Προς το περιεχόμενο

Ακόμα ένα θύμα της Vivodi!!! @_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

e ma re na perimeneis toso kairo einai koroidia,sou lene a autos einai

malakas kai diathetimenos na perimenei kai 5 mhnes opote sta @@ mas.diladi ousiastika sto lene sta moutra

kai to lew auto giati exo ego filous pou valane dsl kai thn valane se 7 maximun 8 meres

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

e ma re na perimeneis toso kairo einai koroidia,sou lene a autos einai

malakas kai diathetimenos na perimenei kai 5 mhnes opote sta @@ mas.diladi ousiastika sto lene sta moutra

kai to lew auto giati exo ego filous pou valane dsl kai thn valane se 7 maximun 8 meres

Νέος dslάκιας κι εγώ από Θεσ/νικη. (Τούμπα) Παρ' όλο που μέχρι την προηγούμενη βδομάδα δεν είχε διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ, εγώ είχα κάνει την αιτησούλα μου και την προηγούμενη Κυριακή που έβαλαν πόρτες με πήρε τηλέφωνο ο προιστάμενος του ΟΤΕ Τούμπας (!!) αλλά και από τα κεντρικά της Θεσ/νικης ότι ή γραμμή μου είναι έτοιμη!

Σύνολο αναμονής : 10 εργάσιμες μέρες (και αν υπήρχε διαθεσιμότητα ίσως να την είχα και νωρίτερα.)

Οι δε πρώτες μου εντυπώσεις είναι άψογες αφού χτυπάω 39άρια kbytes!! Με το modemάκι μου πάνω από 2-3kbytes/sec δεν έπιανα ποτε!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ !!

το κακο ειναι οτι οταν αποκτας το πολυποθητο dsl καταλαβαινεις οτι υπαρχουν εφαρμογες που παλι δεν μπορεις να πλησιασεις γιατι η συνδεση σου ειναι αργη γι αυτες. αλλα ας ειναι, ακομα κι ετσι ........dsl rules!!!

mia parathrhsh mono, prosoxh sto ρευμα που τρωει ο υπολογιστης οταν τον αφηνουμε να κατεβαζει επι μερες. καμμια φορα με τις 256 μπορει να συμφερει περισσοτερο να αποτανθει κανεις στις "παραδοσιακες μεθοδους". αυτο φυσικα το λεω για τους pc που βρισκονται στα σπιτια μας.

Ρε παιδιά για σκεφτείται και εμάς που είμαστε επαρχεία και συγκεκριμένα Καρδίτσα και ο ΟΤΕ έχει δώσει συνολικά 10 DSL και η λίστα αναμονής είναι μέχριν την Αθήνα!!! ΜΑΚΑΡΙ να είχαμε ViVoDi και ας είχε και προβληματάκια!

οταν περιμενοντας για την ενεργοποιηση μου ειπαν οτι ειχε καποιο προβλημα ο οτε πηρα το 134 οπου με παρεπεμψαν σε ενα λεγομενο διατμηματικο κεντρο το 121 νομιζω απο οπου και το προβλημα λυθηκε μεσα σε 30 λεπτα απο οταν καλεσα ( ασυννενοηση vivo-οτε) μημπως πρεπει να καλεσεις εκει και οχι στο 134??

121 είναι βλάβες

Διατμηματικό κέντρο δεν ξέρουν καν τι είναι!!!

αχ δύσκολη που 'ναι η ζωή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...