Προς το περιεχόμενο

Europe Online.Plirofories.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

loipon xekinisa me satspeed prepaird card. katebaze me 90 kbps opou kai an empaina sxedon. imoun euxaristimenos. fetos dokimasa mia trimini satspeed flat 1024 xoris xronoxreosi xoris ogkoxreosi. stin arxi mou katebaze me 130 kbps ,argotera omos epese sta 60-70. uparxoun pantos dieuthinseis pou den mporei o paroxeas na sou dosei parapano kai as exeis grigori sundesi. akomi kai sto deutero mina sunexise na katebazei apo orismena site polu grugora 90 kbps.

auta

pantos exei mellon akoma to doruforiko, mallon oloi sto telos ekei tha katalixoume

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λοιπον το αποφασισα..!Απο την επομενη εβδομαδα βαζω satspeed!:)Λιγες τελευταιες ερωτησεις λοιπον.Εχω ενα πιατο που το εχω για νοβα....Μπορω να το χρησιμοποιησω και για το ιντερνετ?Εαν οχι τι κοστος εχει ενα πιατο?Τελος μια καρτα που να κανει καλη δουλεια για δορυφορικο ιντερνετ ποσο κοστιζει και αν μπορειτε πειτε καμια καλη.....

nethawk

to piato einai to sovarotero ergaleio

gnomi mou minimun 1,20m to opoio mporeis me ena akoma lnb na blepeis mexri tis 28 moires ton allo astra

to shma sou prepei na einai brexei den brexei pano apo 55%

ego exo thn skystar2 opos kai to megalytero pososto xrhston pou kanoun tetoia doyleia

to piato tha ypologizeis komple me basi lnb kai diakopti kai karta apo 100 eos 140 opou ta breis fthnotera

filika

οταν λες καρτα εννοεις την skystar?Δηλαδη καρτα + πιατο = maximum 140 ευρω?Εχω ηδη ενα τετραπλο lnb οποτε μπορω να παρω σκετο το πιατο και να γλυτωσω καποια λεφτα απο εκει....Ξερεις καποιο καταστημα με καλες τιμουλες απο οπου μπορω να τα προμηθευτω...Σ'ευχαριστω πολυ:)

Μην ξεχνάς στα έξοδα που είπες παραπάνω και την λυπητερή του πΟΤΕ κάθε δίμηνο για την PSTN/ISDN που έχεις.... και δεν εννοώ μόνο το πάγιο αλλά και την χρονοχρέωση...

sarisn δεν εχω isp μονιμο δηλαδη την "βγαζω" με καρτες απο περιπτερα! :D Τωρα το παγιο της αι ες ντι εν τι να κανουμε δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε οσο για την χρονοχρεωση πιστευω οτι η ωρα μου στο διαδικτυο θα μειωθει αισθητα εφοσον και οι ταχυτητες θα ειναι πολυ μεγαλυτερες....Βλεπουμε!! :D ..

Υ.Γ.:Αν και η θεματικη ενοτητα γραφει δορυφορικα δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει προφανες θεμα με δορυφορικο ιντερνετ....Καλο θα ηταν να υπηρχε(μια προταση κανω μη βαρεσετε!!)ετσι ωστε να δινεται και μια εναλλακτικη λυση σ'αυτους που θελουν το κατι παραπανω απο το διαδικτυο :D Μην ενισχυουμε την μονομερεια....Δηλαδη ντι ες ελ και ξερο ψωμι....Ας υπαρχουν και εναλλακτικες.

Πίστεψέ με το έχω μελετήσει πολύ το θέμα "δορυφορικό internet" πριν χρόνια και δεν συμφέρει. Δεν νομίζω ότι το μόνο που θα κάνεις θα είναι να κατεβάζεις και τίποτ' άλλο. Δεν θα σερφάρεις καθόλου? Το βρίσκω πολύ απίθανο οπότε όπως καταλαβαίνεις χίλιες φορές DSL παρά να είμαι με το ρολόι στο χέρι....

Επίσης όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, η Εurope OnLine θα κλείσει, τώρα αν αυτό εσένα δεν σου λέει τίποτα.... εμένα πάντως μου λέει ότι δεν πήγαν και τόσο καλά οι δουλειές της, και πως να πάνε άλλωστε όταν σε όλο το κόσμο πλέον έχουν συνδέσεις ισάξιες (ή και πιο γρήγορες) με αυτές που λέει ότι προσφέρει η EOL και σε τιμή εξευτελιστική (πχ στην Ολλανδία ξέρω ένα παλικάρι που έχει 4 mbit και πληρώνει 40 ευρώ το μήνα και κατεβάζει με 300 kb/sec, ποιος ο λόγος να βάλει satellite internet?).

Ένα τελευταίο που θα πω είναι ότι έχε υπ' όψη σου ότι δεν θα είσαι καν 24/7 online (το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του DSL).

