Προς το περιεχόμενο

re paidia esas to doom3 sas arese?

insomniac_new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw epaikjsa to demo kai kontepsa na kserasw.|Ti m@l@kies einai autes?Entaksei polu wraia ta grafika teleia mporw na pw alla auto ta aimata kai ta muala pou peftoune katw den ta mporw mou rxetai na kserasw.Esas den sas erxetai kserasma?Eixa paiksei kai to far cry alla eftuxws den htan toso alhthofanes.Sto doom eriksa mia sfaira sto kefali enos zompi kai ekane mia trupa ....gi auto kai mono logo den tha agorasw thn full ekdosh.

Den kserw an uparxoun gamers aimodipseis alla nomizw oti h pleiopsifia einai

fusiologikh.Auta eixa na pw...

Δημοσ.

ayto mallon anikei se mia genikoteri sizitisi sxetika me tin via sta video-games. Mallon gia ti via genikotera se tainies ktl ktl

den to exw paijei, alla logika prepei na exei kapoia epilogi pou na xamilonei to "gore" mesa sto paixnidi.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη ότι παιχνίδι (ή ταινία) χωρίς αίμα (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο) δεν μπορεί να γίνει επιτυχία πλέον, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα.... και σίγουρα το doom 3 δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.

Και είτε το πιστεύεις είτε όχι insomniac_new η πλειοψηφία (και όχι η μειοψηφία) λατρεύει το αίμα τόσο στα παιχνίδια όσο και στις ταινίες (δες την πλειοψηφία των ταινιών τα τελευταία χρόνια που γίνονται blockbuster).

Δημοσ.

οχι εμενα δε μου 'ρχετε ξερασμα απο μια τρυπα στο κεφαλι ενος sprite.

μπορει να ξερασω καμια φορά απο ζαλάδα, λογω της πολυ γρηγορης κινησης σε μερικα FPS :)

για το doom3 συμφωνω για αλλους λόγους. Μάπα το καρπουζι.

απλα δεν ειναι διασκέδαστικο (όσο περίμενα με τοσο ντόρο).

πολλες κλάσεις κάτω απο farcry, call of duty, mohaa.

το οτι εχει 99999999999 εκατομμυρια πολύγονα σε αναλυση 3000χ2000, ας το κορνιζάρουν εκει που ξέρουν. με τα benchmark δεν διασκεδάζεις.

και γέμισαν οι αγγελίες απο "σκοτωμένες" Fx5x και Ατι9600 λογω αναβαθμισεων για D3. lol !!

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το Painkiller, αν και αγαπημένο όλων των εποχών είναι το Carmaggedon (άσχετο). Φίλε insomniac_new, αν και στους πιο πολλούς gamers (και για μένα ισχύει αυτό) αρέσει το bloody mary και γι' αυτό άλλωστε οι εταιρίες συναγωνίζονται στις συκωταριές και τα κοκορέτσια, καλό είναι να μην ασχοληθείς με τέτοιου είδους παιχνίδια, τα οποία δεν προσφέρουν και κάτι επί της ουσίας.

Δημοσ.

Παίζοντας doom3 λίγες ώρες μου δημιούργησε μια περίεργη ψυχολογία..Εκτός του οτι ανακατεύτηκε το στομάχι μου ,το βράδυ που έπεσα για ύπνο με έβλεπα με shotgun και μυδράλιο να τινάζω κεφάλια στον αέρα..ΤΟ παιχνίδι το σταμάτησα εκεί που εμφανίζεται ο πρώτος τελικός με τους δορυφόρους(τα πλασματακια με τους φακους)Μετά βαρέθηκα οταν είδα οτι έχει και άλλο.Πάντως πρόκειτε για επικύνδηνα ατμοσφαίρικο παιχνίδι.Δεν το προτείνω σε ανθρώπους με καρδιά..

Η ουσία είναι μια..Οτι τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να απαγορεύονται σε κάποιες ηλικίες.

Δημοσ.
οχι εμενα δε μου 'ρχετε ξερασμα απο μια τρυπα στο κεφαλι ενος sprite.

μπορει να ξερασω καμια φορά απο ζαλάδα' date=' λογω της πολυ γρηγορης κινησης σε μερικα FPS :)

για το doom3 συμφωνω για αλλους λόγους. Μάπα το καρπουζι.

απλα δεν ειναι διασκέδαστικο (όσο περίμενα με τοσο ντόρο).

πολλες κλάσεις κάτω απο farcry, call of duty, mohaa.

το οτι εχει 99999999999 εκατομμυρια πολύγονα σε αναλυση 3000χ2000, ας το κορνιζάρουν εκει που ξέρουν. με τα benchmark δεν διασκεδάζεις.

και γέμισαν οι αγγελίες απο "σκοτωμένες" Fx5x και Ατι9600 λογω αναβαθμισεων για D3. lol !![/quote']

Me kalupses apoluta! Elpizw to HL2 na mhn akolouthisei thn idia poreia.

Δημοσ.

Το πρόβλημα του Doom 3 είναι ότι σε κάποια σημεία καταντάει δυσάρεστο, δεν θα έλεγα τόσο πολύ βαρετό...

Τώρα αν μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με Prof_Chaos οτι έχει πραγματικά πολύ καλή ατμόσφαιρα. Στο σκοτάδι και με ένα surround σύστημα ψηλωμένο τέρμα...κυνδινεύεις άνετα από καρδιά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...