-NetHawk- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 http://www.europeonline.com/en/ordering/eol_product/edsl_card.shtml <-- ta 249 + 9 euro pou leei se auti tin prosfora einai ta monadika lefta pou tha xreiastei na pliroso ean telika theliso na epilekso auti tin prosfora...?den tha iparxei dld ogkoxreosi , xornoxreosi ktlp....Episis auto to offline downloading ti einai?Telos auton tin prosfora mporo na ti vro kapou stin ellada i prepei anagkastika na tin parageilo meso net?Euxaristo kai singomi an sas kourasa me tis apanotes erotiseis mou.... P.S.:Epeidi exo piato idi kai einai rithmismeno gia na vlepo to paketo tis nova tha mporo me tis idies rithmiseis na valo kai to doriforiko internet...?
fuzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 λοιπον.... κατ αρχην πρεπει να μετακινησεις το πιατο στον EUTELSAT εκει πλεον ειναι η EUROPEONLINE που τελος του χρονου κλειενει και τους συνδρομητες της τους αναλαμβανει η BROADSAT ογκοχρεωση δεν υπαρχει- μετα τα 500 ΜΒ σε κοβει απο το δορυφορο offline downloading κατεβαζεις "αχρηστα" demo απο τη σελιδα τις europeonline ,αλλα το παιχνιδι παιζεται αλλου.....στο filefetch στην Ελλαδα δεν νομιζω να εχει αντιπροσωπο οτι αλλο θες ρωτα με,ειμαι συνδρομητης 2 χρονια τωρα
apokaliptis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ti akrivws paizei me tin europe-online ?? Gia pes mas NetHawk !! To eixa koitaksei kai 1-2 xronia prin alla den kateliksa kapou .. Ti taxitita pianeis ???Einai up 24/7 ? Ti eksoplismo xreiazetai kai poio einai to sinoliko kostos ??
-NetHawk- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Apokaliptis και εγω τωρα το ψαχνω γιατι οι ταχυτητες στην ελλαδα ειναι αισχος πλεον!Την ντι ες ελ την απεκλεισα εξ αρχης και αρχισα να κοιταω για δορυφορικη.....Λοιπον απο αυτα που εχω βρει ως τωρα η πιο δελεαστικη προταση ειναι της europe on line..."1 GB of downloads from the Internet every month with File Fetch, plus 1000's of free selected softwares, films, MP3's & games at 2 Mbit/s speed - Guaranteed !"Αυτα λεει στην ιστοσελιδα της η εταιρια...Τωρα το 1 gb ειναι περιορισμος βεβαια αλλα τι να κανεις .....Απο εξοπλισμο μιλαμε για μια καρτα + συνδρομη[οπου αυτα τα δυο η europe on line στα δινει με 258(τον πρωτο χρονο μετα τον δευτερο υποθετω οτι πληρωνεις μονο τη σνυδρομη)]+ενα πιατο.....Δηλαδη απο οτι εχω καταλαβει μιλαμε για κοστος κατω των 300 ευρω... ..Τελος απο οτι εχω βρει καλη προταση ειναι και της satspeed http://www.pcelectronics.org/item1144.html "Η σύνδεση γίνεται μέσω δορυφορικού κατόπτρου 120 cm και μίας DVB (Skystar 2)κάρτας στον Η/Υ. Για την σύνδεση απαιτείται dial up συνδρομή σε τοπικό provider π.χ. otenet. Mε την χρήση νέας τεχνολογίας στους Transponder επιτυγχάνονται ταχύτητες download έως και 2 MBit." + "SATSPEED FLAT: Αν ο μηνιαίος όγκος υπερβεί τα 500 ΜΒ υπάρχει περίπτωση να πέσει η ταχύτητα σύνδεσης κατά τις ώρες αιχμής στον δορυφόρο." (τελικα η satspeed μου φαινεται καλυτερη! ) κοστος(υποθετω με καρτα και χωρις πιατο) = 162.00 ευρω + κοστος πιατου. Συγνωμη και παλι παιδια για την εκταση του κειμενου αλλα ειχα πολλα να πω! Υ.Γ.:Επειδη με κατι φιλαρακια σκεφτομαστε να βαλουμε ολοι δορυφορικο ειπαμε μολις το αποφασισουμε και κατασταλαξουμε στην εταιρεια να "αγορασουμε" ολοι μαζι τον εξοπλισμο που χρειαζεται μηπως και πετυχουμε καμια καλυτερη τιμουλα!Οποιος εχει αλλες πληροφοριες για δορυφορικο ας τις παραθεσει και αν θελει καποιος να βαλει και αυτος τοτε αν θελει να "προστεθει" σε εμας μπας και πετυχουμε καλυτερες τιμες!
