s_DRake Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 ΕΧΩ ΣΤΟ PC ΜΟY WINXP! TVRA TELEFTAIA AΡXIΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. (ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ HARDWARE ΠΡΟΒΛΗΜΑ). ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT , ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ FORMAT , ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ F8 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ RESET ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ FORMAT!. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΔΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ? :roll:
pseira Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 http://www.memtest.org prepei na einai to site..exei ena prog gia test mnimis!
ata1983 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Αν δεν είναι η μνήμη κοίτα το τροφοδοτικό σου. Άποψη μου είναι ότι για να σου πετάει μπλε οθόνη σε αυτό το σημείο έχεις κάποιο πολυ χτυπητό πρόβλημα hardware
billpeppas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Sto BIOS δεν έχεις ενεργοποιημένο το Boot Virus Protection?
s_DRake Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 παιδια σας εθχαριστω για τισ συμβουλέσ .... το προβλημα οπως διχνουν τα πραγματα εχει χειροτερεψει.... μαλλον το pc παει για γενικο service... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.