Προς το περιεχόμενο

προσαρμογή υπότιτλων

NikosK.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ για πολύ καιρό να προσαρμόσω υπότιτλους τους οποίους έχω κατεβάσει από το internet σε ταινία avi την οποία θέλω να κάνω dvd,aλλά δεν τα έχω καταφέρει...το πρόβλημά μου είναι ο συγρονισμός των υποτίτλων...καμμιά βοήθεια για τον αρχάριο? :?

Δημοσ.

ΝΑκάνω και εγώ μια ερώτηση πάνω σε αυτό?Ένας φίλος μου έδωσε το Kill Bill vol.2 σε DivX με αγγλικούς υπότιτλους. Κατέωασα τους ελληνικούς από ένα site και προσπάθησα να το δω με BSplay.Έκανα κανονικά load τους ελληνικούς υπότιτλους και άρχισε η ταινία.Για 1 λεπτό περίπου όλα καλά.Μετά οι υπότιτλοι αργούσαν.Το έβαλα να βγαίνουν πιο γρήγορα.Και πάλι για λίγο ήταν εντάξει αλλά μετά χάλαγε. Έτσι αναγκάστηκα να το δω με αγγλικούς υπότιτλους.Any suggestions?

Δημοσ.
ΝΑκάνω και εγώ μια ερώτηση πάνω σε αυτό?Ένας φίλος μου έδωσε το Kill Bill vol.2 σε DivX με αγγλικούς υπότιτλους. Κατέωασα τους ελληνικούς από ένα site και προσπάθησα να το δω με BSplay.Έκανα κανονικά load τους ελληνικούς υπότιτλους και άρχισε η ταινία.Για 1 λεπτό περίπου όλα καλά.Μετά οι υπότιτλοι αργούσαν.Το έβαλα να βγαίνουν πιο γρήγορα.Και πάλι για λίγο ήταν εντάξει αλλά μετά χάλαγε. Έτσι αναγκάστηκα να το δω με αγγλικούς υπότιτλους.Any suggestions?

na to exigiso ligo kalitera.poles fores mou ixe ginei auto pou les dioti i tainia pou ixa itan pal kai itan 25 frames per second eno oi ipotitloi pou eixa katevasei itan gia ntsc 23,97 frames per second.opote xekinagan mazi alla meta xanontousan.ekei xanakatevazeis ipotitlous gia pal.

Δημοσ.

na to exigiso ligo kalitera.poles fores mou ixe ginei auto pou les dioti i tainia pou ixa itan pal kai itan 25 frames per second eno oi ipotitloi pou eixa katevasei itan gia ntsc 23' date='97 frames per second.opote xekinagan mazi alla meta xanontousan.ekei xanakatevazeis ipotitlous gia pal.[/quote']

Μετατροπη των FPS σε ενα αρχειo υποτιτλων δεν γινεται:?: καπου ειχε παρει το ματι μου κατι προγραμματακια που ανεφρεαν κατι τετοιο στα χαρακτηριστικα τους,αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να τα δοκιμασω...

Δημοσ.
mporeis na kaneis kati pou omos tha sou parei arketo xrono... copy & paste tous ellinikous ipotitlous pano stin thesi twn antistoixwn agglikwn. seira by seira...

auto ine gia na allaxeis tous agglikous me tous ellinikous.emeis leme na allaxeis frames per second.to mono pou mporei na ginei einai na tous akous kai na tous bazeis alla koinos belona se axiro.kalitera na psaxeis sto net kai na tous breis gia ta frames pou thes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...