Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ψηφιακη SONY και memory stick 128MB! SOS...!!!

green_beret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες πηγα στο σαλονι επαγγελματικων αυτοκινητων και εβγαλα μερικες φωτογραφιες. Την επομενη πηγα στο Track Festival και εβγαλα μερικες ακομα. H πλακα ειναι οτι μολις εφτασα σπιτι την κυρικη και πηγα να δω τις φωτογραφιες βρηκα μεσα μονο τις φωτογραφιες της 2ης μερας και αυτες παλι απο 1 σημειο και μετα. Τα αρχεια που διασωθηκαν εχουν μεγεθος 62MB αλλα το memory stick δειχνει οτι εχει γεματη μνημη. Εβαλα και το handy recovery αλλα παλι τιποτα. Εχω την SONY P32. Πως εγινε αυτο στα καλα καθουμενα. Υπ'οψην οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τις εσβησα κατα λαθος.

Παρατηρηση: Καποια στιγμη η ψηφιακη εφαγε ενα μικροκολλημα αλλα μετα επανηλθε. Επισης εχει διασωθει 1 μονο φωτογραφια απο την πρωτη μερα που δειχνει οτι δεν εσβησα τον φακελο.

Δημοσ.

Μπορείς να πάς το Memory stick σε ένα φωτογραφείο από αυτά που εμφανίζουν φωτογραφίες από memory stick και διαθέτουν και memory reader και να κάνεις ένα check - test για το τί υπάρχει στην κάρτα σου :roll:

Δημοσ.

θα βοηθούσε να μας πεις τί τράβαγες.Αν τράβαγες την παλιόφατσά σου τότε μάλλον ξέρω τι φταίει...

Πάντως δοκίμασε αυτό που είπε ο las_kar_is αλλιώς αν βρείς κανένα card reader ή να δοκιμάσουμε να βάλουμε την κάρτα σου στη δικιά μου μηχανή μήπως φταίει η μηχανή σου ή να πας στον Γερμανό που έχει card reader και στο δείχνει επί τόπου

Μην έχεις φτιάξει τίποτα υποφάκελους;

Δημοσ.

Τελικα τιποτα. Μαλλον καποια στιγμη διαγραφικαν και μετα πατησαν απο πανω οι υπολοιπες! Τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε γαμωτο???? Μου ερχεται να την σουταρω και να παω να παρω μια canon ή μια olympus που πιστευω οτι ειναι κλασεις ανωτερες απο την δικια μου.

Δημοσ.

an dixnei oti einai gemato mporeis na swseis ta arxeia me ena kalo reader kai to Zero Assumption Digital Image Recovery.to exw kanei 2-3 fores me memory stick kai doulepse akoma kai me ena pou den to eblepe oute h kamera alla elege card error.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...