PeiramatoZwo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Grigoros ti exei ginei se allo forum kai to eferan sto insomnia? Tespa ypervoliki antidrasi tou leibniz, alla se ena forum san to insomnia kapoios prepei na kleidonei ta asxeta topic kai banarei ton xrhsth me mia kali dikaiologia... fysika oloi emeis pou postarame o enas piso apo ton allon, les kai den kseroume ti isxyei, den eimaste amoiroi euthinwn...
Hal9000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Λίγο ακόμα ρε enaonl , και μου φαίνεται ίσως καταφέρεις να δώσεις άλοθη σε κάποιον, ακόμα και για τον τόσο άσχημο τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε !!!! Xρειάζεσαι και άλλο να περιμένεις ? Το ότι ήθελε να δημιουργήσει αναστάτωση στο forum με τα posts του νομίζω είναι φανερό και το πέτυχε βοηθούμενος και από την λανθασμένη αντίδραση του Leibniz που δεν κρατήθηκε. Είναι επίσης φανερό ότι το συγκεκριμένο μέλος έχει προηγούμενα με άλλα forum και αποφάσισε να περάσει από εδώ για να αφήσει τα διαπιστευτήρια του. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι αν θέλουμε το forum να είναι γεμάτο από Telnet και από αυτό το επίπεδο. Ναι μεν λανθασμένη αντίδραση του Leibniz αλλά μήπως έχει και ένα δικαιολογητικό όπως μερικοί το καταλάβατε ήδη ? Στη τελική το forum προσπαθούμε όλοι να προστατεύσουμε και όχι να κάνουμε "επίδειξη εξουσίας" κάνοντας ban. Δεν είμαστε τόσο κενοί Δεν θα δώσω συνέχεια στο θέμα αν και είμαι σίγουρος ότι ο telnet (enaonl) θα γράψει μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση Το topic θα κλειδωθεί στη συνέχεια.
grigas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μην ασχολείστε με τον Cruel ή όποιο άλλο nick έχει.... Αν θέλετε κάντε ένα search στο http://www.offtopic.gr και θα δείτε περί τίνος πρόκειται.... Ά ρε Michael Moore που σου χρειάζεται...(ο νοών νοείτω)
enaonl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ta pragmata exoun os eksis: 1) Exo ena apo ta prota account sto insomnia apo oti eida prin ligo einai anamesa 40-50 thesi sto opoio den mporo na kano log-in(an thelei o hal tou leo kai poio einai). Auto simainei oti isos ksero perisotera apo osa nomizoun orismenoi gia to forum kai me pollous apo esas ta exoume pei apo konta. 2) Tis teleutaies meres arxisa na kano polla post me ena neo account pou eftiaksa sto forum kai na simetexo energa. 3) Xtes ekana mia protasi mono pros tous admin kai epesan oloi na me fane les kai tous ebrisa ti mana 4) Mou irthe ena pm me mpinelikia apo kapoion pou den ton gnoriza kai theorisa sosto na to bgalo public dioti kai eseis oloi to idio tha kanate gia na prostateutite kai giati eida oti einai moderator o typos kai kalo tha einai na gnorizoun ta meli me poious exoun na kanoun. 5) I sinexeia akomi poio gnosti me dikaiologia oti postara brisies mou banare 4-5 accounts mou kai stamatise ta bannings otan mallon katalabe to lathos tou... Telnet και από αυτό το επίπεδο. To epipedo ton moderator to eidame hal kai basizetai sto parakato skeptiko: Den mou aresei kapoios xristis ----> tou stelno pm kai ton arxizo sta mpinelikia -----> oraia tha me brisei kai autos kai tote ton stelno apo to forum Distixos gia ton super duper mod den exoume oloi to epipedo tou na brizoume ypoula sta kryfa kai na psaxnoume gia aformes. Ναι μεν λανθασμένη αντίδραση του Leibniz αλλά μήπως έχει και ένα δικαιολογητικό όπως μερικοί το καταλάβατε ήδη ? Mipos na tou zitiso kai signomi tou paidiou pou me ebrise? Den to skeftika 8)
enaonl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 grigas, den ksero gia poion milas alla me basi tous kanones prepei na fas kai esy ena ban gia diafimisi ksenou site sto forum Alla ksexasa trone ban mono oi kakoi pou grafoun tis apopseis tous kai den lene NAI se oti tous poun. Ta meli tou insomnia ti exoun na poun gia to olo skiniko? Pragmatika meno ekpliktos me tin apatheia tous... Fobounte mipos einai oi epomenoi pou tha mpoun sti black list? Apla aparadekta merika apo osa exoun graftei me stoxo na dikaiologisoun tin simperifora tou mod.... Ego akoma perimeno mia signomi bebaia. An den exei xathei kai auti mazi me to filotimo
Founes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 ontos lanthasmeni i antidrasi tou Leibniz me to pm alla isws autos einai o monos tropos gia na katalavoun merikoi san esena oti einai ypervolika enoxlitikoi!!! anti na krineis tous pantes kai ta panta kalo tha eitan na anarwtitheis giati exoun oloi provlima mazi sou... GET A LIFE!!! ps. an den eixe xathei kai to diko sou filotimo tha eixes papsei na mas zalizeis... ps2. se periptwsi tou den to embedoses.... GET A LIFE!!!
