karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ξεκινησα να χρησιμοποιω το Kerio personal firewall. Φαινεται καλο, αν και με το zonealarm που χρησιμοποιουσα ως τωρα, δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα. Θελω να γραφω σε αυτο το topic διαφορες αποριες για το Kerio και οποιος μπορει ας μου απαντα. Λοιπον... Καπου διαβασα οτι εχει επιλογη για stealth mode-να εισαι αορατος στο Internet. Που ειναι αυτη η επιλογη γιατι οσο κι αν εξαψα δεν την βρηκα. Παρεπιπτόντως... εκανα καλα που μεταπηδησα σε kerio?
sarisn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Από το ZoneAlarm που είχες ναι καλά έκανες... αν ψάξεις λίγο παλιότερα στο forum θα βρεις ένα thread που εξηγεί με τον πιο αναλυτικό τρόπο τις διαφορές των πιο γνωστών firewalls.
karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Από το ZoneAlarm που είχες ναι καλά έκανες... αν ψάξεις λίγο παλιότερα στο forum θα βρεις ένα thread που εξηγεί με τον πιο αναλυτικό τρόπο τις διαφορές των διαφόρων firewalls. Τα διαβασα! Τουλαχιστον τα πιο πολλα.
sdazanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ναι, αλλά σε μηχάνημα που έτρεχε Win98SE το Kerio 4 μου κολλούσε το σύστημα, μέχρι που έβαλα ZoneAlarm και ησύχασα. Πάντως στο άλλο μου μηχάνημα στα WinXP έτρεχε χωρίς πρόβλημα, έχοντας αρκετά καλές εντυπώσεις από το προϊόν.
karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Καπου διαβασα οτι εχει επιλογη για stealth mode-να εισαι αορατος στο Internet. Που ειναι αυτη η επιλογη γιατι οσο κι αν εξαψα δεν την βρηκα.
rista Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δεν υπαρχει επιλογη!! Εισαι παντα stealth.Ειναι η φιλοσοφια του Kerio!Αν πας σε ενα site που δοκιμαζεις τα firewall εχουν αναλυτικες επεξηγησεις για το τι ακριβως ειναι!!
karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Στην καρτελα intrusions τα εχω αφησει defaults. Πρεπει να αλλαξω κατι? Για καθε πιθανο εισβολεα, το kerio με ειδοποιεί ή απλά γραφει κατι στο log?
accipio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Όταν είχα δοκιμάσει το kerio και έκανα το online test του Steve Gibson (http://www.grc.com), το Shields up δηλαδή, σε κάποια ports δεν ήταν stealth. Προσπάθησα να το ρυθμίσω αλλά δεν το κατάφερα. Από τότε το έβγαλα και ξαναγύρισα στο αγαπημένο μου Outpost.
qwerty57 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 re paidia na rwthsw kai egw kati gia to kerio?? poies ruthmiseis prepei na ginoun gia na afhnei to LAN na douleuei kai na mhn to kobei. evala sto trusted area ta ips ton allwn pcs alla tipota. exei kaneis kamia idea??
rista Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Όταν είχα δοκιμάσει το kerio και έκανα το online test του Steve Gibson (www.grc.com[/url']), το Shields up δηλαδή, σε κάποια ports δεν ήταν stealth. Προσπάθησα να το ρυθμίσω αλλά δεν το κατάφερα. Από τότε το έβγαλα και ξαναγύρισα στο αγαπημένο μου Outpost. Μαθε τοτε να ρυθμιζεις το firewall οπως πρεπει διοτι μολις εκανα τα test και ειμαι full stealth!!με το kerio 4.1.1!!
rista Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 re paidia na rwthsw kai egw kati gia to kerio??poies ruthmiseis prepei na ginoun gia na afhnei to LAN na douleuei kai na mhn to kobei. evala sto trusted area ta ips ton allwn pcs alla tipota. exei kaneis kamia idea?? Πηγαινε στο network security--->advanced και τσεκαρε το κουτακι για enable gateway mode.
karib Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μαθε τοτε να ρυθμιζεις το firewall οπως πρεπει διοτι μολις εκανα τα test και ειμαι full stealth!!με το kerio 4.1.1!! Φιλε μπορεις να δωσεις url? Εγω το μονο τεστ που εκανα ηταν το Leaktest κατεβαζοντας στο pc ενα μικρο προγραμματακι.
rista Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μαθε τοτε να ρυθμιζεις το firewall οπως πρεπει διοτι μολις εκανα τα test και ειμαι full stealth!!με το kerio 4.1.1!! Φιλε μπορεις να δωσεις url? Εγω το μονο τεστ που εκανα ηταν το Leaktest κατεβαζοντας στο pc ενα μικρο προγραμματακι. Μα ηδη το εχει δωσει το link ο accipio!Απλως διαλεξε μετα το shields up και πατα ενα ενα τα τεστ για ανοιχτα ports και παει λεγοντας!! Υ.Γ Να σημειωσω τελος πως τα τεστ εγιναν με τον Opera και οχι με internet explorer!
karib Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 http://www.grc.com Αυτο? http://www.grc.com/default.htm εχει απειρες επιλογες. Τι επιλεγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.