insomniac_c4po Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθονούλες, από κοντά έχω δεί μόνο την Eizo και ξεχώριζε ανάμεσα απο όλες τις υπόλοιπες που υπήρχαν γύρω της λόγω της ποιότητας της εικόνας της και της μεγάλης γωνίας θέασης. Την lg δεν την έχω δεί από κοντά. Περίπου στα ίδια λεφτά κυμαίνονται. HELP WANTED, δεν γνωρίζω και πολλά από οθόνες LCD
las_kar_is Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Eizo 550 Από τις πιο αξιόπιστες ( Αν και τώρα τελευταία υπάρχουν κάποια ψιλοπαράπονα για την ποιότητα ) εξακολουθούν να θεωρούντε κορυφαίες
insomniac_c4po Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 thanx man, και εγώ έτσι πιστεύω, αλλά δεν έχω δει και την lg από κοντά για να είμαι 100% σίγουρος. Ο καλύτερος κριτής πιστεύω είναι η live επίδειξη και το έμπειρο μάτι.
insomniac_c4po Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 κανείς άλλος ρε παιδιά να βοηθήσει έναν προβληματισμένο συνάνθρωπο;; lol
Melven Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 kati kalo tis lg pou den exei i eizo eiani oti dinei eggyhsh gia 0 kamena pixel.opote me to proto kameno pixel stin allazoun.emena etsi mou allaksan tin 1715S.
insomniac_c4po Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 η ΕΙΖΟ στα πόσα καμμέν pixels σου αλλάζει την οθόνη; ξέρει κανείς; εδώ που τα λέμε, ειδικά όταν αγοράζεις από e-shop (που δεν μπορείς να δείς την οθόνη σε λειτουργία πριν σκάσεις το παραδάκι) τα zero pixel είναι ασφάλεια... από άποψη ποιότητας, έχουν μεγάλες διαφορές; τις έχει δει κανείς και τις δύο εν ώρα δράσης;;
accipio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δεν έχω δει καμία, αλλά τις έχει το τελευταίο PC Magazine σε τεστ. Και για την LG γράφει: "...μια μικρή αποκάλυψη, καθώς, αν και δεν διαθέτει ψηφιακή είσοδο, παρουσιάζει κορυφαία ποιότητα τόσο στατικής όσο και κινούμενης εικόνας. Πολύ δύσκολα θα διακρίνετε κάποιο ψεγάδι στην εικόνα της, που δεν είναι παρά τα πολύ μικρά ίχνη στην κίνηση επί λευκού υπόβαθρου...". Γενικά η κριτική είναι πολύ θετική. Αλλά και για την Eizo τα σχόλια είναι πολύ θετικά. Και δικαιολογεί μέχρι 1 καμμένο πίξελ (σύμφωνα με το PC Magazine). Εγώ πάντως θα προτιμούσα την LG μόνο και μόνο για την εγγύηση του 0 πίξελ. Γιατί έχω δει σε TFT καμμένο πίξελ και φαίνεται απαίσιο. Φαντάσου δηλ. πώς θα φαίνονται δύο ή τρία καμμένα μαζί...
OPC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Το να πάρεις tft με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ γνώμονα τα zeropixel εγγύηση το θεωρώ λίγο υπερβολικό.Σίγουρα όμως είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αφού είσαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 εγώ θα σου προτείνω την Eizo μιας και είναι στον χώρο ούκ ολίγα χρόνια και αν μη τι άλλο γνωρίζουν το αντικείμενο "monitor" απέξω και ανακατωτά,είτε μιλάμε για tft είτε για crt. Όσον αφορά τις μεγάλες διαφορές που λές (response time,brightness,contrast),όταν μιλάμε για τέτοια ονόματα είναι πολύ δύσκολα να διακρίνεις μεγάλες διαφορές ,σε αντικειμενικό επίπεδο πάντα, εκτός και αν μιλάμε για design οπου εκεί περνάμε σε υποκειμενικό θέμα. Εν κατακλείδι,αν η τσέπη σου σηκώνει Eizo ,πάρ'την (Εγώ αυτό θα έκανα αν τα είχα αλλά η L557...)
gto234 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Κι εγώ παιδιά ψάχνω για τις δύο αυτές οθόνες.Ξέρει κανείς που μπορώ να τις δώ στην Αθήνα;
Yannis1976 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθονούλες, από κοντά έχω δεί μόνο την Eizo και ξεχώριζε ανάμεσα απο όλες τις υπόλοιπες που υπήρχαν γύρω της λόγω της ποιότητας της εικόνας της και της μεγάλης γωνίας θέασης. Την lg δεν την έχω δεί από κοντά. Περίπου στα ίδια λεφτά κυμαίνονται. HELP WANTED, δεν γνωρίζω και πολλά από οθόνες LCD Λοιπόν ύστερα από αρκετή έρευνα στην αγορά, πάντα θεωρητική όμως (Ιντερνετ) και εγώ έχω καταλήξει στην L550 και την L1730P. Υπάρχει κανείς που να τις έχει δοκιμάσει, ειδικά την LG?
PeiramatoZwo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά μήπως έχουν και σημαντική διαφορά στις τιμές;;
MadSurfer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Prosopika exw thn 1715S kai eimai apolyta eyxaristhmenos, einai apsogi se olous tous tomeis kai den exw to paramikro provlhma, episis poly shmantikos paragontas einai h eggyisi pou dinei h LG apo to proto kameno pixel :wink:
insomniac_c4po Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 τι διαφορά έχει η 1730P από την S;
Yannis1976 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 τι διαφορά έχει η 1730P από την S; Ψηφιακή είσοδο και pivot, svivel η οθόνη, γυρνάει δηλαδή κατά 90 μοίρες. Επίσης γενικά θεωρείται η κορυφαία στη σειρά 1730.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.