SnipeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Έχω μόνο ένα χρήστη στο σύστημά μου αλλά παρ'όλα αυτά μου βγάζει την αρχική οθόνη log-in χρήστη και πρέπει να κάνω κλικ στο όνομά μου για να μπω. Έψαξα αλλά δε βρήκα καμιά ρύθμιση που να επαναφέρει την αυτόματη σύνδεση όπως ήταν αμέσως μετά το format. Καμιά ιδέα κανείς;
accipio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το Microsoft Framework 1.1; Μου το έκανε κι εμένα αυτό όταν το έβαλα, και διέγραψα τον "χρήστη" που είχε δημιουργηθεί στους λογαριασμούς χρηστών.
wert Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Αλλη μια λύση είναι να βάλεις κωδικό στον χρήστη που προφανός δεν έχεις. Μετά με το tweakUI από τα power toys επέλεξε να κάνει autologon και δώσε τον κωδικό του και θα είσαι εντάξει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και χωρίς κωδικό autologon δεν έκανε με τίποτα ή έκανε την πρώτη φορά και μετά επανέρχοταν στα ίδια να πρέπει δηλαδή να κάνω κλίκ στον χρήστη για να μπεί.
madsc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 start=>run=>control userpasswords2 hit [enter] Επέλεξε το χρήστη που θες να κάνει αυτόματα Login, βγάλε το tick από πάνω, αν έχει pass ο εν λόγω χρήστης το δίνεις & ok. /sc
SnipeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, το πρόβλημά μου λύθηκε με αυτό που είπε ο accipio, αλλά αυτό που είπες madsc είναι πολύ χρήσιμο. Σας ευχαριστώ και πάλι
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το Microsoft Framework 1.1; Μου το έκανε κι εμένα αυτό όταν το έβαλα, και διέγραψα τον "χρήστη" που είχε δημιουργηθεί στους λογαριασμούς χρηστών. Κι εμενα μου το ειχε κανει με το framework αυτο οταν εγκατεστησα το Ghost9 και απο τον πινακα ελεγχου εσβησα ενα χρηστη που ειχε δημιουργηθει μονος του και ολα ΟΚ μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.