polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Απίστευτο.Έχω Vivodi μέσω ΟΤΕ από τις 25 Μαΐου και ακόμη δεν μου έχει έρθει λογαριασμός!!!!Μόνο πάγιο στον ΟΤΕ πληρώνω........ Έχω 384/128 Τους έχω πάρει 4 φορές τηλέφωνο ανά 15ήμερο και μου λένε κάθε φορά ότι δεν με έχουν τιμολογήσει και είναι σαν να μην υπάρχω ως πελάτης!!!!!!!!!!!! Τι λέτε?Να το αφήσω έτσι και όταν κάποτε αλλάξω ταχύτητα πιο πάνω και ISP να κάνω την πάπια και να φύγω από Vivo?Ή θα με καταλάβουν?????? 8)
panosp1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 to pio pi8ano einai na sou tous steiloun olous mazi, episis paizei na exoun kanei kamia vlakeia kai na mi se perasan sto sistima opou apla den se exoun parei xampari akoma H' kati se aytes ti grammes....... Allaje ISP ama einai kai kane meta ton trelo... egw den jerw tipota kai ta sxetika.. :D
whiteman7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 file m to afiseis giati tha pesei paketo...allaxe isp tora
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 polakis21, μου φαίνεται ότι δεν έπρεπε να τους πάρεις καν τηλέφωνο !!!! Τώρα που τους πήρες το πιο πιθανό είναι να το ψάξουν το θέμα... γι' αυτό όσο έχεις μπορείς ακόμα :D:D
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι δεν σε έχουν περάσει στο σύστημα του λογιστηρίου τους το οποίο θα ενημερώνετε ανεξάρτητα από τη βάση χρηστώ (Πιθανόν να σε διέγραψαν αντί για κάπιον άλλο)ν. Αν κάποια στιγμή αποφασίουν να τακτοποιήσουν-συγχονιστούν μεταξύ τους πιθανότατα θα σε βρουν και θα σε χρεώσουν αναδρομικά. Το πρόβλημα είναι ότι για να διακόψεις πρέπει να στείλεις FAX και όταν θα πάνε να βρουν τυο υπόλοιπό σου υπάρχουν 2 πιθανότητες. 1. Θα βρουν ότι δεν σου έχουν στείλει τους λογαριασμούς και θα σε χρεώσουν τότε. 2. Θα δουν ότι ο λογαριασμός σου έχει κλείσει αλλά ... "μιας και ζητάει να τον σταματήσουμε τώρα δεν του στέλνουμε κι έναν λογαριασμό" (από τότε που έκλεισε ο λογαριασμός σου ως σήμερα). ΥΓ: Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει ότι κάποιος άλλος που διέκοψε τότε (Μάιο) τη συνδρομή δε χρεώνεται μέχρι σήμερα χωρίς να ξέρει γιατί.
DarkOrion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 re paidia, entaksei to logistirio einai ligo gia ta mpaza, alla den einai ilithioi oi anthrwpoi ekei mesa. O logariasmos mallon tha sou erthei, kai tha prepei na plirwseis ola ta lefta mazemena.
whiteman7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 ayto den einai logiko en telei omos.mipos prepei na enoxlisei epanelleimena giati i lipiteri tha einai megali?
polakis21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω κάθε μήνα πόσο πλήρωνα υποτίθεται στην Vivodi γιατί οι τιμές έπεφταν.Οπότε δεν ξέρω πόσο είναι το σύνολο που χρωστάω τώρα. Κι αν περάσει ξερω γω κανάς χρόνος και δεν μου έχουν στείλει τίποτα τι κάνω?
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Κι αν περάσει ξερω γω κανάς χρόνος και δεν μου έχουν στείλει τίποτα τι κάνω? Kill urself :P:P
eliask Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 pados vale kana europoulo stin akri kai min ta fas ta lefta giati vlepo na sou erxete kana paketaki kai meta tha klais !!!
telcomfreak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 μην αγχονεσαι θα σε θημηθουν σιγουρα και εσενα . Φυσικα ολα θα τα ριξουν στα Ελτα . Οποτε θα σε χρεωσουν και τοκους ετσι για να τους θυμασαι .
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 tetoia pragmatta den ta ksexnaei kanenas 8a tous parei ligo xrono alla opws eipan ta paidia 8a sou er8oun ola mazi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.