SnipeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα από το 222: ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙς ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΜΕΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΣΤΟ 121. Και στο 121 λέει να πληκτρολογήσω τον προσωρινό κωδικό μου; Και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ιδέα ποιος είναι και δεν λένε τίποτα σχετικό ούτε στο site της vodafone. Το μόνο που βρήκα έλεγε 11. Πώς ρυθμίζω τον τηλεφωνητή μου κατά την πρώτη κλήση; Kατά την πρώτη κλήση στο 121, ακόμα κι αν είναι κλήση ειδοποίησης για νέα μηνύματα, ζητείται από τον εκάστοτε χρήστη να κάνει προγραμματισμό στον τηλεφωνητή του. Η διαδικασία είναι η παρακάτω: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ VODAFONE. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ Ή ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΤΟ *. Εάν καλείτε από άλλο τηλέφωνο και πατήσετε *, εάν δεν καλούμε από άλλο; να καλέσουμε από άλλο για να ξεμπερδεύουμε; 8)
panagioths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 4444 ? δες στο site της βονταφον για σιγουρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.