gascoin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Έχω μικρά αρχεία mpeg και θα ήθελα να τα ομαδοποιήσω σε Dvd με menu (ας πούμε σαν μια κανονική ταινία). Τι πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω, τι πρέπει να προσέξω;
lallasgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ena aplo kai kalo programma einai to nerovision sto opoio mporeis na dimiourgiseis kai menu kai ola...Dokimase to kai pes an exeis problima kapou...
gascoin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασα το ulead dvd movie factory αλλά στην τελική προσπάθεια (είτε προσπαθώ να φτιάξω απ' ευθείας το dvd είτε να κάνω ένα αρχείο .iso) μου βγάζει τα εξέις μηνύματα λάθους: convert step got some problems (4525) και αφού πατήσω OK μου βγάζει: unspecified error Report ID: 0x800411ad(4525) Αν έχετε κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω....
CyberWalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Άσε το movie factory! Το έχω δοκιμάσει και ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με Pinnacle Studio 9! Πολύ καλό documentation και πολύ καλή υποστήριξη. Και κάτι ακόμα : Δες και το δεύτερο pm σου, δεν είναι τα ίδιο! Περιμένω για την mobo με ανυπομωνησία για μια απάντηση. Please, γιατί έχω στήσει ένα υπέροχο μηχάνημα, έχω δώσει αρκετά λεφτά και πρέπει να ξέρω τι θα κάνω με τη mobo του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.