Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 pos tha ginei paidia exoume enan dekti pou pernei sky (panasonic einai den thimame montelo) kai legame na paroume kamia karta gia na doume nova kamia lisi ? an den mporeite na reply dimosios pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Και εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ψάχνω τώρα. Σκεφτόμαστε την λύση dreambox 5620 +80άρι πιάτο +κάρτα nova και να μας μοιράζει ένας φίλος ...... μέσω internet. Βασικά αυτό που χρειάζεσαι είναι nova κάρτα, συνδρομή και έναν δέκτη να παίρνει κάρτες IRDETO. Εμείς έχουμε έναν thomson και δεν ξέρω αν παίρνει. Και εδώ κανα mail plz Toufas αν βρεις κάποια λύση please στείλε κανένα pm (ομοίως θα κάνω αν θέλεις κάποια βοήθεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimip Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 ti mail thelis esi afou tin ipes monos sou tin lisi.....diaforetika me pc kai linux olo kai kapou tha iparxi kapio palio pc pou mpori na zodanepsi me linux pali :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Λέω μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τότε καλύτερη τιμή για dreambox 5620S ?Νομίζω Γερμανία αλλά... Υ.Γ Toufas sorry για την κατάληψη στο post αλλά νομίζω ότι τα ίδια ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 xaotike bravo so ure!! ade steile to me e mail to post sou kai sti nova re!!!na sou dosoun ena megalo parasimo!!! ti na po re paidia!!aporo!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akismei Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 pos tha ginei paidiaexoume enan dekti pou pernei sky (panasonic einai den thimame montelo) kai legame na paroume kamia karta gia na doume nova kamia lisi ? an den mporeite na reply dimosios pm me βασικα θα πρεπει να ενεργοποιησεις την καρτα της νοβα στην ελλαδα!! και μετα να στην στειλουν στην αγγλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 παντως ρουφιανος της νοβα ο χαοτικος μια φορα δεν ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 χεχε Mika. Επειδή σβήστηκε το μύνημά μου και επεξεργάστηκε ο Δάσκαλος το δικό του δεν δίνω συνέχεια στο θέμα. Μια ερώτηση τώρα...τι σημαίνει το "ενεργοποίηση στην Ελλάδα?" Πρέπει η κάρτα να ενεργοποιηθεί (εννοώ πχ επικοινωνία με την nova) για να δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 nomizo na paei texnikos i kati tetio emeis exoume enan panasonic pou dinei to sky pezei irdeto se afton? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 nomizo na paei texnikos i kati tetioemeis exoume enan panasonic pou dinei to sky pezei irdeto se afton? ΚΟΙΤΑ πισω απο το αποκω/τη αν γραφει irdeto... αλλιως module karta irdeto 2 kapou sta 100e k 8a pexei h nova. πας αγοραζεις την καρτα κ δινεις τα στοιχεια σου της Ελλαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 me kerees kai gonies tha exo provlima? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 εννοεις το πιατο κ τις μοιρες που πρεπει να βαλεις για να βλεπεις hotbird-nova-? εχω την εντυπωση οτι μοιρες χρησιμοποιει στην Ελλαδα,θα χρησιμοποιησεις κ εκει.θα βρεις info κ στο satleo.gr. εννοειται πως κατι τετοιο δεν το ρωτας στην nova αλλα μπορεις να ρωτησεις κανα μαγαζι που ασχολειτε κ με δορυφορικα. βεβαια υπαρχει περιπτωση να θες κ 2ο lnb(το καλωδιο ειναι)gia να πιανεις συγχρονως κ sky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.