Flastan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 To xero pos exei vromisei o topos me posts gia AMD Vs Intel alla i sigekrimeni periptosi einai ligo idiotipi. Thelo na ftiakso kapoia mixanimata gia epagelmatiki xrisi apo grafistes. Ta programmata pou tha xrisimopoiountai tha einai Corel, Photoshop, Illustrator, 3DStudio Max kai kapoia CAD. Exei kaneis apopsi epi tou thematos me sovara epixeirimata? Akoma kalitera an exei kai prosopiki ebeiria. Apantiseis tou tipou AMD rules kai Intel egiisi einai perites. Gia autes iparxoun ta ipoloipa posts me thema CPU's Razz Episis axizei ton kopo na xrisimopoiiso RAID (stripping) h den tha iparxei simantiki veltiosi? Euxaristo gia ton xrono sas.
lithros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν από όσο γνωρίζω και επειδή έκανα την πτυχιακή μου με τέτοια προγράμματα τόσο σε AMD όσο και σε Ιντελ ξέρω ότι οι Intel είναι καλύτεροι από τους AMD σε θέματα επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είναι ίσως το τελευταίο οχυρό της Ιντελ. Αν και είμαι AMDικός για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι οι Ιντελ και μόνο, βλέπεις το MHz κάνουν τη δουλειά του και το γεγονός ότι όλα αυτά τα προγράματα είναι κομμένα και ραμένα για αυτούς. Όσο για το RAID, ναι θα σε βοηθήσει αρκετά όχι στην ταχύτητα επεγεργασίας των δεδομένων σου αλλά στη μεταφορά και αποθήκευσή τους αλλά και στην ταχύτητα εκτέλεσης (πόσο γρήγορα θα τρέχουν δηλαδή). Η διαφορά στην ταχύτητα είναι σε μερικές περιπτώσεις και διπλάσια.
1Mbitmx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 episis kali epilogi einai kai oi G5 tis apple. polloi grafistes kai etairies xrisimopoioun apple kai autos einai enas logos oste na pas se platforma mac an to antexei to budget. tora den eimai sigouros an vgainei to 3d studio gia mac.
Flastan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Telika prosanatolizome se AMD me socket 939. Vlepo na exoun mellon kai osa sigritika diavazo einai taxiteroi apo tous P4 kai pio krioi ara kai pio isixoi.
phovos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Aν και στα προγράμματα που λες παραδοσιακά η Intel είναι μπροστά νομίζω ότι με έναν δυνατο athlon64(Fx-53,3800+,3500+) δε θα έχεις πρόβλημα!! Να προσέξεις επίσης και τι κάρτα γραφικών θα βάλεις... π.χ Το Pytha λειτουργει σε openGL περιβαλλον και "συμπαθεί" περισσότερο τις κάρτες της nVidia...Κάτι αντιστοιχο γίνεται και με τα υπολοιπα "ψαγμένα" προγράμματα της αγοράς!
Flastan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Allo dilima ki auto "phovos". Ati h nVidia???
phovos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ειναι κι αυτο ενα πρόβλημα.....αλλά εδώ μιλάμε για cpu&motherboards οποτε κανε ενα νεο θέμα στην αντιστοιχη ενότητα! Οπως και με τους επεξεργαστές το ίδιο ισχύει και με τις VGA αναλόγα τι προγράμματα χρησιμοποιείς διαλέγεις και κατασκευαστή(ATI-nVidia...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.