agiosall~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μολις πηρα στα χερια μου τον λογαριασμο του ΟΤΕ τον πρωτο μετα απο την ενεργοποιηση της DSL και το ποσο μαλλον ειναι εξωφρενικο 250 ευρω αυτα μονο για dsl ειναι αλλα 100 περιπου για το σταθερο και ρωτω τωρα εγω ολους αυτους που ελεγαν οτι για dsl πληρωνεις την πρωτη φορα τoν ISP το παγιο του ΟΤΕ και τα τελεη ενεργοποιησης ολα αυτα ομως κανουν: 40+40+40=120 εγω γιατι πληρωνω 250 (ξεχασα να πω οτι μεσα ειναι και η μετατροπη της γραμμης απο PSTN σε ISDN) Παρακατω θα σας γραψω αναλυτικα τη πληρωνω και θελω αν ξερει καποιος να μου τα αναλυση για με βλεπω με εγκεφαλικο μεσα στο Σαββατοκυριακο :evil: :evil: :evil: :evil: 1.2.1 ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΤΡ. ΣΥΝΔ. PSTN ΣΕ ISDN 14,67 1.2.2 Αναδρομικα ΤΕΛ.ISDN2 ΒΑΣ.ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ 29,85 1.2.3 ΤΕΛ.ISDN2 ΒΑΣ.ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗς 01/10/04-30/11/04 27,98 1.2.4 ΤΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ADSL 34,99 1.2.5 Αναδρομικα: ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ADSL ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Π1) 36,65 1.2.6 ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ADSL ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Π1) 01/10/04-30/11/04 49,98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 ee klasika plhrwneis kai anadromika emena o prwtos logariasmos meta thn energopoihsh adsl mou eixe er8ei 303euro pikra e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Και μένα 250 μου ρθε..Πληρώνεις αναδρομικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty57 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 ti anadromika re paidia?? gia exigiste ligo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα απο οτι καταλαβα δεν πληρωνεις (στον πρωτο λογαριασμο) μονο το τρεχων 2μηνο αλλα και το επομενο και οταν θελησης να το κοψεις σου επιστρεφουν ενα 2μηνο και μεχρι να το καταλαβεις πας στο αλλο κοσμο (φτου φτου μακρια απο μας) και γυριζεις για ενας μ@λακας οτετζης οταν εκανα την αιτηση δεν βρεθηκε να μου το πει :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty57 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 dhladh ston deutero logariasmo pou tha sou erthei den tha yparxoun ta pagia gia th adsl?? mystirio mou akougetai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Και βεβαια θα υπαρχουν... του επομενου διμηνου κοκ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty57 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 dhladi ayta ta anadromika tha sou epistrafoun mono an apofasiseis na katarghseis thn adsl?? dhladh pote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Αν κοιτάξεις οποιονδήποτε παλιότερο λογαριασμό του ΟΤΕ, θα δεις ότι τα πάγια αφορούν το επόμενο δίμηνο (στον λογαριασμό που σου ήρθε τώρα, είναι γιά την περίοδο από 1/10 έως 30/11). Στον 1ο λογαριασμό που σου έρχεται, πληρώνεις αναδρομικά και τα πάγια του προηγούμενου διμήνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 dim_b, τωρα το καταλαβα για τα καλα απλα μου ηρθε λιγο αποτομα και ξερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Εμένα τα αναδρομικά στον πρώτο λογαριασμό μου τα αφαίρεσαν πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Dreamstorm, ΠΩΣ??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=362195&start=0 είναι πριν ένα χρόνο όταν μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός του οτε, με a-dsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.