Προς το περιεχόμενο

Provlima me MSN

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apo x8es otan paw na kanw chat me to MSN mou vgazei to akolou8o mynhma:

Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του ακόλουθου μηνύματος σε όλους τους παραλήπτες:

to mynima pou grafw

Kserete ti symvainei?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να προσθέσω κι εγώ ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω sign in με το ένα μου nick. Και μια από τις φορές που μπόρεσα, μου έβγαζε σταδιακά τα contacts μου online και μάλιστα μετά από κάμποση ώρα, ενώ ήταν εξ αρχής on! Με το άλλο nick πάντως, δεν είχα prob! :?

Δημοσ.

Εχει καποια προβληματακια το μσν απο το σαββατο .

Η δεν μπορεις να συνδεθεις (καλη ωρα οπως εγω τωρα) η σου δειχνει ονλαιν τον αλλον ενω εχει βγει (καλη ωρα οπως σε μενα) η δεν σου δειχνει μερος απο οτι σου λεει ο αλλος ..

Δημοσ.

Αυτο το λάθος σας το βγάζει?

0x81000370

Εγω σήμερα δεν μπορώ να μπώ με τίποτα, μου το έκανε και χθές και μπαίνοντας στη σελίδα της hotmail και αλλάζοντας κωδικό κατάφερε να συνδεθεί αλλα σήμερα πάλι τα ίδια, δοκίμασα και τα γιατροσόφια της παρακάτω σελίδας αλλα τίποτα:

http://www.askmarvin.ca/forums/index.php?showtopic=664

Δημοσ.

freakystyley, ma oute auto tha paizei...afou to net messenger einai official down apo thn microsoft...!!

>Υπηρεσία .NET Messenger Service  All Features
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2004 2:07:00 πμ Ώρα Ειρηνικού (GMT -8:00) 

Δημοσ.

παιδια το MSN Messenger ειναι κατω απο την microsoft λογω καποιοων δοκιμων που γινονται στον server για την ενταξη ορισμενων addons στο MSN Messenger 7

Δημοσ.

Οντως το είδα και εγώ αυτό, πως έχει κλείσει η υπηρεσία.

Πάλι καλά γιατι ήμουνα έτοιμος να τα κάνω όλα λαμπόγιαλο εδώ :P

Δημοσ.

ΒΟΟΜΒΟΟΜ ενδιαφέρεσαι να πάμε να κάνουμε λαμπόγιαλλο τον φουστη τον ΟΤΕ που ακόμα μια DSL περιμένω για ενα φίλο εδώ και 2 μηνες και να σου φύγει ?? ¨ΛοΛ

Δημοσ.

Και εγώ έχω κάποια περίεργα προβλήματα με το MSN αν και χρησιμοποιώ trillian. Συγκρεκιμένα αν και βλέπω τους χρήστες όταν τους μιλάω, δεν μπορούν να λάβουν τα μηνύματα, ενώ κάποια στιγμή που κάποιος άλλος μου μίλησε λάμβανε κάποια περέργα μήνυματα τα οποία δεν έγραψα εγώ(λέτε να ναι κανένα bot??)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...