Προς το περιεχόμενο

Σελίδα για καταχώρηση σε πολλες μηχανές αναζήτησης

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε να μου προτεινετε καμια αξιολογη σελιδα στο Internet που να κανει submit web sites σε διαφορες ανα τον κοσμο μηχανες αναζητησης? Πολλές μαζί και ταυτόχρονα?

Χωρις χρέωση και να την εχετε δοκιμασει ο ιδιος ή γνωστός σας με επιτυχία.

Για να βελτιώσουμε λίγο τη θέση μας στις δικτυακές κατατάξεις... (πέρα από τα keywords-metatags κλπ)

Δημοσ.

Δοκίμασε το freestuff.gr. :)

Αν θυμάμαι καλά, κάποια από τα sites που έχει μπορούν να κάνουν mass submit σε μηχανές αναζήτησης. :)

Δεν τις έχω δοκιμάσει όμως... :roll:

Δημοσ.

Δοκίμασε το freestuff.gr.

Αν θυμάμαι καλά, κάποια από τα sites που έχει μπορούν να κάνουν mass submit σε μηχανές αναζήτησης.

Καλο ηταν για αρχη!

Δημοσ.

http://www.metacrawler.com/

Κάνε μια αναζήτηση και μετά πες του να στο ταξινομήση βάση της μηχανής αναζήτησης.

Ειδα το add site/sumbit url αλλα αν καταλαβα καλα ειναι επι πληρωμη.

Μπορεις να γινεις πιο σαφης?

Δημοσ.

Ρε παιδια, καταχωρησα ενα site σε παρα πολλές μηχανες αναζητησης, εδω και πολλες μερες.

Και ομως, το google, που σκαναρει ολα τα site και αλλες search engines, μου δινει τον ιδιο αριθμο αποτελεσματων όπως και πριν τις καταχωρησεις!

Τι εγινε? Τρυπα στο νερο? Πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

Η καταχώρηση δεν σήμαινει ότι θα σου επισκεφτούν τα bots κατεύθειαν το site. Μπορεί να χρειαστεί από μερικές μέρες μέχρι και βδομάδες. Υπόμονη για λίγες μέρες. Αν δεν γίνει δουλειά, ξεκίνα την καταχώρηση σίγα σίγα ξεχωρίστα σε κάθε μηχανή αναζήτησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...