Προς το περιεχόμενο

Αίτηση ADSL στη Vivodi: Πότε θα έρθει η γραμμή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Στις 06 Αυγούστου έκανα και εγώ επιτέλους αίτηση στην Vivodi για ADSL.

Μου είπαν ότι η Vivodi δεν καλύπτει την περιοχή μου (Νέα Σμύρνη) και είπα ok να προχωρήσομε κανονικά μέσω δικτύου ΟΤΕ. Μου είπαν πως θα έπρεπε υποχρεωτικά να κρατήσω την ISDN γραμμή γιατί αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετούνται απλές γραμμές και δέχτηκα.

Πλήρωσα 41.30 e και γύρισα σπίτι μου ευτυχισμένος και περίμενα πότε θα με ειδοποιήσουν ότι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση για να πάω να παραλάβω και το δωρεάν DSL Modem.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, δέχτηκα τηλεφώνημα στο οποίο μου εξηγούσαν ότι καθυστερούνε λόγο ΟΤΕ να εξυπηρετήσουν τις αιτήσεις και με ρώτησαν εάν θα ήθελα να προχωρήσει η αίτηση μου, ή να μου την ακυρώσουν. Εγώ είπα πως φυσικά ήθελα να προχωρήσει η αίτηση και όταν ρώτησα πόσο καιρό μπορεί να πάρει η διαδικασία μου είπαν 15, ίσως και 20 ημέρες ακόμα.

Εδώ και μια εβδομάδα που μπήκε ο Οκτώβριος παίρνω συνέχεια την Vivodi τηλέφωνο και όταν πατάω το νούμερο για την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο το σύστημα με πετάει έξω. Δοκίμασα να πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο και η κοπέλα που το σήκωσε μου είπε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση πελατών από τις υπερφορτωμένες γραμμές.

Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει κάνει αίτηση πριν από μένα να με καθησυχάσει λίγο;

Πως γίνεται να εξαγγείλουν οι εταιρίες προσφορές στις ADSL γραμμές τους το Σεπτέμβριο, ενώ ακόμα δεν έχουν εξυπηρετήσει πελάτες που έχουν κάνει αίτηση των Αύγουστο?!

Δημοσ.

Exw egw enan gnwsto pou to exei kanei sxedon idia hmeromhnia me esena...alla tou lene kai autou oti o ote exei provlhma kai paizei paketo....

akoma perimenei.....kai mallon tragoudaei...."...tha perimenw.....xeimonas tha ntythw...."

Δημοσ.

File kai ego rotisa vivodi gia N.Smyrni alla meta pira tilefono kai ote kai mou eipan oti mexri telos oktobriou tha exoun valei 120000 nees portes kai tha mporoume na exoume prosvasi dsl ... Opote kata Noemvrio mas vlepo na exoume ! Tora giati sou proxorisan tin aithsi einai ena allo pragma.,,,,,,

Δημοσ.

Μα το ρωτάς; Γιά να πάρουν προκαταβολικά τα 41.30 (στον ΟΤΕ τα πληρώνεις κανένα δίμηνο μετά την ενεργοποίηση) και να τον δεσμεύσουν.

Δημοσ.
File kai ego rotisa vivodi gia N.Smyrni alla meta pira tilefono kai ote kai mou eipan oti mexri telos oktobriou tha exoun valei 120000 nees portes kai tha mporoume na exoume prosvasi dsl ... Opote kata Noemvrio mas vlepo na exoume ! Tora giati sou proxorisan tin aithsi einai ena allo pragma.,,,,,,

eliask να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Δεν θέλω να κατηγορώ άδικα μια εταιρία χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζεται, πόσο μάλλον όταν για να κάνει δουλειά της, εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες (βλέπε ΟΤΕ)

Αυτό που μου λες σημαίνει ότι η Vivodi εν γνώση της δέχτηκε την αίτηση και τα λεφτά, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει πράγμα απαράδεκτο. Ξεκαθαρίζω το γεγονός ότι άλλο είναι να λες στον πελάτη “ίσως υπάρχει μια καθυστέρηση λίγων εβδομάδων” και άλλο να –γνωρίζεις από πριν- ότι πιθανολογείται σε τρεις ΜΗΝΕΣ να μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν.

dim_b δεν είναι μόνο τα λεφτά που μου έχουν κρατήσει, δεν είναι μόνο το ότι έχω δεσμευτεί, αλλά επίσης και το ότι εγώ αυτή τη στιγμή χάνω χρήματα χρησιμοποιώντας μια ISDN128 η οποία μου κοστίζει γύρω στα 140 – 170 e το δίμηνο.

Απαράδεκτα πράγματα. Θα προσπαθήσω να περάσω από τα γραφεία γιατί με το τηλέφωνο δεν γίνεται δουλειά μου φαίνεται.

