Adavis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 http://www.powerup.gr κι ελληνικό Πάει το powerup μας άφησε... εδώ και καιρό. Κρίμα και ήταν καλή προσπάθεια!
antonisid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Κάποιος ανέφερε το addme.com,το έχει δοκιμάσει κανείς??Πόσο καιρό παίρνει για να προστεθεί το site στην Google?
antonisid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Κανείς??...Και μια άλλη ερώτηση..υπάρχει περίπτωση αν κάνεις add το site στην google απο 2 site πχ to addme.com κι ένα άλλο,να το αναγνωρίσει το spiderbot της google σαν bot και να μη το κάνει add?
blackhumor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το addme είναι αρκετά καλό... Το έχω δοκιμάσει και κάνει την δουλειά του... Για την google δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά... Αλλά ακόμα και να μην το κάνεις αν έχεις αρκετά link (από άλλα site) που να πηγαίνουν στην σελίδα σου πάλι θα καταχωρηθεί... Αν το κάνεις δύο φορές δεν νομίζω (δεν είμαι και σίγουρος) αλλά αν το παρακάνεις σίγουρα...
antonisid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το δοκίμασα προχθές (addme) και δεν έχω δεί ακόμη αποτέλεσμα σε καμμία μηχανή αναζήτησης."Blackhumor" εσένα πόσες μέρες έκανε για να προσθέσει το addme.com το site σου στις μηχανές αναζήτησης?
blackhumor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν εξαρτάται από το addme αλλά από την κάθε μηχανή αναζήτησης ξεχωριστά... Μπορεί να πάρει μέχρι και 3-4 εβδομάδες... Φαντάσου ότι αυτές οι μηχανές δέχονται χιλιάδες καταχωρήσεις καθημερινά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.