Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Πηρα μια ψηφιακη βιντεοκαμερα Sony και λεει στο manual οτι γινεται και μεταφορα της εικονας απο την κασσετα στο pc με usb καλωδιο και με iLan καλωδιο (που δεν παρεχεται μαζι...).Στο κεντρο εξυπηρετησης της Sony που τηλεφωνησα μου ειπαν οτι ειναι πολυ δυσκολο και με αμφιβολη ποιοτητα η μεταφορα εικονας με usb καλωδιο.Το προβλημα μου ειναι οτι στο pc δεν εχω αλλο ελευθερο χωρο να παρω με 15 ευρω μια καρτα firewire να την βαλω.Υπαρχει καποιος τροπος να τα καταφερω ???? Ευχαριστω. Εχει δοκιμασει κανεις μεταφορα εικονας με usb καλωδιο??? :?: :?: :?:
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Κύριε Γιάννη, μην δοκιμάσεις με USB !!! Ψηφιακή μεταφορά εικόνας από κάμερα στο PC γίνεται μόνο με firewire (Αν και θεωρητικά και η usb θα μπορούσε...). Την usb οι κάμερες την έχουν κυρίως για να μπορείς να τις λειτουργείς ως webcam (με αρκετά χαμηλότερη ανάλυση από την εγγενή) ή να κατεβάζεις photo στο pc. To καλύτερο που θα πάρεις σε βίντεο από την usb θα είναι ένα άθλιο 640χ480 (άθλιο όχι λόγω της ανάλυσης, αλλά του realtime resize που θα κάνει ο επεξεργαστής της κάμερας από 720χ576 σε 640χ480) και πιθανότατα με πολλά χαμένα frames. Firewire - μονόδρομος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Οχι δυστυχως...Εχω καρτα tv , καρτα ηχου, καρτα οθονης και δυο καρτες που βγαζουν απο 4 usb θυρες που χρειαζομαι... :twisted: :twisted: :twisted:
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μία πρόταση..."Πετάς" τη μία κάρτα USB και παίρνεις 1 combo USB/Firewire (Συνήθως 2+2 ή 3+1). Επίσης το μυαλό μου πάει και σε κάτι άλλο...Αν έχεις κάρτα ήχου σε PCI, κάνε μία αναβάθμιση σε Soundblaster Audigy 1 ή 2 που έχουν ενσωματωμένο firewire. Μ'ένα σμπάρο 2 τρυγόνια
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μία πρόταση..."Πετάς" τη μία κάρτα USB και παίρνεις 1 combo USB/Firewire (Συνήθως 2+2 ή 3+1). Επίσης το μυαλό μου πάει και σε κάτι άλλο...Αν έχεις κάρτα ήχου σε PCI, κάνε μία αναβάθμιση σε Soundblaster Audigy 1 ή 2 που έχουν ενσωματωμένο firewire. Μ'ένα σμπάρο 2 τρυγόνια Εχω καρτα ηχου soundblaster 5.1 .Με κατι τετοιο θα ειμαι ΟΚ ???Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Τελικα πηρα μια καρτα που βγαζει 3 usb2 και 2 firewire εξοδους 400 Mbps Πληροφοριες: http://www.digitus.info Τυπος : UFC3212V Πηρα και ενα καλωδιο firewire με 5 ευρω αλλα οταν ενεργοποιω την συνδεμενη καμερα στο καλωδιο το pc κολαει φοβερα.Με πολη δυσκολια κουνιεται και το ποντικι ακομα ελαχιστα...Αν την κλεισω την καμερα επανερχεται στα φυσιολογικα του.... Το προβλημα δεν ξερω αν εχει να κανει με το νεο hardware ή με κατι αλλο... Υπαρχουν καρτες firewire 1 και firewire 2 ???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Imagine Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Υπαρχουν καρτες firewire 1 και firewire 2 ???? Αν εννοείς Firewire 800, νομίζω ότι δεν υπάρχουν παρά μόνο σε PCI 64Bit.
1Mbitmx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 gianni mipos epilegeis to video na paei sto skliro me ta xp i se kapoion pou exeis apothikeumeno xoro? dokimase na rikseis to video se enan skliro teleios adeio kai na tou exeis kanei defragment. mallon gi'auto sou kolaei to pc.
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Ίσως να φταίει το πρόγραμμα που κάνει capture. Ίσως στο site της Sony να υπάρχουν ανανεωμένοι drivers για την κάμερα. Ίσως η Microsoft έχει βγάλει κάποιο update σχετικό με Firewire που λύνει το πρόβλημα. Ίσως...μπλα μπλα μπλα...
Teacher Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Έχω τη SONY HC-30E, την κάρτα που λες και το καλώδιο. Επειδή δοκίμασα ΟΛΑ τα προγράμματα, ο καλύτερος συνδυασμός από άποψης ταχύτητας είναι: NERO για capture και Media Studio Pro για editing. Και πάντα στο βασικό δίσκο με ΧΡ και να τρέχω και κανά 2 προγραμματάκια ακόμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Έχω τη SONY HC-30E, την κάρτα που λες και το καλώδιο. Επειδή δοκίμασα ΟΛΑ τα προγράμματα, ο καλύτερος συνδυασμός από άποψης ταχύτητας είναι: NERO για capture και Media Studio Pro για editing. Και πάντα στο βασικό δίσκο με ΧΡ και να τρέχω και κανά 2 προγραμματάκια ακόμα. Την ιδια μηχανη εχω Δασκαλε....Θα το δοκιμασω κι αυτο.Nero εννοεις το nerovision .Ετσι ???Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.