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Είχα παρατηρήσει τον telnet να πετά ξεκάρφωτα post με προφανή πρόθεση να τραβήξει την προσοχή μας (σίγουρα τώρα το κατάφερε) αλλά δεν έδινα μεγάλη σημασία, μπορώ να πω μάλιστα ότι ως ένα σημείο το διασκέδαζα (κάτι σαν τον τρελλό του χωριού, ενοχλητικός αλλά και διασκεδαστικός). Το πράγμα όμως παραχώντρεινε, τόσο ο Leibniz όσο και o telnet ξεπέρασαν τα όρια. telnet: Δε κατάλαβα τι ζόρι τραβάς με το insomnia. Εφτιαξες το δικό σου site και εκεί μπορείς να κάνεις ότι θες Δηλαδή τι προσπαθείς, να πείσεις χρήστες του insomnia να έρθουν στο δικό σου site. Και εμένα ορισμένα πράγματα στο insomnia δεν μου αρέσουν αλλά δεν το κάνω και θέμα επανάστασης. Δε κινδυνεύει ούτε η δημοκρατία ούτε η παγκόσμια ειρήνη από αυτά που γράφονται και γίνονται εδώ. Υ.Γ : Κάπου τέθηκε ζήτημα για το πλήθος των posts που κάνει κάποιος. Προσωπικά στη δουλειά μου έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και είμαι πολύ ώρα στο insomnia και κάνω καμιά 10αρια posts κάθε μέρα. Υπάρχει πρόβλημα σε αυτό (ερώτηση προς τους moderators)
kavaliotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Παλι αρχισαμε τα ιδια και τα ιδια... Καθε λιγο και λιγακι εμφανιζεται ενας περιεργος και χαλαει το κλιμα και θα πρεπει ολοι οι αλλοι χρηστες να διαβαζουν απειρα ποστς με διαμαρτυριες...Φιλε μου αν νομιζεις οτι αδικηθηκες απο τον Leibniz θα μπορουσες καλλιστα να στειλεις ενα ΡΜ στον admin ή στον ιδιο και να μαθεις για ποιον λογο εγινες ban... Τωρα το αν εισαι παλιος ή οχι στο φορουμ εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου, και εγω παλιος ειμαι και πιο πολυ απο εσενα, αυτο τι με κανει, τον σουπερ ξερολα? Επειδη ετυχε να γραφτω γρηγορα σε ενα φορουμ? Σε ενα αλλο πολυ μεγαλο φορουμ ημουνα και εγω απο τους πρωτους που γραφτηκαν αλλα απο τοτε εχω κανει 4-5 ποστ και εχουν περασει μερικα χρονακια απο τοτε που δημιουργηθηκε, αυτο με κανει να εχω αποψη για εκεινο το φορουμ? Ωραιοι οι εντυπωσιασμοι αλλα δεν πιανουν εδωπερα... Τωρα μιλας για την αντιδραση του Leibniz... Δεν θα σου πω εγω αν την βρισκω σωστη ή οχι γιατι καποιος λογος θα υπαρχει που βρισκεται σε αυτο το ποστο και σιγουρα δεν ειναι καποιος τυχαιος. Αν εσυ πιστευεις οτι σε "διοικει" καποιος "τυχαιος", απλα παιρνεις τα μπογαλακια σου και πας σε αλλη παραλια που λεει και ο Edgar . Τωρα αυτο με τα πολλαπλα nicknames νομιζεις οτι ειναι κατι μεγαλο? Νομιζεις οτι γινεσαι μαγκας? Ηδη εχεις χασει το δικιο σου (αν εχεις, δεν ειμαι εγω αυτος που κρινει) και οσο μιλας δυσχεραινεις την θεση σου. Τωρα αν απλα θες να κανεις χαβαλε και να χαλας το φορουμ, ενταξει τι να σου πω... Λοιπον ελπιζω να μην συνεχιστει αυτο το πανηγυρι γιατι αντι να ασχολουμαστε με τα προβληματα των χρηστων του Ινσομνια ασχολουμαστε με σενα που στην τελικη δημιουργησες θεμα απο μια προσωπικη σου παρεξηγηση με ενα αλλο μελος του Ινσομνια. Αν εισαι ενηλικας και σοβαρος ανθρωπος, συνεχισε το με ΡΜ με τον admin και ασε τους αλλους ησυχους. Και κοιτα να αναφερεις στον Hal ποια αλλα nicknames εχεις για να σβηστουν και να ξερουμε τι μας γινεται στο Ινσομνια με τους πραγματικους χρηστες...
paschalia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Εγω κανω πανω απο 10 ποστς καθημερινα σε δυο-τρια φορουμς.. Δεν θα ελεγα οτι ειναι προβλημα αυτο αλλα υποθετω οτι εννοουσαν σε σχεση με το χρονο που γινονται αυτα τα ποστς.. πχ τοσα ποστς σε 5' κλπ
The_Edge Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Για να τελειώνουμε, 1) Εκ μέρους των mods και του admin σου ζητάω συγνώμη για την οδύνη που σου προκαλέσαμε. 2) Αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μέλος αυτής της κοινότητας, στείλε μου σε pm τα usernames που έχεις κατά καιρούς χρησιμοποιήσει (σε παρακαλώ πολύ να μου στείλεις πλήρη λίστα, που να συμπεριλαμβάνει και το αρχικό σου nick που είναι στα 50 πρώτα). Επίσης, πες μου ξεκάθαρα ποιό nick θέλεις να κρατήσεις. Περιμένω pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.