Προς το περιεχόμενο

Ksiloma ton section tou Ψυχαγωγία

telnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon gia na mhn asxoloumaste olh to vrady...

O telnet einai o klassikos pou anoigei topic kai zhtaei voitheies xwris logo apla gia na ton paroume xampari.

Des ta post tou kai tha katalaveis.

Egw logo na ton bannarw ithela giati to phgaine me ton plagio tropo to gnwsto.

Δημοσ.

Αυτό που λες προφανώς και ισχύυει (το αποδεικνύοουν τα ποστ του). Είναι λόγος για ban όμως??

Αν είναι έτσι να φυλλαγόμαστε!

Δημοσ.

wizard, ρίξε μια ματιά στα posts του telnet και την συχνότητα που τα έκανε και αναλογίσου αν θα μπορούσες να τα έχεις κάνει εσύ. :)

Επίσης, δες τις ημερομηνίες εγγραφής του telnet & pitt και πες μου ποιος ΜΗ ύποπτος και φυσιολογικός χρήστης θα έκανε accounts για να έχει καβάτζα σε περίπτωση ban με τέτοιες χρονικές διαφορές. :)

(Ποιός ξέρει πόσα ακόμα έχει κάνει...; )

Συνεχίζεις να πιστεύεις πως πρέπει να φυλάγεσαι...; :)

Δημοσ.

Στο ban παντως μπορει να αναγνωριστει ενας υπερβαλλοντας ζηλος να τελειωσει το ζητημα και χρηση του moderation εκτος οριων....

Δεν καταλαβαινω αυτος που δινει το καροτο ( ενα υβριστικο μηνυμα 100% ) να τιμωρει τον αλλον αμεσα χαρη στη θεση που εχει και να μην τον αφηνει καν να αμυνθει.

Ελπιζω να μην υπηρχαν παρομοια περιστατικα στο παρελθον αλλα τετοια συμπεριφορα δεν αφηνει αμφιβολιες για υποτροπη

Δημοσ.

Το αν έχει "δίκιο" κάποιος , δεν δικαιολογεί και το τρόπο του.

Καμιά φορά ο τρόπος με τον οποίο "χτυπάς" κάποιον , είναι χειρότερος από αυτα που έκανε, και εδώ νομίζω πρέπει να είναι ένα καλό παράδειγμα.

Δημοσ.
Στο ban παντως μπορει να αναγνωριστει ενας υπερβαλλοντας ζηλος να τελειωσει το ζητημα και χρηση του moderation εκτος οριων....

Δεν καταλαβαινω αυτος που δινει το καροτο ( ενα υβριστικο μηνυμα 100% ) να τιμωρει τον αλλον αμεσα χαρη στη θεση που εχει και να μην τον αφηνει καν να αμυνθει.

Ελπιζω να μην υπηρχαν παρομοια περιστατικα στο παρελθον αλλα τετοια συμπεριφορα δεν αφηνει αμφιβολιες για υποτροπη

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!

Δηλαδή Cristina, μου λες ότι ίσως να έπρεπε να κάνετε ban και στον BlizardBill, π.χ. για να δείτε αν θα μπει με άλλο όνομα???

Όταν πρωτογράφτηκα εγώ το είχα ξεσκίσει. Εκτός του ότι απάνταγα σε ό,τι ποστ έβλεπα, είχα φτιάξει ένα ποστ, στο οποίο όλη η πρώτη σελίδα ήταν up! :D

Ο λόγος? Για να φαίνεται το ποστ μου σε αυτά της κεντρικής σελίδας! :shock:

Η συμπεριφορά του Leibniz μου θυμίζει παιδιά του δημοτικού που πάνε ύπουλα, βρίζουν τον άλλον ή και το χτυπάνε και μόλις κάνει κάτι ο άλλος φανερά τρέχουν και το λένε στη δασκάλα για να τους τιμωρήσει.

Δημοσ.

1. loipon epeidi den aresan oi apopseis mou ston moderator me exei kanei mexri stigmis 2 fores ban.

2. Me brizei me ton pio ypolou tropo meso pm gia na prokalesei tin antidrasi mou i opoia den erxetai kai meta bgainei kai apo pano legontas oti postaro brisies kai me kanei ban

3. To leei kai monos tou oti aformi epsaxne gia na me kanei ban epeidi den tou aresan osa egrafa

4. Kai emena den mou aresoun auta pou grafoun kapoioi alla den tous brizo meso pm

File mou mporeis na me kaneis ban oses fores thes oi proxy na nai kala kai account exo +apeira kai me opoia imerominia thelo

Mou kanei entiposi pantos pou ta perisotera meli tou forum siopoun sta sinexomena ban mou.

Sto kato kato mporouse na mou kanei mia proeidopiisi prota gia kati pou eggrapsa kai den tou arese prin me kanei ban

Alla opos eipe kai o idios aformi epsaxne tin opoio den tou tin edosa kiolas

Δημοσ.

wizard, αν έβλεπες τις ημερομηνίες θα καταλάβαινες πως αυτό που λες δεν έχει βάση. :)

Οπότε δεν θα επεκταθώ επ' αυτού. :)

Όταν πρωτογράφτηκα εγώ το είχα ξεσκίσει. Εκτός του ότι απάνταγα σε ό,τι ποστ έβλεπα, είχα φτιάξει ένα ποστ, στο οποίο όλη η πρώτη σελίδα ήταν up!

Τώρα αυτό το είπες για καλό; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...