Προς το περιεχόμενο

Απορία για scanner

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω ότι τα πιο πολλά scanners που κυκλοφορούν στην αγορά απαιτούν τη χρήση του USB 2.0 με αποτέλεσμα να μη χρειάζονται εξωτερική τροφοδοσία.

Εφόσον η μητρική μου υποστηρίζει USB 1.1 δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα scanners ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα με την τροφοδοσία, τα 1.1 και 2.0 νομίζω είναι ίδια απο αυτής της πλευράς.

Ψάχτο στη σελίδα του κατασκευαστή για να είσαι σίγουρος.

Και εγω νομιζω οτι δεν εχεις προβλημα.Προσφατα δοκιμασα ενα scanner Mustek που δεν ειχε εξωτερικη τροφοδοσια σε USB1.1 και δουλεψε αψογα χωρις προβλημα.Ο κατασκευαστης αν δεν εχει βαλει τροφοδοτικο εξωτερικα σημαινει οτι δεν χρειαζεται τροφοδοσια εξωτερικη και το USB δινει αυτο που χρειαζεται.

Ευχαριστώ!

Ποια scanner θα μου προτείνατε να αγοράσω ? Χρειάζομαι κάποιο φθηνό μοντέλο δηλαδή γύρω στα 80 το πολύ 100 ευρώ ...

Να πάρω canon,hp,mustec ή κάτι άλλο ?

Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά scanner ? Την μέγιστη ανάλυση μόνο ?

The_Judas, συνήθως οι 2(/4) usb που βρίσκονται κάτω από τις PS/2 δίνουν περισσότερο ρεύμα από αυτές που υλοποιούνται με ξεχωριστό bracket. Οπότε αν πάρεις τέτοιο scanner, καλό θα ήταν να το συνδέεις έκει και τυχόν ποντίκια/πληκτρολόγια που δεν τρώνε συνήθως πάνω από 5mA να πηγαίνουν στις υπόλοιπες usb

Ευχαριστώ!

Ποια scanner θα μου προτείνατε να αγοράσω ? Χρειάζομαι κάποιο φθηνό μοντέλο δηλαδή γύρω στα 80 το πολύ 100 ευρώ ...

Να πάρω canon' date='hp,mustec ή κάτι άλλο ?

Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά scanner ? Την μέγιστη ανάλυση μόνο ?[/quote']

Πάρε Canon lide 30 :)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=87633&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Από τους παρακάτω σαρωτές ποιούς προτείνετε ?

Ποιοι είναι καλύτεροι από άποψη ταχύτητας και ποιότητας ?

Epson Perfection 1670 -> 59+ΦΠΑ

Epson Perfection 1670 Photo -> 82+ΦΠΑ

HP Scanjet 2400C -> 63+ΦΠΑ

HP Scanjet 3770 -> 85+ΦΠΑ

Canon Lide 20 -> 60+ΦΠΑ

Canon Lide 30 -> 84+ΦΠΑ

Canon CS 3000EX -> 70+ΦΠΑ

To transparency unit 35mm που περιέχουν ορισμένα μοντέλα για τι ακριβώς χρειάζεται ?

Gia na scanareis arnhtika film twn 35mm . Ayta pou sou dinoun sto fwtografeio otan sou typwnoun tis photo.

Alla eisai off-topic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...