Προς το περιεχόμενο

down apo mirc kai resume aporia

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lipon katevaza kapio arxio to opio kapia stigmi epese o server.ksanakano prospathia kai to apotelesma einai na sinexizi kanonika kai apo ta tosa mb pou teliose ti proti fora,tora teliose kanonika ala den anige arxia meta ta tosa(opou tosa valte oti poso thelete mias kai exi gini se diafores times arxion) pou teliose vasika ti proti fora.

i erotisi einai giati ginete ayto mias kai mou exi tixi kai ales fores auto.

simioteon den einai ali version to arxio pou katevazo.

thanks

Δημοσ.

Το resume σε ένα αρχείο που σου στέλνουν απο irc δεν εξαρτάται απο σένα αλλά απο αυτόν που σου το στέλνει.Για να γίνει resume θα πρέπει να κατεβάσεις το ίδιο αρχείο απο τον ίδιο user αλλιώς ξεκινάει απο την αρχή χωρίς να σε ρωτάει για resume,overwrite.

Δημοσ.

OPC, αυτό που λες μπορεί να το αλλάξει αν θέλει και να το κάνει έτσι ώστε να τον ρωτάει. :)

Το resume του αρχείου δεν εξαρτάται πάντα από αυτόν που το στέλνει αλλά και από αυτόν που το δέχεται.

Μου έχει συμβεί το εξής (αρκετές φορές) με ένα συγκεκριμένο άτομο:

Του έστελνα ένα mp3 και ξαφνικά έπεφτε η σύνδεσή του. Όταν ξανασυνδεόταν το mp3 δεν έκανε resume. Έβγαζε ένα σφάλμα που δεν θυμάμαι ποιο ήταν.

Αυτό γινόταν μόνο με αυτό το άτομο και με κανέναν άλλον. Ανταλλαγή αρχείων κάνω πολύ συχνά από IRC εδώ και χρόνια και ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.

Δυστυχώς δεν ξέρω που ωφείλεται.

kinitos, ίσως να πρέπει να κοιτάξεις τον ελεύθερο χώρο του σκληρού σου και να κάνεις μια ανασυγκρότηση.

Υποθέσεις είναι αυτά βέβαια, δεν ξέρω αν θα σου λύσουν το πρόβλημα.

Δημοσ.

Cristina, ίσως και να έχεις δίκιο,δεν είμαι απόλυτως,Απλά σε πολλούς servers που μπαίνω απο ξένες χώρες πολλά bot,στα μυνήματα που βγάζουν στο main για τα αρχεία που έχουν, λένε κάπου "Resume Support" και μιας και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα, υπέθεσα πως είναι απο εκεί.

kinitos, αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις ακριβώς ότι κάνεις και τώρα με μια άλλη version του irc είτε παλιότερη είτε καινούρια.Σε μένα πχ το dcc στην version 6.15 έχει πρόβλημα και για να δεχτώ/στείλω μέσω dcc ανοίγω irc version 6.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...