Προς το περιεχόμενο

giati den yparxei pouthena 9800 pro???

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος απο 300-340 ευρω.Παλιωτερα ειχε το eshop αλλα τωρα δεν βλεπω να δινει.Το πλαισιο εχει 295+φπα chaintech. Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα ας κανει ποστ.

Δημοσ.
kai ram-shop kai plaisio sti stournari simera eixe me to tsoubali 9800 pro...gia des ligo file mou

σήμερα το πρωι έστειλα email στο ram-shop και μου απαντήσαν το μεσημεράκι οτι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Οσο για το πλαίσιο δεν ξέρω μπορεί πάντως στο site τους δεν έχουν ποτέ.

ΥΓ: Διαθέτω περίπου 200-230 το πολύ

Δημοσ.

ναι το είδα αυτό αλλα στο Infoshop με τις αντικαταβολές, τα έξοδα για εκτός αθηνών για courier και και και... βγαίνει γύρω στα 250.

και εκτός αυτού αν δεις δεν είναι διαθέσιμα αυτές οι 9800 που έχει.

ΥΓ: Μήπως τα θέλω όλα δικά μου :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή μου την έσπασε που δε βρίσκω πουθενά 9800pro λέω να πάω για καμια FX τι να πώ; Η κατα κάποιο τρόπο αντίστοιχη της 9800pro είναι η FX5900? Προτιμούσα ati αλλα κι αυτή δεν αξίζει καθόλου δηλαδη;

Δημοσ.

e den vriskeis 9800pro giati einai kartara kai tis exoun parei oles gia ta pc tous + oti i ati evgale nees kartes grafikon kai pleon apesire tis palies..Pare kamia 5900-olo kai kapou tha tin vreis stock.Mallon argises kai prolavan alloi.. :(

Δημοσ.

Αγόρασα χτες από infoshop την gigabyte 9800 pro, την έστειλαν σε 2 μέρες (άρα ήταν ετοιμοπαράδοτη), συνολικό κόστος 234 + 7 = 241 € κάρτα και μεταφορικά και μου έκαναν δώρο flashaki 128 ΜΒ :D

Δημοσ.

ναι ε; Καλή μαγκια. :D λές να τη χτυπήσω; Για το flash στο είχαν πει ή ετσι σου ρθε απο το πουθενά; Θα κατέβω αύριο για καμια βδομάδα Αθήνα κι αν δε βρώ πουθενα θα την χτυπήσω απο infoshop

Δημοσ.

Ούτε μου είπαν ούτε τους είπα. Μου ήρθε ξαφνικά και χάρηκα γιατί το χρειαζόμουν. Είναι πολύ μικρούλι. :) Η τιμή είναι αρκετά καλή για την καρτούλα που είναι μια πολύ ποιοτική υλοποίηση της Gigabyte με καλώδια, ανταπτοράκι μάλλον για DVI και software: Will Rock, Tomb Raider AOD, Rainbow six3, Power DVD 5 και CD με drivers και utilities. Σύνολο: 7 CD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...