universe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Αν μπορει καποιος να βοηθηση εδω 8α ειμαι ευγνωμων.Οταν προσπαθω να ανοιξω καποια sites,oxi σε ολα ευτυχως,σκαει ενα μηνυμα που λεει your activeX settings are not allowd to see page correctly.Οταν πατησω οκ,βγαινει ξανα κανα δυο τρειs φορες και στο τελος κρεμαει ο explorer και πολλες φορες κλεινει τελειως.Παλιοτερα δεν μου το εκανε αυτο και μαλιστα στα ιδια sites. Αναρωτιεμαι ειναι καποια ρυθμιση αυτο η εχει κλασει ο explorer και θα ηταν καλυτερα να τον εγκαταστησω ξανα. Τhanx :wink:
madsc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Στον IE Tools=>Internet Options=>Security=>Custom Level κ φτιάξε τις ρυθμίσεις ανάλογα με αυτό που θες. Απλά πρόσεξε γιατί ιδίως με active-x ανοιχτά μπορεί να μαζέψεις ένα κάρο "καλούδια" από τα κατάλληλα sites. /sc
universe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Εχω αλλαξει αρκετες φορες αυτες τις ρυθμισεις αλλα νομιζω οτι το ιδιο γινεται.Τωρα παλι εβαλα τα activeX στο Prompt.Θεωρητικα ετσι θα με ρωταει καθε φορα,ετσι δεν ειναι?
universe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Παρ'ολ'αυτα παλι τα ιδια.Θεωρει οτι συμφωνα με τις ρυθμισεις που εχω δεν μπορω να δω το site 'correctly',και μετα βγαζει ενα μικρο παραθυρακι που λεει οτι πρεπει να πατησω 'yes' για να συνεχισω!.Δεν βγαζω καποιο νοημα.Υπαρχει περιπτωση να εχει σαλταρει ο explorer?
migel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Παρ'ολ'αυτα παλι τα ιδια.Θεωρει οτι συμφωνα με τις ρυθμισεις που εχω δεν μπορω να δω το site 'correctly',και μετα βγαζει ενα μικρο παραθυρακι που λεει οτι πρεπει να πατησω 'yes' για να συνεχισω!.Δεν βγαζω καποιο νοημα.Υπαρχει περιπτωση να εχει σαλταρει ο explorer? Καλησπέρα. Κάποτε είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με με το Scripten τις Microsoft . Υ.Σ. Το δοκιμάζεις εάν θέλεις με δική σου ευθύνη βέβαια
universe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Thanx migel.8a kanw mia prospa8eia padws.
migel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Thanx migel.8a kanw mia prospa8eia padws. Δεν κάνει τίποτα . Edit: Εάν θέλεις δοκίμασε και τον ΜΥΙΕ2 ( Maxthon ) είναι Free .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.