The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Έχω τα παραπάνω ηχεία και την soundblaster audigy player (τη σειρά 1).Σήμερα παρατήρησα ότι στη μουσική αλλά και στις ταινίες όταν βάζω το volume στην τελευταία σκάλα κάνει πηδήματα στη μουσική.Σημειώστε ότι όταν το βάζω στην προτελευταία σκάλα δεν κάνει απολύτως τίποτα! Επίσης όταν το έχω τέρμα και μειώνω τα db από το winamp το κάνει αλλά σε μικρότερο βαθμό.Να φταίνε τα ηχεία δε νομίζω γιατί στα πιο χαμηλά δεν κάνει τίποτα όπως επίσης ούτε στην προτελευταία σκάλα.Όλα γίνονται όταν είναι στο τέρμα.Επίσης γίνεται και όταν έχω upmix 5.1-7.1 και όταν έχω σκέτο 5.1.Εγώ νομίζω ότι φταίει η κάρτα ήχου και ότι ίσως δεν αντέχει να αποδώσει τόσο καλά τα υψηλά όσο η Audigy 2 ZS.Απλή εικασία είναι βέβαια.Θα ήθελα λοιπόν και τη δική σας γνώμη πάνω στο θέμα.Billpeppas περιμένω και τη δική σου απάντηση με ανυπομονησία!
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 ta ixeia den mporeis na ta dokimaseis se kapoio allo pc?
The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Όχι δε γίνεται δυστυχώς.Δεν έχω δεύτερο pc και γενικά δε κουνιούνται από δω που τα έχω.Πάντως δεν τίθεται θέμα να έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί το κάνει μόνο όταν τα έχω στο τέρμα!Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι λόγω κάρτας.Γιατί άλλωστε να τα βγάζουν τα ηχεία αυτά ειδικά για Audigy 2 ZS!??Κάθετι θέλει και το αντίστοιχο hardware για να δουλέψει στο έπακρο των δυνατοτήτων του.Αν ήταν έτσι όλα τα παιχνίδια θα παίζανε καλά με όλες τις κάρτες γραφικών.Έτσι πιστεύω εγώ.
The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Φυσικά όταν λέω κάνει πηδήματα στη μουσική μη φανταστείτε ότι την αλλοιώνει τελείως!Απλώς κάνει ένα πήδημα κάθε λίγο.Η μουσική ακούγεται μια χαρά.Απλώς είναι σαν να έχεις βάλει ένα cd λίγο γρατζουνισμένο το οπίο κάνει από δω και από κει κανένα πηδηματάκι.
The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Στο Control Panel->Audio HQ->Device controls έχει Digital Output Sampling Rate 48KHz.Μήπως πρέπει να το βάλω στο 44.1;Ή δεν παίζει ρόλο;
qspock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Gigaworks και τερμα η ενταση? Τι μου θυμισες τωρα... Αν μιλας για playback απο cd τοτε το προβλημα σου ειναι φως φαναρι. Πηδημα του laser του drive μια που χωροπηδαει ολο το δωματιο!!! Για δες αν παιξεις απο σκληρο τι γινεται.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 kanonika den pezei kapoio rolo alla einai ena eukolo test na kaneis.apo tin alli mporei na einai kai auto pou les.
The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Έπαιξα μουσική και από σκληρό και από cd και το έκανε και στις δύο περιπτώσεις.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 mpas kai den antexoun ta ixeia toso giati na min antexei i karta.aporo bebea pos antexeis esi.mpas kai bgeneis ektos domatiou??Xaxaxa
The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Axaxaxaxaxaxaxaxa!!! Όπως τα λες!Δεν το αντέχεις.Απλώς έχω περιέργεια να δω τι φταίει.Μπα δε νομίζω να μην αντέχουν τα ηχεία.Κάτι άλλο μυρίζομαι!!
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 an den baleis alli karta pano den nomizo na sou figei i aporia.allios stelneis kai kana mail stin creative na deis ti ginetai.toulaxiston ama exoun problima na ta prolaveis stin eggiisi.etsi kai ego ixa aporia gia ena dvd-rw pou mporei na ixe xalasei kai leo na to stilo na min to stilo.mipos fteei to pc mipos kati allo.kai afou dokimasa oti mporousa telika to edosa piso kai mou to allaxan dioti eixe pragmati problima.kalitera enas elegxos kai as bgei oti exeis kanei lathos para na minis me kati problimatiko.
billpeppas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Στο καινούργιο σετ GigaWorks 7.1 S750 THX που παρέλαβα προχθές , συνάντησα και εγω αυτό το prob. Δοκίμασα και άλλη κάρτα. Είναι σίγουρα τα ηχεία , και από ότι βλέπω το κόβω για ανεπάρκεια ρεύματος πρός τους τελ. ενισχυτές. Θα ενημερώσω την Creative [ και πάλι ]. Φαίνεται να είναι προβλήματα παρτίδων , γιατί το άλλα 2 ζευγάρια που έχω παίζουν just fine.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Στο καινούργιο σετ GigaWorks 7.1 S750 THX που παρέλαβα προχθές ' date=' συνάντησα και εγω αυτό το prob.Δοκίμασα και άλλη κάρτα. Είναι σίγουρα τα ηχεία , και από ότι βλέπω το κόβω για ανεπάρκεια ρεύματος πρός τους τελ. ενισχυτές. Θα ενημερώσω την Creative [ και πάλι ']. Φαίνεται να είναι προβλήματα παρτίδων , γιατί το άλλα 2 ζευγάρια που έχω παίζουν just fine. otan ta ebales sto terma posa domatia makria isoun.ama ine pragmati problima tis partidas tote ofiloun na sta antikatastisoun.an sou poun blakies edo tote apeuthinsou exo.
billpeppas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 "otan ta ebales sto terma posa domatia makria isoun." Στο ίδιο το δωμάτιο. 6x5m περίπου. Πιθανόν πρόκειται για πρόβλημα παρτίδας. Θα αποσταλλεί e-mail στην Creative , LiveChat , και θα δούμε τι παίζει πάλι. Την προηγούμενη φορά καταλλήξαμε στο πρόβλημα των MegaWorks 5.1 510D. Αυτή την φορά ? ;-)
The Crow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Να 'μαι πάλι μετά από μιας βδομάδας ban!Τι έγινε ρε συ billpeppas με την Creative;;Κάνα νέο σχετικά με το πρόβλημα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.