Ελπίζω να καταλάβεις αυτά που σου λέω και μην κάνεις το λάθος να βάλεις τέτοιο πράγμα.... θα είναι πεταμένα λεφτά.

sarisn

o logos pou balei kapoios doryforiko einai giati mporei na mhn exei allo option

an zouses eparxia tha mporoyses na katalabeis to pono mas

dsl den prokeitai na doyme oute se 20 xronia

edo eixa analogikh pstn mexri perysi kai eimai dipla sthn ethniki athinas tripolhs kai ola ta rhmadia ta syrmata ta exo dipla

asta na pane

sto kato kato symbolaio den kaneis mia mhniaiai h trimhnh tha kanei opoios kanei

den goystaro na ypografo symbolaia me to ote kai th kathe etaireia kai na me armegoun

giayto thn psaxnoyme synexeia mpas kai doyme kai meis aspri mera

net nai th skystar2 ennoo

filika

kostasbm gia thn eparxia exeis apolyto dikio.omos se astika meri opoios bazei doryforiko den kanei kala.

enas filos pio pano eipe oti to doryforiko einai i lysi pou tha katalixoume oloi ekei

diafono katheta,eimai enas apo aytous pou eixan satelite internet 3 xronia.

pistepse me einai apati file mou

kostasbm gia thn eparxia exeis apolyto dikio.omos se astika meri opoios bazei doryforiko den kanei kala.

enas filos pio pano eipe oti to doryforiko einai i lysi pou tha katalixoume oloi ekei

diafono katheta' date='eimai enas apo aytous pou eixan satelite internet 3 xronia.

pistepse me einai apati file mou[/quote']

Με κάλυψες πλήρως ;)

"(πχ στην Ολλανδία ξέρω ένα παλικάρι που έχει 4 mbit και πληρώνει 40 ευρώ το μήνα και κατεβάζει με 300 kb/sec, ποιος ο λόγος να βάλει satellite internet?). "

Αν ημουν στην Ολλανδια να εισαι σιγουρος οτι δεν θα το σκεφτομουν για δορυφορικη....Οσο για την EOL εχεις δικιο αλλα οπως εγραψα και παραπανω μαλλον θα βαλω satspeed...Τωρα οσο για το θεμα της ωρας σιγουρα θα ειμαι με το ματι στο ρολοι αλλα σιγουρα θα κατεβαζω με ταχυτητες μεγαλυτερες απο οτι θα κατεβαζα με 256 ντι ες ελ ας πουμε(και προσωπικη μου αποψη πολυ μα πολυ πιο φθηνα....).Το 24/7 τι να το κανω αν εγω κατεβαζω με 100kb/s και εχω ενα σι ντι κατεβασμενο σε μια ωρα?Να μου πεις εισαι σιγουρος οτι θα κατεβαζεις με τετοια ταχυτητα?Οχι δοκιμη κανω γιατι το ευτηχημα με το δορυφορικο ιντερνετ ειναι οτι μπορεις να δοκιμασεις....Με την ντι ες ελ μπορεις?Θα την βαλεις και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος θα την βγαλεις?Δεν νομιζω...Αν πεσουν οι τιμες βεβαια και θα το σκεφτω να βαλω ντι ες ελ...Αλλα προς το παρον δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω ουτε δυο παγια ουτε εναν isp ουτε να εχω ογκοχρεωση(μιλαω για το προγραμμα του ποτε connex ή οπως αλλιως λεγεται)...Αυτα παντα κατα τη δικη μου αποψη...Συγνωμη αν φανηκα επιθετικος με τα γραφομενα μου...Δεν το θελω...Απλα ρε παιδια δεν παιζουν λεφτα για ντι ες ελ γιατι παρα ειναι ακριβα(προς το παρον...)..και επειδη θελω οπως ειπα να ξεκολλησω απο τα 6kb/s η μονη εφικτη λυση για μενα ειναι το δορυφορικο...

tora poia einai ta astika kentra asta mhn ta aneferoyme kan

apla sas leo gia na na mhn ta epanlambanoyme

ellada einai mono h athina se proti fasi se deyteri olh h ypoloipi ellada

den eimaste oloi ths idias kathgorias polites

bebaia den psaxno na bro to dikio mou edo apla koito na do ti mesymferei kai pou boleyome

an exete omos th kalosynh mporei kapoios na mou pei posa plhronei to mhna mia analysh ennoop me dsl syndesi;;

filika

σαν παλιος συνδρομητης της ΕΟL εχω 2 GB filefetch 2 gb surf P2P etc τον μηνα και πληρωσα (ανανεωση) περυσι για ενα χρονο (πετυχα σε προσφορα ) 100 e

τωρα δεν ξερω αν θα συνεχισω...στο χωριο που μενω δεν προκειται να δω DSL τα επομενα δυο χρονια τουλαχιστον (ετσι μου ειπαν στον ΟΤΕ)

80 ΚΒ πιανω μεσο ορο στο D/L αλλα εχω free συνδρομη στην panafonet και το "extra " toy filefetch

fuzz giati to sinexizeis??afou den tha isxioun ta idia re file :)

SIGOURA apo arxes tou xronou gia eol DEN tha einai 100e gia enan xrono !! To eipame polles fores auto !! kai itan 100e gia tous palious sindromites ... oi kainourgioi plironan perisotero an thimasai kala :)

ρε brandon λεω να βαλω και κανεναν αλλο στο λουκι μπας και σωσω την EOL και κερδισω καμμια ισοβια συνδρομη free :)

τι να κανω ρε συ...λυση ψαχνω δεν ξερω τι να κανω -ελπιζω μπας και πετυχω παλι κανενα καλο πακετο :)

εσυ? τι θα κανεις?τελειωσε η συνδρομη σου η ακομα???....καιρο εχω να σε δω στη "γυρα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...