SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ego ekana aithsh sthn vivodi gia dsl 20 tou mhna meso ote.kai perno thl simera ston ote kai mou lene h grammh sas exei energopihhthei apo thn paraskeuh.perno thl thn vivodi kai tous lew mou eipe o ote oti h grammh einai etimh.mou lene perimenoume ton ote na mas enimerosei............tespa afou tous ta exosa.tous edosa dioria mexri telos ths evdomadas na exo dsl diladi na mou steiloun modem kai pass (ektos oti tha tous perno kathe mera authn thn vdomada) aliws tha diakopso thn sindesh
WaVe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Egw apo'ti katalava einai thema perioxis k poses eleftheres portes eiparxoun stin perioxi mas. Ama den eiparxoun mporei na perimeneis k 5 mines ...
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ma emena o ote mou eipe h grammh sas einai etoimh kai yparxoun kai portes alla an h gamimenh h vivodi den mou steilei to modem den mporo na kano tipota emeis lene perimenoume 20 meres akrivos gia na sas idopihhsoume.dilad h grammh kai 10 meres prin na htan etoimh pali toso tha perimenes
Innersense Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 SPANK αν και οι αιτήσεις μας έχουν κάποιους ... μήνες διαφορά η υπόθεση αποδεικνύεται παρόμοια. Μόλις σήμερα, για πρώτη φορά πήρα τηλέφωνο στο 134 του ΟΤΕ μετά από την παρότρυνση του φίλου WaVe (δεν γνώριζα ότι μπορούσα να πάρω εκεί για να ρωτήσω που βρίσκεται ακριβώς η αίτηση μου) και πληροφορήθηκα ότι από την πλευρά του ΟΤΕ έχει ολοκληρωθεί η παροχή του Port για την DSL στο νούμερο μου. (Η τηλεφωνήτρια με την οποία μίλησα δυστυχώς δεν γνώριζε να μου πει πότε ακριβώς έγινε αυτό για να ξέρω πόσων μεγατόνων πρέπει να είναι η βόμβα που θα βάλω στα γραφεία της Vivodi) Η κοπέλα στο τηλέφωνο με πληροφόρησε και κάτι άλλο. Μου είπε ότι οι αιτήσεις για νέους συνδρομητές DSL από ΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ από την παροχή ports σε συνδρομητές άλλων εταιριών που απλά χρησιμοποιούν απλά τον κόμβο του ΟΤΕ. Το λέω αυτό και το τονίζω γιατί υπάλληλος της Vivodi όταν πήγα εκεί με ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ότι τα ports μοιράζονται εξίσου από τον ΟΤΕ σε όλες τις εταιρίες παροχής DSL βάσει σύμβασης!!! Άντε μετά να πιστέψεις οποιονδήποτε δηλαδή! Συνεχίζοντας λοιπόν παίρνω τηλέφωνο αμέσως στην Vivodi με χίλια ζόρια πιάνω γραμμή, η τηλεφωνήτρια στην υποστήριξη γραμμών DSL ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΚΑΙ να με εξυπηρετήσει ΚΑΙ να μου δώσει κάποιον υπεύθυνο! Ρωτάω άλλο μπορώ να κάνω εγώ εφόσον γνωρίζω πλέον ότι από τον ΟΤΕ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και περνώ την εξής αποστομωτική απάντηση από την άλλη άκρη της γραμμής: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΟΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε γαμώτο, νόμιζα ότι μόνο στην πολιτική κυριαρχεί αυτή η τακτική να πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλο. Δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να ισχύει κάτι στον ιδιωτικό τομέα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτή τη στιγμή και ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, μαζί με τις όποιες κυρώσεις θα μπορούσαν να προκύψουν.
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ego an den mou exoun valei dsl mesa sthn vdomada (pou siplironontai kai autes oi 20 gamimenes meres pou lene) oxi tipota allo alla o ote mou leei oti h grammh einai ok kai oi alloi mou lene prepei na simplirothoun oi 20 meres ELEOS,tha tous parei kai tha tous sikosei kai ektos oti tha diakopso to simvolaio mazi tous tha tous trixo ligo ta dontia,me thn ennoia oti kala pou katalava pou douleuei h vivodi oste na enimeroso kai tous allou epidoxous pelates ti akrivos na perimenoun alios na strafoun se allo provider
eliask Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Γειά χαρά Με λένε Βασίλη και είμαι καλά. Έκανα αίτηση για aDSL στη Vivodi πριν απο τρείς μήνες (94 ημέρες) και αντέχω ακόμα... gera gera to 2006 kati tha exei ginei pisteyo!!!!!
Innersense Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 SPANK, έγινε τίποτα με την περίπτωση σου; Να δώσουμε κανένα ραντεβουδάκι αύριο για καφέ και... τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Vivodi;
gto234 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Εγώ έκανα αίτηση για Full LLU και DSL Phone 30 Σεπτ. περιοχή ζωγράφου.8 Νοεμβρίου είχα το modem αλλά όχι το τηλ. λόγω έλλειψης εξοπλισμού!Μου είπαν σε καμμιά βδομάδα,άντε να δούμε!Πάντως το ιντερνετ αν και στην αρχή είχα προβλήματα λόγω SP2 τώρα είναι κυριλέ.Πιάνω το max της 256ρας δηλ γύρω στα 27-28kb/s ακόμα και απο p2p!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.