Spitzenklasse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά γεια σας! Θέλω απλά να επαληθεύσω κάτι που άκουσα, γιατί εν όψει αγοράς νέας μητρικής και επεξεργαστή, δεν θα ήθελα να πάει χαμένη η μνήμη μου (1 GB DDR 400). Θέλω να αγοράσω 64μπιτο επεξεργαστή της AMD, όχι κάποιο από τα κορυφαία μοντέλα, αλλά κάποιος μου είπε ότι όλοι οι 64μπιτοι θέλουν υποχρεωτικά και μνήμες ECC, δηλαδή με Error Correction Capability, όπως τουλάχιστον μου ανέλυσε τα αρχικά αυτά. Το πρόβλημά μου είναι ότι η υπάρχουσα μνήμη μου, αν και επώνυμη (2 modules, Samsung και Kingston) δεν φαίνεται να έχει αυτή τη δυνατότητα, η οποία εξάλλου στην υπάρχουσα μητρική μου (MSI K7N2 Delta L) και τον ΧP 2000+ επεξεργαστή μου δεν αποτελούσε προϋπόθεση. Είναι όντως έτσι τα πράγματα; Πάει χαμένο το 1 giga; Φτου!!!!
georgeadams Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Όχι, οι Athlon64 (σε socket 754 & 939) παίζουν με απλές DDR. Μόνο κάποια μοντέλα για servers ήθελαν "Registered" μνήμες. Δεν θα έχεις πρόβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 mono mobos me socket 940 8eloun ECC Ram...dld mono gia Opteron kai gia orismenous Athlon 64 FX
Spitzenklasse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Θετικότατες οι γνώμες σας! Ευχαριστώ πολύ και πάμε για ....checkout!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.