GIORGARAS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Την κυριακή ήμουν σε μια καφετέρια στην Αθήνα, περνάει ένας πλανώδιος με cd μουσικής και dvd ταινίες. Βλέπω ταινίες: catwoman, βασιλιάς αρθούρος και βλέπω ξαφνικά το σκοτεινό χωριό. Εννοείται πως το αγόρασα. Έπαιζε κανονικά, μετά τα 40 λεπτά δεν υπήρχε απόλυτος συγχρονισμός με υπότιτλους αλλά τίποτα σοβαρά. μετά τα 50 λεπτα κόλλαγε σε αρκετά σημεία η ταίνία ώσπου μάλιστα πέρασε δύο chapter μόνο του το μηχάνημα και το ένα ήταν το τέλος. Θα πω μόνο ότι ειχα δει 60-70 λεπτά και είχα βαρεθεί!!!!!!!!!! είχε μόνο δύο σκηνές τρόμου από τις οποίες μόνο η μία ήταν ωραία. κατά τα άλλα έβλεπα την ζωή στο χωριό. Πρέπει να έχει τρελό τέλος η ταινία για να είναι καλή αλλά και πάλι αφού είχα ξανερώσει πριν δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το σώσει κάτι.
georgeadams Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δεν έχω δει ακόμα την ταινία. Κάπου άκουσα κι εγώ πως ήταν μέτρια. Πάντως ο Γκουντ Νάιτ Σιαμαλαν (ή όπως αλλιώς λέγεται ο σκηνοθέτης) συνηθίζει να βάζει ανατρεπτικά τέλη στις ταινίες του, αν και μετά την 6η αίσθηση, έχει πάψει πλέον να μου κάνει... αίσθηση αυτό... :)
paschalia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Βασικα η εκτη αισθηση ηταν καλη και αν εμενε μονο σε αυτη θα το ηθελα να το δω(οχι οτι δεν θελω) ,αλλα οταν ειδα τον οιωνο.. δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.. περιμενα κατι καλυτερο απο τον σκηνοθετη της 6ης αισθησης .(το οποιο δεν ηξερα οτι ειναι απο τον ιδιο-σημερα το εμαθα) ,τεσπα . Τον αφθαρτο δεν ετυχε να το δω. Τωρα που εχω δει και τα δυο (6η αισθηση-Οιωνος) απλα ελπιζω να ειναι ενα εργο οπως η 6η αισθηση και οχι οπως ο Οιωνος..
dim_b Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ακριβώς. Ένα search δεν έβλαψε ποτέ κανέναν http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391777
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.