Προς το περιεχόμενο

Kerio Firewall: Απορίες

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα να χρησιμοποιω το Kerio personal firewall.

Φαινεται καλο, αν και με το zonealarm που χρησιμοποιουσα ως τωρα, δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα.

Θελω να γραφω σε αυτο το topic διαφορες αποριες για το Kerio και οποιος μπορει ας μου απαντα.

Λοιπον...

Καπου διαβασα οτι εχει επιλογη για stealth mode-να εισαι αορατος στο Internet.

Που ειναι αυτη η επιλογη γιατι οσο κι αν εξαψα δεν την βρηκα.

Παρεπιπτόντως...

εκανα καλα που μεταπηδησα σε kerio?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από το ZoneAlarm που είχες ναι καλά έκανες... αν ψάξεις λίγο παλιότερα στο forum θα βρεις ένα thread που εξηγεί με τον πιο αναλυτικό τρόπο τις διαφορές των πιο γνωστών firewalls.

Δημοσ.

Από το ZoneAlarm που είχες ναι καλά έκανες... αν ψάξεις λίγο παλιότερα στο forum θα βρεις ένα thread που εξηγεί με τον πιο αναλυτικό τρόπο τις διαφορές των διαφόρων firewalls.

Τα διαβασα! Τουλαχιστον τα πιο πολλα.

Δημοσ.

Ναι, αλλά σε μηχάνημα που έτρεχε Win98SE το Kerio 4 μου κολλούσε το σύστημα, μέχρι που έβαλα ZoneAlarm και ησύχασα. Πάντως στο άλλο μου μηχάνημα στα WinXP έτρεχε χωρίς πρόβλημα, έχοντας αρκετά καλές εντυπώσεις από το προϊόν.

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι εχει επιλογη για stealth mode-να εισαι αορατος στο Internet.

Που ειναι αυτη η επιλογη γιατι οσο κι αν εξαψα δεν την βρηκα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει επιλογη!! Εισαι παντα stealth.Ειναι η φιλοσοφια του Kerio!Αν πας σε ενα site που δοκιμαζεις τα firewall εχουν αναλυτικες επεξηγησεις για το τι ακριβως ειναι!!

Δημοσ.

Στην καρτελα intrusions τα εχω αφησει defaults. Πρεπει να αλλαξω κατι?

Για καθε πιθανο εισβολεα, το kerio με ειδοποιεί ή απλά γραφει κατι στο log?

Δημοσ.

Όταν είχα δοκιμάσει το kerio και έκανα το online test του Steve Gibson (http://www.grc.com), το Shields up δηλαδή, σε κάποια ports δεν ήταν stealth. Προσπάθησα να το ρυθμίσω αλλά δεν το κατάφερα. Από τότε το έβγαλα και ξαναγύρισα στο αγαπημένο μου Outpost.

Δημοσ.

re paidia na rwthsw kai egw kati gia to kerio??

poies ruthmiseis prepei na ginoun gia na afhnei to LAN na douleuei kai na mhn to kobei.

evala sto trusted area ta ips ton allwn pcs alla tipota. exei kaneis kamia idea??

Δημοσ.
re paidia na rwthsw kai egw kati gia to kerio??

poies ruthmiseis prepei na ginoun gia na afhnei to LAN na douleuei kai na mhn to kobei.

evala sto trusted area ta ips ton allwn pcs alla tipota. exei kaneis kamia idea??

Πηγαινε στο network security--->advanced και τσεκαρε το κουτακι για enable gateway mode.

Δημοσ.

Μαθε τοτε να ρυθμιζεις το firewall οπως πρεπει διοτι μολις εκανα τα test και ειμαι full stealth!!με το kerio 4.1.1!!

Φιλε μπορεις να δωσεις url?

Εγω το μονο τεστ που εκανα ηταν το Leaktest κατεβαζοντας στο pc ενα μικρο προγραμματακι.

Δημοσ.

Μαθε τοτε να ρυθμιζεις το firewall οπως πρεπει διοτι μολις εκανα τα test και ειμαι full stealth!!με το kerio 4.1.1!!

Φιλε μπορεις να δωσεις url?

Εγω το μονο τεστ που εκανα ηταν το Leaktest κατεβαζοντας στο pc ενα μικρο προγραμματακι.

Μα ηδη το εχει δωσει το link ο accipio!Απλως διαλεξε μετα το shields up και πατα ενα ενα τα τεστ για ανοιχτα ports και παει λεγοντας!!

Υ.Γ Να σημειωσω τελος πως τα τεστ εγιναν με τον Opera και οχι με internet explorer!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...