kostasbm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 ego exo satspeed 2 xronia xoris ogkoxronoxreosi mia xara eixa sthn arxh upload 11b kai download 40kb peripou tora exo isdn kai exo upload 22kb kai download to idio 400 kb alla poio grhgora se sxesh me palia filika
kratsman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 εχω europe online 1 χρονο ειχα δωσει 150€ και δωρο την καρτα τα περασμενα χριστουγεννα μου εκαναν δωρο ενα πιατο 85cm κομπλε και πληρωσα μονο μεταφορικα 20 € η ταχυτητα που κατεβαζω ειναι περιπου 40-45 με μεγιστο που εχω δει 80 συμφωνω με αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω οτι οταν περασεις το 1mb πεφτει αισθητα γιατι εχω και ενα extra pack 5gb σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος μιας και το dial up 56k σερνεται σιγουρα το 1 gb δεν φτανει ουτε για ζητω αλλα εχω dsl στη δουλεια και βολευονται τα πραγματα οταν ξεκινησα να την ψαχνω για δορυφορικο ειχα παρει απο το πλαισιο 1 μηνα 500mb και τα ξετιναξα σε ενα σαβατοκυριακο απο ταχυτητα σφαιρα 200-250 kb/s αλλα ηταν περιπου 600.00€ το χρονο ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
-NetHawk- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Kostasbm εστειλα ενα μηνυμα στην satspeed και μου ειπαν οτι πχ με το πακετο 1024 θα εχω αναλογη ταχυητα για τα πρωτα 500 mb και μετα κυριως στις ωρες αιχμης θα πεφτει η ταχυτητα στο 30 - 60 % δηλαδη πες περιπου στο 500 με 600...Εσυ υποθετω οτι εχεις το πακετο 400....Για πες μου λιγο εχεις πεσει ποτε κατω απο 150?
kostasbm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 exo pesei alla parathro otan mpaino se grhgoroys server px microsoft xeperna kai ta 400 sthn arxi katevaza parapoly tora bebaia den kano thn idia posothta ayto pisteyo na katalabaineis oti einai fysiologiko thymamai th proti ebdomada katevasa 20gb kai meta eixa fthinousa poreia shmera den katevazo kathe mera mh xehnas kai to grhgoro surfing eisai ligotero xrono sto diktyo filika
brandon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 MAKRIA APO EUROPE-ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opos polloi edo mesa xeroun eimai sindromitis stin europe online giro sta 3 me 4 xronia !! H eteria paidia EKLISE !!!!!! Nai eklise !!! Typika pros to paron ousiastika omos den xero!! Prospathei bebaia na metaferei tous xristes tis se kapia alli eteria alla auto mexri tora den exei ginei giati den mporei na brethei kapia lisi sxetika me to megalo bandwith ton xriston tis !! MHN PARETE TORA EUROPE-ONLINE GIATI THA XASETE TA LEFTA SAS !! H prothesmia pou iparxei stin eteria ligei ton ianouario ,opote an skefteste kati skeftite to meta apo tote!! Ego proeidopoiisa !! min mou peite meta giati exasa ta lefta mou
whiteman7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 ego imoun sindromiti stin europe on line 1 xrono kai oute pou thelo na tin akouo pia...bale dsl agori mou na isisxaseis...eilikrina poli ma poli pio fthina tha sou paei
