knox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδια το Bruce Almighty δεν εχει ερθει στην Ελλαδα σε DVD; Δεν το εχω βρει πουθενα. Μονο σε ελαχιστα video clubs εχω βρει την Αμερικανικη Εκδοση... Τι εχει γινει, ξερει κανενας; H ταινια σε λιγο θα κλεισει 1 χρονο :?
martyras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 H european ekdosh (english/french/spanish) exei kykloforisei poly kairo twra. Sthn ellada omws oxi (me ellinikous ypotitlous). To exoun ka8ysterisei arketa. Mallon 8a to kanei author ellinikh etairia (ellinika menu) giauto argei.
nthanasis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 apo oti xero pezetai an tha vgei se dvd auti i tainia me ellinikous ipotitlous giati iparxei kapio provlima me ta dikeomata kai trexoun sta dikastiria!!!! Pera apo auto omos mporei na einai kai fimes
tsimpouri3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ναι και εγώ την αμερικάνικη έκδοση έχω δεί. Απο οτι έχω ακούσει λένε οτι θα το δείξει ο alpha πρώτα και μετά θα βγεί σε dvd ποίος ξέρει. Επίσης δεν έχει βγεί ακόμα το scary movie 3!
qspock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ε ρε τι καλα ηταν καποτε που βρισκαμε και Region 1 DVD... Τωρα τρωμε στη μαπα κατι ελληνικες καθυστερημενες παπαριες ετσι για να εχουμε μενου ελληνικα, γιατι δε ξερουμε οτι "play"="εναρξη" και "extras"="εξτρα"!! Και λεγοντας αυτα αναρωτιεμαι ποιος ηταν αυτος που τρομαξε τους κλαμπαδες με τα region1?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.