Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ OFFICE 2003 PRO

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ....έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί θα τρελαθώ....έγραφα χθες βράδυ ένα κείμενο και δεν είχα κάνει καθόλου save . Έπειτα απο 2 ώρες το p.c μου κόλλησε και δεν έκανε τίποτα όύτε το keyboard ούτε το mouse....έκανα επανεκίνηση αλλά έχασα το κείμενο που έγραφα και πρέπει να το ξανα γράψω απο την αρχή .... νομίζω ότι υπάρχει κάπου επιλογή ανάκτησης κειμένου αν δεν κάνω λάθος και έτσι μπορεί να μου ξαναφέρει το κείμενο στο στάδιο που βρισκόμουν την ώρα του black out....Κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει γιατί είναι πολύ δουλειά για να ξανα γραφτεί απο την αρχή .. Το Office που δουλεύω είναι Office 2003 Pro Greek . Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν ανοίξεις ξανά το Word νομίζω ότι θα σου εμφανίζει το κείμενο που έγραφες, αν όχι όλο, το μέρος που είχε αποθηκεύσει, οπότε μπορείς να σώσεις τουλάχιστον αυτό.

Δημοσ.

to word ftiaxnei ena temporary folder kai kanei automato save kathe 1 lepto mou fenete . o fakelos autosborei na einai sto temp . kapios allos pou gnorizei kalitera tha mas pei . pados min anisixeis kata ena megalo pososto tha vrethei to arxeio .

• Moderators
Δημοσ.
to word ftiaxnei ena temporary folder kai kanei automato save kathe 1 lepto mou fenete . o fakelos autosborei na einai sto temp . kapios allos pou gnorizei kalitera tha mas pei . pados min anisixeis kata ena megalo pososto tha vrethei to arxeio .

...αρκει να εχει βαλει την αντιστοιχη ρυθμιση και να σωζει καθε 1 λεπτο και οχι καθε 10 που ειναι και το default νομιζω.

Περιμενουμε να μας πεις τα αποτελεσματα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...