Προς το περιεχόμενο

Ακόμα ένα θύμα της Vivodi!!! @_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ωραία με κοροϊδέψατε!!!

Βρήκατε ένα ζοντόβολο σαν κι εμένα που δεν έχει ιδέα τι είναι full llu ή dsl slam και με βάλατε να πάω στη Vivodi για dsl (γραμμή από ΟΤΕ αλλά μέσω Vivodi)!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ;;;;;;;!!!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Εντάξει το δέχομαι ότι δεν ήταν δύσκολο να με πείσετε αφού είναι η φθηνότερη και δίνει και modem τσάμπα!

Αλλά μην δίνω (19,9+23,90)€ + ΦΠΑ κάθε μήνα άδικα...

(είμαι φτωχός, αλήθεια σας λέω)

Έκανα αίτηση 1/10/04

Την έδωσαν στο ΟΤΕ 5/10/04

Φυσικά εκείνη την ημέρα χρέωσαν στη κάρτα μου τα 40+€ για την ενεργοποίηση!

:( Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Έχει περάσει ακριβώς ένας μήνας!

Το χειρότερο;

Εδώ και μια βδομάδα το site του ΟΤΕ λέει ότι δεν υπάρχουν πιά πόρτες στην περιοχή μου!

Παίρνω το 134 και μου λένε ότι δεν βλέπουν καν αίτηση dsl για τον αριθμό μου ενώ ακόμα και για παρόχους θα έπρεπε να βλέπουν!!!

:shock:

Παίρνω 13880 (vivo) και μου λένε να μην ανησυχώ γιατί αν δεν είχε πόρτα για μένα θα είχαν ειδοποιήσει! :?

Εγώ εξακολουθώ να ανησυχώ!!

Καλά κάνω; :?:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Katartxas, kanenas den se koroidepse. To thema exei eksantlithei edw mesa kai me ena search mporouses na deis tis apopsei olwn mas gia tin vivo.

Pes mas ti sundesi exeis parei. Mesw ote i mesw vivodi dld tin grammi tha tin plirwneis ston ote i stin vivodi. Pantws enas minas einai sxetika kala. Oloi mas toso perimename, an eksaireseis vevaia tous atuxous pou mpainane se oures kai listes anamonis gia na anoiksoun ports kai perimenan kai 4mina kai parapanw.

Katartxas' date=' kanenas den se koroidepse. To thema exei eksantlithei edw mesa kai me ena search mporouses na deis tis apopsei olwn mas gia tin vivo.

Pes mas ti sundesi exeis parei. Mesw ote i mesw vivodi dld tin grammi tha tin plirwneis ston ote i stin vivodi. Pantws enas minas einai sxetika kala. Oloi mas toso perimename, an eksaireseis vevaia tous atuxous pou mpainane se oures kai listes anamonis gia na anoiksoun ports kai perimenan kai 4mina kai parapanw.[/quote']

Εντάξει δε με κοροϊδέψατε!

Μόνος μου την έκανα την κουτσουκέλα (γιατί είναι η πιο φτηνή και δίνει δώρο modem)

Αλλά...

...γραμμή από ΟΤΕ αλλά μέσω Vivodi...

...Έκανα αίτηση 1/10/04

Την έδωσαν στο ΟΤΕ 5/10/04 ...

...δεν βλέπουν καν αίτηση...ενώ ακόμα και για παρόχους θα έπρεπε να βλέπουν...

!!! H γραμμή είναι του ΟΤΕ αλλά μέσω Vivodi δηλαδή θα την πληρώνω στην Vivodi !!!

Δε με απασχολεί ο μήνας αλλά μην μου έφαγαν την σειρά στις πόρτες και περιμένωωωωωω....

(Γέρακας εδώ! Περίμενα 4 μήνες για (μεταφορά) σταθερού τηλεφώνου!!!)

Αφου έχεις γραμμή μέσω vivodi τότε τι πέρνεις τηλ. στο 134; Δεν έχεις να κάνεις πια με τον ΟΤΕ. Εκτος αν έχεις vivodi σαν απλό ISP και νομίζεις οτι σου δίνει και γραμμή...

εγω το εχω ξαναπει ειμαι 3 μηνες με vivo και απολυτα ευχαριστημενος απο τα παντα . και απο λογιστηριο και απο εξυπηρετηση δεν ειχα κανενα προβλημα, απλως χρειαζεται να ξερεις πως να μιλας και ποτε εχεις δικιο σε κατι η οχι καθως και να επιμενεις αν χρειαστει. ναι ετυχε να μου πουν θα με παρουν και δεν το εκαναν. οκ, την επομενη μερα ξαναπηρα και ζητησα να μιλησω με τον προισταμενο τμηματος κατ ευθειαν ως αγανακτισμενος πελατης. τα παντα λυθηκαν σε πνευμα αλληλοκατανοησης. οι λογαριασμοι ολοι οκ αν και υπηρχαν διαφορες αλλαγες απο το αρχικο συμβολαιο (τις ζητησα εγω). τωρα στο θεμα μας: οταν περιμενοντας για την ενεργοποιηση μου ειπαν οτι ειχε καποιο προβλημα ο οτε πηρα το 134 οπου με παρεπεμψαν σε ενα λεγομενο διατμηματικο κεντρο το 121 νομιζω απο οπου και το προβλημα λυθηκε μεσα σε 30 λεπτα απο οταν καλεσα ( ασυννενοηση vivo-οτε) μημπως πρεπει να καλεσεις εκει και οχι στο 134??

ego vasika ekana aithsh sthn vivodi (sindesh meso ote) 20 tou mhnos ,exoun perasei peripou 10 meres,perno thl ston ote kai mou lene oti oute kan exoun thn aithsh mou oute fenetai o arithmos mou.perno thl sthn vivodi kai mou lene 20 ergasimes tha sas idopihhsoume.me ta polla tha afiso na perasoun 20 meres akrivos kai an den me exoun idopihhsei poli apla tha tous po den thn thelo pia thn dsl. me exoun zosei hdh ta fidia dioti toses meres kai ston ote oute kan fenetai pouthena h aithsh mou h o arithmos (yparxoun portes sthn perioxh mou) ISDN

ianouario mpeno strato,na exo valei toulaxiston sto net na katevenoun pragmata mexi thn proth adeia :D :D :D :D :D :o :o :o

giati goustaro na eimai skopia kai na lew wp na tora prepei na telionei to proto cd

heheheheh

tous pira tilefono simere prota apo ola ton ote kai mou lene den fenetai pouthena to noumero sas h onoma.perno vivodi kai mou lene ta exoume steilei ta xartia kai perimenoume apo ton ote,kai afou mou lene oti mporei na kanei kai ena mhna.tous lew se periptosh pou perasoun oi 20 meres kai den exo dsl poli apla tha kano diakoph ths aithshs.kai mou lene ok

pira pali thn vivodi kai mou eipane pos eseis mas exousiodotite na paroume grammh gia ton ote emeis,ara tha fenetai to diko mas onoma kai oxi tou idioth diladi esas.mou leei mexri thn allh vdomada elpizoume na eiste entaxei.tous lew koitaxte na to exete frontisei mesa thn allh vdomada alla diakopto thn aithsh

auta

ti na po kai ego re file pou me pire o OTE to ksana leo o OTE stis 14 okromvri kai mou eipe oti se 7-10 meres tha exi energopiithi kai akoma perimeno kai tin paraskeui pou pira mou eipan oti einai stin fasi 1/4 pou einai oti exoun kratisi porta sto dslam gia tin aitisi mou??? na pao na tous kopaniso olous eki mesa???? :twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...