danaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Γιατί δεν μπορώ να στείλω pdf attachement ρε παιδιά με outlook express? Έχω κάνει χίλιες μύριες δοκιμές και τίποτα. Και μη μου πείτε για ρυθμίσεις security στο OE. Το είδα κι αυτό... Χρησιμοποιώ norton 2003 και zonealarm. .....
nobody Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Για δοκίμασε στο Norton να αφαιρέσεις το Scan Outgoing Emails από τα Options.
RedKostas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, σου γυρίζει πίσω το e- mail, στέλνει το e - mail χωρίς το attachment? Τι ακριβώς εννοείς με το "δεν μπορώ να στείλω"?
Godfath3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Kαι γώ νομίζω πως το ποιό απλό είναι να το κάνεις πρώτα .zip!Αν θέλεις σώνει και καλά να στείλεις σε pdf πες τι ακριβώς πρόβλημα παρουσιάζεται...
danaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Αυτό που γίνεται είναι ότι ενώ μπαίνει στο folder "Sent", δεν έχει φύγει στην πραγματικότητα... Το μόνο που γίνεται είναι το ότι ξεκινά το norton να τσεκάρει το attachment, και δεν τελειώνει ποτέ. Μένει στο 5% περίπου του ελέγχου. Σε pc φίλου με norton & zonealarm επίσης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα pdf φεύγουν κανονικά. Ψάχνοντας στα google groups, διαπίστωσα ότι είναι κάτι εκατοντάδες μηνύματα που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα. Αλλά λύση καμία...
FELIX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 e pes sto norton na mhn tsekarei ta exerxomena na kaneis thn douleia sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.