Υπάρχει άλλη εταιρία που να κάνει άμεσα σύνδεση ADSL; Ή είναι καθαρά θέμα τύχης να βρω κάποια που να καλύπτει την Νέα Σμύρνη με δικό της κόμβο, οπότε η σύνδεση να εξαρτάται καθαρά σε αυτήν και όχι στον ΟΤΕ.

Μια τελευταία ερώτηση. Όταν η Vivodi βάλει δικό της κόμβο στην Νέα Σμύρνη, άσχετα από το δίκτυο του ΟΤΕ τότε μπορώ να μεταφερθώ σε αυτόν και να κόψω πχ την γραμμή του ΟΤΕ; Πόσα πάγια πρέπει να πληρώνουμε ρε γαμώτο πια!

Δημοσ.

egw ekana aithsh sth vivo kata tis 20 avgoustou gia full llu k 1,5 mhna meta me phran apo ton ote k mou lene kanate prosfata aithsh gia dsl sth vivodi?ligo eirwniko e?tespa diekopsa thn aithsh apo vivo k ta lefta den ta exw parei pisw....

Δημοσ.

Ούτε σήμερα πρόλαβα να περάσω απο τα γραφεία... γκρρρ. Το τηλέφωνο εξυπηρέτισης πελάτων σταθερά νεκρό. Απορώ πως δεν το έχει επισημάνει κανείς!!!

The-Dreamer ομολογώ ότι το post σου με μπέρδεψε λίγο.

Τι ακριβώς ενοείς "ola douleyoun roloi me ena mikro kostos parapanw"

και... τι ενοείς πως απο εδώ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα γιατί μόλις χτες πρόλαβα να περάσω από τα γραφεία της Vivodi.

Άκουσα ακριβώς αυτά τα πράγματα που περίμενα να ακούσω, ότι δεν είναι τίποτα παράλογο και ότι έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση λόγω ΟΤΕ. Σαν να μου “χαϊδεύανε” τα αυτιά δηλαδή για να μη τα πάρω στο κρανίο.

Στην ερώτηση μου καταρχήν γιατί δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στην εξυπηρετική πελατών, μου απάντησαν λόγω φόρτου τηλεφωνημάτων.

Στην ερώτηση μου αν μπορούν, έστω και προσεγγιστικά να μου προσδιορίσουν πότε θα μπει η γραμμή μου είπαν πως δεν ξέρουν και ότι μπορεί να με πάρουν τηλέφωνο αύριο, μπορεί και σε ένα μήνα.

Ο υπάλληλος που μου απάντησε στις ερωτήσεις μου είπε ότι έχει κάνει αίτηση εδώ και 6 μήνες και περιμένει ακόμα!

Ρε παιδιά, γιατί έχω την αίσθηση ότι με δουλεύουν κανονικά;

Δεν υπάρχει κανένας που να έβαλε DSL βασισμένη σε γραμμή του ΟΤΕ (και όχι σε κόμβο της εταιρίας που είναι) μετά τις 6 Αυγούστου;

Όταν τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει και κόμβο η Vivodi στην περιοχή της Νέας Σμύρνης ώστε να παρέχει εξ ολοκλήρου δικιά της σύνδεση μου είπε ότι είναι μάλλον απίθανο.

Έλεος, μετράω 75 μέρες πια! Πότε θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά χαρά

Με λένε Βασίλη και είμαι καλά.

Έκανα αίτηση για aDSL στη Vivodi πριν απο τρείς μήνες (94 ημέρες) και αντέχω ακόμα...

Δημοσ.

Innersense, pio panw ( stis 20 Oct. ) eixes pei pws an eiparxei kapios pu exei kanei aitisi meta tis 6 Avgoustou. Afto omws den paizei rolo pu rotas giati alles portes einai diathesimes stin perioxi sou k alles stin perioxi pu menei o kathenas.

Apo oti diavasa styo topic sou esu prospatheis na enimerotheis meso Vivodi, giati den perneis kateftian ton pOTE(134) na sou poun pu vriskete i grami sou?? Egw exw kanei aitisi edw k 1 vdomada k tous pernw kathe 2-3 meres :P

YP. Prin valw adsl apo pOTE skeftomin gia full llu apo Vivodi, alla emena mu sikonan kanonika to tilefono tis eksipiretisis pelaton :roll: :roll:

Δημοσ.

Mε Vivodi το μονο που περιμενα (για Full LLU) ηταν να τραβηξει το ΟΤΕ καινουργιο

καλωδιο (20 μερες).

Σε 2 μερες η Vivodi μου ειχε φερει το modem σπιτι (Σαββατο !!) κ μετα ολα μια χαρα!

Δημοσ.
:shock: paidia eilikrina apogohteymenos apo to topic sas... k skeftomoun na trabhjv ADSL spiti. AnYWAy epeidh jerv prosvpika ton antiprosvpo sthn polh moy (Kavala by the way) ua ta milhsoyme k an ta symfvnhsoyme kallos,an oxi :evil: :twisted: opvs katalabainete. Ciao paidia k kalh tyxh stoys anamenontes. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...