Προς το περιεχόμενο

Kerio Firewall: Απορίες

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πανε στο explorer (η εξερευνηση των Windows αν εχεις τα Ελληνικα) και βαλε ολα τα πεδια ask!

Υπαρχει explorer μεσα στο kerio?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για κοιτάξτε εδώ έναν με το ίδιο ερώτημα μπας και βγάλετε άκρη...

http://forums.kerio.com/index.php?t=msg&th=3378&start=0&S=77b73f83a4b797250a187f5e332fdb08

Ευχαριστώ! Το βρήκα χθες μόλις έκανα το post. :P

πανε στο explorer (η εξερευνηση των Windows αν εχεις τα Ελληνικα) και βαλε ολα τα πεδια ask!

Υπαρχει explorer μεσα στο kerio?

Νομίζω πως λέει αυτό:

Network Security > Applications > Ψάξε στην λίστα με τα προγράμματα το 'Explorer.exe'.

Εκεί κάνε κλικ και στις 4 στήλες μέχρι να δεις το εικονίδιο με το ερωτηματικό.

Μετά πάτα apply. :)

Δημοσ.

Network Security > Applications > Ψάξε στην λίστα με τα προγράμματα το 'Explorer.exe'.

Δεν το βρισκω ομως!

Χρειαζομαι ομως βοηθεια να ξεκολησω!

Δεν μπορω να εφαρμοσω οσα εχει η καρτελα advanced αφου δεν υπαρχει στο δικο μου kerio.

Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα ξανα μηπως μου βγαλει επιλογη για advanced mode αλλα τιποτε δεν καταφερα.

Τι φταιει?

Εχω kerio 4.0.16

Μηπως φταει η εκδοση?

Δημοσ.

karib,

μην μου πείς οτι στα

network security--> applications, δεν υπάρχει το c:\programfiles\internet explorer.exe γιατι θα υποπτευθω οτι έχεις άλλον browser.

Στο kerio έτσι??

Και εγώ την 4.0.16 έχω. Δεν φταίει αυτό.

Τελικα εβαλα την εκδοση 4.1.1 οπου εχει την καρτελα advanced που μας ειπε ο rista.

Τωρα κανω τα tests.

Δημοσ.

karib, ηρέμησε βρε! :)

Ούτε και το δικό μου την έχει (4.0.11). :lol:

Πήγες ακριβώς εκεί που σου είπα και δεν το βρήκες; Δεν πειράζει αν δεν έχεις την καρτέλα 'Advanced'. :)

Παναγιώτης Σ., τον 'Windows Explorer' ψάχνει και όχι τον 'Internet Explorer'. :)

Έτσι του είπε πριν κάποιος, τουλάχιστον. :)

Δημοσ.

Cristina, Παναγιωτη

Πήγες ακριβώς εκεί που σου είπα και δεν το βρήκες; Δεν πειράζει αν δεν έχεις την καρτέλα 'Advanced'.

Πριν με το 4.0.16 δεν το εβρισκα. Τωρα με την 4.1.1 το βρηκα αλλα δεν μου χρειαζεται αφου υπηρχε η καρτελα advanced.

Σας ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Αμαν ρε παιδια με κουφανατε!! Ημαρτον(Γεωργιου speaking) :lol: :lol:

Ακους εκει internet explorer!!Παλι καλα που υπαρχει και το Christinaki,μονο αυτη με καταλαβαινει! :)

Ως και scrennshoots ανεβασα, αλλα εσεις παλι χαμπαρι!!

Καλα ελεγα εγω πιο πανω για αλκοολτεστ!

:mrgreen: :lol: :lol:

Λοιπον τελευταιο hint: system security-->Applications,δεξι κλικ ΜΕΣΑ και βαζουμε displayed application name-->file name Τωρα ελπιζω να βλεπετε το explorer.exe :wink:

Δημοσ.
Μια απορία και απο εμενα:

Πως μπορώ στο Kerio να απενεργοποιήσω το ηλίθιο alert οταν μια εφαρμογή πάει να εκκινησει μια άλλη;;

Μαλλον ολοι τυφλωθηκατε σημερα :lol: :lol:

Λοιπον πανε :System security-->Settings και voila!!

Ελπιζω να το δης :mrgreen: :mrgreen: Αλλιως θα κανω εκκληση στους moderators για αλκοολτεστ! :lol:

Συνεχίζω να μην βλέπω τίποτα! :)

Δημοσ.

Papajohn, αυτό το screenshot του rista, το είδες; :)

Στο 3ο επέλεξε το 1ο radio button. :)

Φαντάζομαι πως σε όλες τις versions θα είναι το ίδιο... :roll:

Δημοσ.

ok!

Με τη βοηθεια του rista αλλα και όλων σας, το kerio φαινεται να δουλευει μια χαρα.

Περασα και ολα τα test του grc.com

Δημοσ.

Τρομερη ευχαρίστηση να βλεπω οτι το pc ειναι σχεδον ανύπαρκτο στο Internet(και συνεπως στους hackers)!

Δημοσ.

Ερωτηση: πως λεω στο Kerio να κοψει ολη την κινηση προς το Internet και να δουλευει μονο εντος τοπικου δικτυου?

Δημοσ.
Papajohn' date=' αυτό το screenshot του rista, το είδες; :)

Στο 3ο επέλεξε το 1ο radio button. :)

Φαντάζομαι πως σε όλες τις versions θα είναι το ίδιο... :roll:

Σε ευχαριστώ! Πάω να κοιτάξω τη μυωπία μου! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...