Προς το περιεχόμενο

traxdata DL δισκάκια

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέρνει κανένας στην Αθήνα; Απο ότι μαθαίνω στη Θεσσαλονικη κατάστημα φέρνει τα verbatim dl €8,5 και τα traxdata €8,9.

Εδω πρέπει να σκάμε 14 ευρώ στο Πλαίσιο για τα verbatim;

Δημοσ.

Για πες μου κι'εμενα που ειμαι στη Θεσ/νικη ποιο καταστημα ειναι,γιατι και εμεις εδω εκτος απο φημες μονο αυτα του Πλαισιου εχουμε δει?????????

Δημοσ.

Απο περιγραφη που μου έδωσαν σε άλλο φορουμ: Εχει στην Θεσσαλονικη το μαγαζακι που ειναι απεναντι απο το EXTRA εκει στο στενο που ειναι ο SOYTSOS. Φανταζομαι οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη ξερουν

Δημοσ.

Ουτως η αλλως το πλαισιο ειναι παντα ακριβοτερο στα αναλωσιμα, ποτε δε το προτιμουσα για τετοια ηδη. Ολοκληρη προτευουσα ρε παιδια δε μπορει κατι φτηνοτερο απο πλαισιο θα υπαρχει...

Δημοσ.

Πιστευω πως απο τη στιγμή που τα 4,7 κανουνε απο 0,4 και πάνω (ανάλογα τη ποιότητα) δεν αξίζει ακόμα να κάνουμε τέτοια αγορά.

Δεν βρισκω ένα λόγο....

Δημοσ.

Οκ, όλοι συμφωνούμε πως δεν αξίζει να κάνουμε αγορά. Απλα προσπαθούμε να βρούμε ποιοι φέρνουν για την ώρα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές.

Η κασσετεμπορική έχει φέρει τίποτα;

Δημοσ.

Είναι ένα μαγαζάκι δίπλα στην Κασσετεμπορική(στα αριστερά), μέσα στη στοά, και έχει δισκάκια Philips 2,4x και μου είπε ότι θα έφερνε εχθές και Verbatim 2,4x. Και τα δύο κάνουν 10€ απ'οτι μου είπε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...