-NetHawk- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δεν συμφωνω...Δεν ξερω ακριβως τι συμβαινει με την Europe on line...Ξερω οτι την παροχη των υπηρεσιων θα την κανει απο τον καινουργιο χρονο η broadsat...Παντως ειμαι της αποψης οτι tο δορυφορικο internet ειναι σαφως οικονομικοτερο και αρκετα πιο γρηγορο απο μια ντι ες ελ....Πρωτον για ντι ες ελ κανεις αιτηση τωρα και την εχεις σε διαστημα πανω απο μηνα(καλως εχοντων των πραγματων )...Επισης εχεις παγιο pstn(ή isdn),παγιο dsl,κοστος συνδρομης,μοντεμ.(αν ξεχασα κατι ή εγραψα κατι λαθος διορθωστε με!).Ακομη μιλαμε για τεχνολογια dsl απαρχαιωμενη οποτε δεν πιστευω να πιανεις τις ταχυτητες στις οποιες αναφερονται οι συνδεσεις αυτες..Ενω πχ.με broadsat εχεις ετησιο κοστος συνδρομης 190.00ευρω + κοστος καρτας dvb 70-80ευρω(για μια φορα μονο)+ενα πιατο(ας πουμε και 40 ευρω)+μια "κανονικη" συνδεση με κοστος αμελητεο ....Και μιλαμε παντα για κοστος στο ΧΡΟΝΟ!! και οχι στο 2μηνο....Ταχυτητες εκπληκτικες μεχρι τα 500mb και μετα σιγουρα πολυ ικανοποιητικες.....Πιθανως συνεχιση του file fetch οποτε offline downloading!!! Συμφωνα με αυτα που εχω μαθει ως τωρα δεν το σκεφτομαι καν για ντι ες ελ....Σεβαστες οι αποψεις των φιλων που προτεινουν ντι ες ελ και σιγουρα θα εχουν τους λογους τους αλλα επειδη το ψαχνω πολυ το θεμα πιστευω οτι η δορυφορικη συνδεση ειναι η καλυτερη λυση...Κατα την γνωμη παντοτε βεβαια.... Υ.Γ.:Αν εχει πληροφοριες οτι το δορυφορικο δεν συμφερει ας τις πει γιατι με ενδιαφερει και η αλλη αποψη αλλα αυτο περι της europe on line οτι θα κλεισει το ξερω(μου το ειπαν σε e-mail οι ανθρωποι!!) γι'αυτο θα γραφτω κατευθειαν(αν το παρω τελικα αποφαση )στην broadsat.....
whiteman7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 se proeidopoio oti to file fetch den exei ton xaraktira pou eixe prin 4 xronia peripou...oti sou dinei einai AXRISTO...
fuzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 whiteman7 exei pesei poly h "poiothta" alla synexizei na katebainei pragma kalo akoma...... na doyme omos an synexistei kai meta ta xristoygenna poy kleinei h EOL
-NetHawk- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Fuzz απο ενα email που μου εστειλε η broadsat φαινεται οτι ακομη προσπαθουν να βρουν λυση για εσας τους συνδρομητες eol...Εγω που ρωτησα αν θα συνεχιστει δεν πηρα σαφη απαντηση....Παντως πιστευω οτι συμφερει ακομη και χωρις file fetch γιατι εχω τα 500mb το μηνα με ταχυτητα εγγυημενη 512(αντε να τη βρεις με ντι ες ελ)και αν θελω παραπανω download(που θα θελω )"αγοραζω" ενα top-up....Παντως τελικα μου φαινεται οτι η "καλυτερη" προταση ειναι της satspeed....
fuzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 taxythta 512!!!! tiles tora??!!!!!! an ta deis me thn EOL 8a exei ginei 8ayma!!!!!! mexri 80 kala einai.....den 3ero ti paizei me th satspeed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.