Stavropoulos Akis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Αγόρασα από το Πλαίσιο έναν IDE CONTROLLER SUNIX και μια θήκη συρτάρι για HD. Έβαλα τον CONTROLLER στη Μ/Β τοποθέτησα και σύνδεσα τη θήκη και όταν ξεκινάω τον υπολογιστή αναγνωρίζει ότι έχω καινούργιο hardware και ψάχνει για drivers. Του δίνω λοιπόν τους drivers της συσκευής αλλά δεν τους αναγνωρίζει και μου λέει να μπω στο internet να ψαχτώ για software. Η motherboard που έχω είναι Gigabyte και ο επεξεργαστής Athlon XP 2.4. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ.
dpolal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Πολλές φορές οι εταιρίες στα cd με τους drivers που δίνουν έχουν μέσα ένα κάρο άχρηστα... Άνοιξε το cd και κοίτα για τον δικό σου controler πού είναι ακριβώς οι drivers (σε ποιό φάκελλο δηλαδή) και όταν τους ζητήσει το λειτουργικό επέλεξε να δώσεις εσύ το Path (specify location) και βάλε το σωστό folder... 99% αυτό είναι το πρόβλημα...
Stavropoulos Akis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Τελικά το πρόβλημα είναι ασυμβατότητα του controller με τη Μ/Β Gigabyte. Φίλε dpolal2 σ'ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.