Προς το περιεχόμενο

PEER 2 PEER

NOKIA7610

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν εκανα λαθος μπορει ο administrator να με διαγραψει οποτε το επιθυμει.βρηκα ενα ωραιο προγραμμα peer 2 peer που εχει τα παντα.το οποιο ειναι το TorrenTopia.αυτο θα το βρητε στο http://www.filetopia.org

καλυτερο απο kazaa,winmx,overnet,edonkey και ολα τα σχετικα.το καλυτερο ειναι οτι εαν κατεβαζεις κατι δεν σταματαει καθολου μονο εαν τελειωσει αυτο που κατεβαζεις.ειμαι τρεις ωρες και εικοσι πεντε λεπτα μεσα στο διαδικτυο με dsl και εχω κατεβασει 426mb απο ενα εργο.

Δημοσ.

Φίλε NOKIA7610 καλό φαίνετε αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί και πολύ , μπορείς να μας πείς γιατί το θεωρείς καλύτερο από αυτά που ανάφερες ; :roll:

Δημοσ.

las_kar_is, επειδη μεχρι τωρα καλο φαινετε.θα σου πω ενα παραδειγμα.στο kazaa εαν δεν βρει κανεναν χρηστη για αυτο που θες να κατεβασεις,ψαχνεις αλλον χρηστη ενω σε αυτο το προγραμμα δεν ψαχνει να βρει αλλους χρηστες για να το κατεβεσει.σου το κατεβαζει με την μεγαλυτερη ταχυτητα που μπορει να πιασει.στο kazaa εαν κατεβαζεις κατι σου πεταγετε καποιος και σου μειωνει την ταχυτητα σου στο κατεβασμα.ενω αυτο δεν εχει αλλους χρηστες που να κατεβαζουν ταυτοχρονα με εσενα.δινει στον καθενα την ιδια ταχυτητα που σου δινει και σε εσενα.

Δημοσ.

Πραγματι ειναι πολυ καλο.. Βρηκα κατι τραγουδακια που δεν τα εβρισκα σε αλλα p2p :shock: Δεν ξερω γιατι ο NOKIA7610 το θεωρει το καλυτερο παντως εμενα που εχω dial-up με βολευει γιατι δεν εχει μεγαλους χρονους αναμονης βλεπε overnet, e-mule και e-donkey, δεν ειναι full στα worm και σε ψευτικα αρχεια βλεπε kazza και τελος βρισκω τα τραγουδια που θελω βλεπε τα υπολοιπα!! :D :mrgreen: :wink:

Δημοσ.

Το DC++ ειναι πολυ καλο αλλα λογω του περιορισμου που διαθετουν συνηθως για τον ογκο αρχειων ο καθενας εχει ανεβασει οτι μ@#$%α εχει στο PC του και δυστηχως καποιες αναζητησεις μπορει να ταιριαξουν με αποτελεσμα να πρεπει να χαραμισεις ωρα μεχρι να βρεις αυτο που θες :) :shock:

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...