Προς το περιεχόμενο

DSl από Μάιο και η Vivodi δεν μου έχει στείλει λογαριασμό!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο.Έχω Vivodi μέσω ΟΤΕ από τις 25 Μαΐου και ακόμη δεν μου έχει έρθει λογαριασμός!!!!Μόνο πάγιο στον ΟΤΕ πληρώνω........

Έχω 384/128

Τους έχω πάρει 4 φορές τηλέφωνο ανά 15ήμερο και μου λένε κάθε φορά ότι δεν με έχουν τιμολογήσει και είναι σαν να μην υπάρχω ως πελάτης!!!!!!!!!!!!

Τι λέτε?Να το αφήσω έτσι και όταν κάποτε αλλάξω ταχύτητα πιο πάνω και ISP να κάνω την πάπια και να φύγω από Vivo?Ή θα με καταλάβουν?????? 8)

Δημοσ.

to pio pi8ano einai na sou tous steiloun olous mazi, episis paizei na exoun kanei kamia vlakeia kai na mi se perasan sto sistima opou apla den se exoun parei xampari akoma H' kati se aytes ti grammes.......

Allaje ISP ama einai kai kane meta ton trelo... egw den jerw tipota kai ta sxetika.. :D :D

Δημοσ.

polakis21, μου φαίνεται ότι δεν έπρεπε να τους πάρεις καν τηλέφωνο !!!! Τώρα που τους πήρες το πιο πιθανό είναι να το ψάξουν το θέμα... γι' αυτό όσο έχεις μπορείς ακόμα :D:D:D

Δημοσ.

Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι δεν σε έχουν περάσει στο σύστημα του λογιστηρίου τους το οποίο θα ενημερώνετε ανεξάρτητα από τη βάση χρηστώ (Πιθανόν να σε διέγραψαν αντί για κάπιον άλλο)ν. Αν κάποια στιγμή αποφασίουν να τακτοποιήσουν-συγχονιστούν μεταξύ τους πιθανότατα θα σε βρουν και θα σε χρεώσουν αναδρομικά. Το πρόβλημα είναι ότι για να διακόψεις πρέπει να στείλεις FAX και όταν θα πάνε να βρουν τυο υπόλοιπό σου υπάρχουν 2 πιθανότητες.

1. Θα βρουν ότι δεν σου έχουν στείλει τους λογαριασμούς και θα σε χρεώσουν τότε.

2. Θα δουν ότι ο λογαριασμός σου έχει κλείσει αλλά ... "μιας και ζητάει να τον σταματήσουμε τώρα δεν του στέλνουμε κι έναν λογαριασμό" (από τότε που έκλεισε ο λογαριασμός σου ως σήμερα).

ΥΓ: Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει ότι κάποιος άλλος που διέκοψε τότε (Μάιο) τη συνδρομή δε χρεώνεται μέχρι σήμερα χωρίς να ξέρει γιατί.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω κάθε μήνα πόσο πλήρωνα υποτίθεται στην Vivodi γιατί οι τιμές έπεφταν.Οπότε δεν ξέρω πόσο είναι το σύνολο που χρωστάω τώρα.

Κι αν περάσει ξερω γω κανάς χρόνος και δεν μου έχουν στείλει τίποτα τι κάνω?

Δημοσ.

μην αγχονεσαι θα σε θημηθουν σιγουρα και εσενα . Φυσικα ολα θα τα ριξουν στα Ελτα . Οποτε θα σε χρεωσουν και τοκους ετσι για να τους θυμασαι .

Δημοσ.

tetoia pragmatta den ta ksexnaei kanenas :D 8a tous parei ligo xrono alla opws eipan ta paidia 8a sou er8oun ola mazi :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...