Προς το περιεχόμενο

www.GamesWorld.gr

Knorcedger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα τη δευτερη σελίδα μου, η οποία ασχολείται με τα παιχνίδια.

Η σελίδα είναι η Gamesworld.gr

Το GamesWorld.gr παρέχει καθημερινή ενημέρωση με όλα τα νέα από το χώρο των παιχνιδιών για όλες τις παιχνιδομηχανές και το PC.

Οποιοδήποτε σχόλιο είναι δεκτό, καθώς και όποιες ιδέες για αλλαγές και προσθήκες. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια ιδέα για να εμπλουτιστεί η σελίδα, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στην βελτίωση και την ανάπτυξη της κοινότητάς μας, θα εκτιμήσουμε πολύ τη βοήθεια του. Επίσης, αν σας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, σας καλούμε να λάβετε μέρος στις συζητήσεις μας

Με εκτίμηση, Knorcedger

Δημοσ.

Πολύ καλό μου φαίνεται :D:D:D. Έγραψα και το πρώτο μου post ;)

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως είναι ότι ανοίγει όλες τις σελίδες ΠΟΛΥ γρήγορα (ίσως βέβαια επειδή δεν το ξέρουν και πολλοί ακόμα)!!

Πάντως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά :mrgreen:

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Υπάρχουν ακόμα πολλά κομμάτια να προστεθούν, ώστε να ολοκληρωθεί η σελίδα, άρα έχουμε πολύ δουλειά ακόμα

Δημοσ.

Χαίρομαι που σας άρεσε :D

Σύντομα θα είναι έτοιμη και η κατηγορία με τα cheats, θα εμπλουτίσουμε τη συλλογή με τα wallpapers, και θα αρχίσουμε την οργάνωση και δημιουργία clans για τα πιο δημοφιλή παιχνίδια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαγές που έγιναν τις τελευταίες μέρες στη σελίδα

Η σελίδα πιάνει πλέον το 100% της οθόνης

Προστέθηκαν οι κατηγορίες reviews, όπου μπορείτε να βρειτε reviews για καινούρια παιχνίδια αλλά και παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, και η κατηγορία flash games.

Στο δεξί μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα reviews.

Προστέθηκε το top 5 των παιχνιδιών με τη μεγαλύτερη ζήτηση για PC, XBox, ps2.

Προστέθηκε το top 10 των πιο πολυαναμενόμενων παιχνιδιών καθώς και οι επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Κάθε εβδομάδα επιλέγουμε ένα θέμα σαν "το θέμα της εβδομάδας" (είναι σχεδόν έτοιμο τεράστιο preview για το half life 2)

Μπορείτε να δείτε τους online χρήστες και στην αρχική σελίδα.

Επίσης μπορείτε να δειτε τα στατιστικά της σελίδας από το λινκ που υπάρχει στο κάτω μέρος της.

Σίγουρα μου διαφεύγουν κάποιες ακόμα μικροαλλαγές, αλλά αυτές είναι οι πιο σημαντικές.

Αν πιστεύετε ότι κάποια αλλαγή δεν έπρεπε να γίνει ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη αλλαγή, θα ήθελα να την ακούσω.

Ευχαριστώ, Knorcedger

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή είτε mini-banner είτε textlink με το GamesWorld.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

Βασικές προυποθέσεις

Η σελίδα σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 150 hits καθημερινά.

Και το λινκ να μπει μόνιμα στην αρχική σας σελίδα.

Με εκτίμηση, Knorcedger

Δημοσ.

Δημιουργήσαμε τρεις διαφορετικές σελίδες που κάθεμία είναι αφιερωμένη στα XBox, PlayStation και PC αντίστοιχα. Ενώ μπορείτε παράλληλα από την αρχική σελίδα να βλέπετε όλα τα νέα για όλες τις κονσόλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...