NOKIA7610 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 εαν εκανα λαθος μπορει ο administrator να με διαγραψει οποτε το επιθυμει.βρηκα ενα ωραιο προγραμμα peer 2 peer που εχει τα παντα.το οποιο ειναι το TorrenTopia.αυτο θα το βρητε στο http://www.filetopia.org καλυτερο απο kazaa,winmx,overnet,edonkey και ολα τα σχετικα.το καλυτερο ειναι οτι εαν κατεβαζεις κατι δεν σταματαει καθολου μονο εαν τελειωσει αυτο που κατεβαζεις.ειμαι τρεις ωρες και εικοσι πεντε λεπτα μεσα στο διαδικτυο με dsl και εχω κατεβασει 426mb απο ενα εργο.
las_kar_is Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Φίλε NOKIA7610 καλό φαίνετε αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί και πολύ , μπορείς να μας πείς γιατί το θεωρείς καλύτερο από αυτά που ανάφερες ; :roll:
NOKIA7610 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 las_kar_is, επειδη μεχρι τωρα καλο φαινετε.θα σου πω ενα παραδειγμα.στο kazaa εαν δεν βρει κανεναν χρηστη για αυτο που θες να κατεβασεις,ψαχνεις αλλον χρηστη ενω σε αυτο το προγραμμα δεν ψαχνει να βρει αλλους χρηστες για να το κατεβεσει.σου το κατεβαζει με την μεγαλυτερη ταχυτητα που μπορει να πιασει.στο kazaa εαν κατεβαζεις κατι σου πεταγετε καποιος και σου μειωνει την ταχυτητα σου στο κατεβασμα.ενω αυτο δεν εχει αλλους χρηστες που να κατεβαζουν ταυτοχρονα με εσενα.δινει στον καθενα την ιδια ταχυτητα που σου δινει και σε εσενα.
vagman77 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Πραγματι ειναι πολυ καλο.. Βρηκα κατι τραγουδακια που δεν τα εβρισκα σε αλλα p2p Δεν ξερω γιατι ο NOKIA7610 το θεωρει το καλυτερο παντως εμενα που εχω dial-up με βολευει γιατι δεν εχει μεγαλους χρονους αναμονης βλεπε overnet, e-mule και e-donkey, δεν ειναι full στα worm και σε ψευτικα αρχεια βλεπε kazza και τελος βρισκω τα τραγουδια που θελω βλεπε τα υπολοιπα!! :wink:
NOKIA7610 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 βρηκα και κατι αλλο http://www.walla.com e-mail με 1gb χωρο.καλο εεεεεεεεεε;;;;;;;
Isis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 επισης και το warez p2p ειναι πολυ καλο... καλυτερο απο Kazaa..
Xvipes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 dc++ 4 ever.gia osous den to kseroun dcplusplus.com
Isis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 λεμε για προγραμματα που να χρησιμοποιουν και οι pstn/idsn users...
PeiramatoZwo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Isis kai to dc++ gia pstn users einai... den exei periorismo. Ego pantos me to dc++ vrika thn ygia mou, kai kales taxytites kai vrisko ta panta...
vagman77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Το DC++ ειναι πολυ καλο αλλα λογω του περιορισμου που διαθετουν συνηθως για τον ογκο αρχειων ο καθενας εχει ανεβασει οτι μ@#$%α εχει στο PC του και δυστηχως καποιες αναζητησεις μπορει να ταιριαξουν με αποτελεσμα να πρεπει να χαραμισεις ωρα μεχρι να βρεις αυτο που θες
mjmj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Το bitcomet τι λεει? Κατι αλλο περα απο dc και emule που το πανε για κλεισιμο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=85542
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.