά μου θυμίζει ένα από τα γνωστά είδη πολιτικής που υπάρχουν.

PS. Το δέμα ήταν 20 + 9 παρεπιμπτόντως. Όχι ότι έχει σημασία, απλά να υπάρχει η σημείωση.

Δημοσ.

katarxas kala ekanes kai den apathses sto thread me tis axiologhseis , giati opws poly swsta eipes exei ginei mpaxalo apo tis kontres melwn.

kata ta alla exeis 100% adiko.

pou blepeis na sou zitaei sygnwmh o Cue?diladi kaneis ti blakeis sou kai perimeneis na bgeis kai apo panw???eleos re c , oxi kai etsi!!!:evil:

kala ekane kai sou edwse arnitiki ba8mologia to paidi.ton kremases.ti paei na pei den eixes lefta?as min tou eleges pws 8es ta games tou loipon!an paragkelnes kati apo online katasthma diladi kai den eixes na tous plirwseis 8a sou legane kai eyxaristw apo panw?oxi bebaia!8a se trexane!to ligotero gia na paroune pisw ta taxydromika exoda.

egw eimai tis gnwmhs na dwseis ta 9 eyrw pou xrwstas sto paidi gia ta ELTA se embasma se logariasmo tou gia na eisai khrios.

kai allh fora prwta koita ta oikonomika sou kai meta pswnize.

oso gia to thread twn axiologisewn eimai 100% yper na meinei.wste na blepoume kai emeis oi alloi pou ti pataei kapoios kai na filagomaste.

as poume me sena de prokeitai na kanw pote sinallagh.gia poion logo allwste?gia na sou steilw kati kai na mou er8ei pisw meta apo 2 ebdomades kai na xrew8w ta exoda apostolhs?

hmartwn re c , exeis megalo thrassos!

Δημοσ.

lol predator!!!

Δεν ζητεισαι συγνωμη,απλώς αποδεχτηκε την γνωμη του.

Λοιπον,χαλαρωστε όλοι......

λ^2 ,νομιζω οτι κανεις λάθος.Εφόσων εσυ ευθυνεσαι για την αποτυχια της συνδιαλλαγης σας,τουλαχιστον θα επρεπε να τον αποζημιωσεις με τα εξοδα αποστολής και να ζητησεις και συγνώμη

P.S Προσωπικη μου γνωμη

Δημοσ.

as poume me sena de prokeitai na kanw pote sinallagh.gia poion logo allwste?gia na sou steilw kati kai na mou er8ei pisw meta apo 2 ebdomades kai na xrew8w ta exoda apostolhs?

Με τον λ², όχι... Με τον λ³ όμως;

Δεν είναι ειρωνεία ή αστειάκι. Απλώς θέλω να πω πως αν κάποιος έχει σκοπό να σε κρεμάσει, θα βρει τον τρόπο. Δεν είναι δύσκολο να φτιάξει ένα ακόμα account.

Παρακολουθώ τελευταία τα προβλήματα των αγγελιών με μεγάλο ενδιαφέρον και τελικά διαπιστώνω πως δεν μπορεί τίποτα, απολύτως τίποτα να σου εξασφαλίσει μια αγοροπωλησία χωρίς προβλήματα.

Αυτό που συνέβη στον λ², θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, ακόμα και με άριστο παρελθόν σε άλλες συναλλαγές του.

Τότε Γιάννη, θα είχες κάποια συναλλαγή μαζί του ή πάλι θα τον έκρινες από την μία και μοναδική φορά που κάτι μπορεί να του έτυχε του ανθρώπου όπως θα μπορούσε να τύχει σε σένα και στον καθένα μας;

pou blepeis na sou zitaei sygnwmh o Cue?

Η γνώμη του Cue, ήταν δεκτή και όχι η συγγνώμη... :mrgreen:

Δημοσ.

XAαχαχαχαχχα

Καλο καλο γελασαμε

Να σβηστει δηλαδη ο Απολογισμος συναλλαγων επειδη εσυ δεν φερθηκες σωστα και πηρες αρνητικη????

Δημοσ.

a nai, lol!:P

anyway , einai aplo.

rwtaw ton cue kai mou leei ta stoixeia tou typou!;)

pantws den exeis adiko cris, opws lew kai gw sto thread me tis axiologhseis , den parexei kamia asfaleia.

apla mia anafora panw katw na 3ereis ti paizei!;)

Δημοσ.

πριν καιρό είχα το ακα Madeby.Me και το άλλαξα για λόγους ασθητικής αλλά και ενημερωτικότητας(περιμένω πως και πως για το λ²)..

poso kairos exei perasei ? ego pou tous ipa ' date='mou lene oti den allazoune ta nick :evil:

sorry gia to asxeto post :(

-EDIT-nai tora to eida christina ,sorry paidia .

Δημοσ.

πριν καιρό είχα το ακα Madeby.Me και το άλλαξα για λόγους ασθητικής αλλά και ενημερωτικότητας(περιμένω πως και πως για το λ²)..

poso kairos exei perasei ? ego pou tous ipa ' date='mou lene oti den allazoune ta nick :evil:

sorry gia to asxeto post :([/quote']

Εννοεί πως έκανε νέο λογαριασμό. :)

Madeby.Me

Δημοσ.

Gia mena ayto pou einai swsto...einai na xanastaloun ta paixnidia me thn symfwnia kai twn 2 me th diafora na paei 20 + 9 + 9 = 38 eyrw se xrewsh toy λ^2. To thema einai omws tha xanaempisteythei o Cue ton parapanw xrhsth? An ola pane kala,tote o λ^2 tha epanerthei toylaxiston sta dika mou matia...gia toys allous den xerw. Riskareis omws Cue?

Δημοσ.

Το ότι μου ζητάει ένα συγνώμη δε μου λέει τπτ. Τι είμαι? Παπάς να τον συγχωρέσω? Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Έμπρακτα να μου δείξει ότι όντως κατάλαβε και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

NKod, Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα τα πάρει τα games this time? Άμα ήταν δε θα τα είχε πάρει εδώ και 1 μήνα?

Αν θέλει όντως τα games αυτή τη φορά πρώτα θα κάνει κατάθεση σε λογαριασμό μου τα έξοδα αποστολής και με αντικαταβολή θα του στείλω τα games.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.

Δημοσ.

swstos o cue..egw apla eipa oti AYTO tha htan h swsth kinisi kai h eilikrinis sygnwmi toy λ^2. Dld an ithele na zhthsei sygnwmi (kai na deixei oti exei kai filotimo) tha eyriske mia lysi opws thn parapanw pou edwses Cue.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...