andrip Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Τι είναι αυτο το πράμα ρε παιδιά; Μια φορά αποφάσισα κι εγώ να πάρω καλή κάρτα και ε όποιο μαγαζί κι άν έχω πάει (πάτρα-αθήνα-μεσολόγγι) κανένα μαγαζί δεν έχει ΑΤΙ 9800 pro? Τι γίνεται; Μόνο απο το internet έχω βρεί αλλα επειδή δεν έχω ακόμα πιστωτική μου την έχει δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Στουρνάρη έχεις πάει? Αποκλείεται να μην υπάρχει εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tefra Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 δεν ειναι και πολυ απιθανο ουτε εκει να βρει οταν πηρα την δικια μου 9800 προ τον ιουνιο ηδη υπηρχε ελλειψη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Ναι σωστό κι' αυτό ίσως υπάρχει έλλειψη... andrip, πάρε την αντίστοιχη nVidia δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 ΜΗΝ πάρεις nvidia! Ψάξε κι άλλο..Στο e-shop κοιταξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Prof_Chaos, γιατί να μην πάρει nvidia δεν το καταλαβαίνω??? Επειδή είναι καλύτερη στα περισσότερα καινούργια παιχνίδια??? (βλέπε doom 3, sims 2 κλπ)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Koita kai ligo ramshop. Nomizo exei tin gigabyte 9800pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nousername Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Gia ton idio logo pou den poulane pleon Autobianchi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Στο e-shop δεν υπάρχει. Στο ramshop έστειλα email και μου απαντήσαν οτι εκτός απο ένα μοντέλο της SAPHIRE αλλα απλό και όχι pro δεν υπάρχει καμία άλλη 9800. Δεν το καταλαβαίνω ρε γαμώτο. Να πώ οτι μου φαίνεται ύποπτο; Το λέω, δεν ξέρω γιατί, πάνω που είχα μαζέψει τα λεφτά. Κι εγώ για nvidia δεν πολυψήνομαι. Ξερω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Πιο πιθανός λόγος αυτός που είπα εγώ... κάνε ένα search να δεις πόσοι είχαν πρόβλημα με το doom 3 και τις ΑΤΙ. Και το doom είναι μόνο η αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 εσυ τι λές sarisn? nvidia? τι μοντέλο είναι το αντίστοιχο της 9800προ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Προσωπικά αν έπαιρνα κάρτα γραφικών τώρα θα έπαιρνα αυτή: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=214718&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 pare X600 h X800 (analoga ta fragka pou exeis) kai eisai arxontas! makria apo nvidia lew kai egw! ATI rulez! nvidia go home! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Παρε καμμια msi 6800nu και με το rivatuner ξεκλειδωσε τα pipelines και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 pare X600 h X800 (analoga ta fragka pou exeis) kai eisai arxontas!makria apo nvidia lew kai egw! ATI rulez! nvidia go home! whatever...... τι κι' αν δίνω χειροπιαστά παραδείγματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.