Προς το περιεχόμενο

Πιο γρήγορος τρόπος μετατροπής DivX to DVD

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πιο γρήγορος τρόπος και με καλή ποιότητα που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι είναι dvdsvcd/roba plugin , ac3machine/besweet και μετά ifoedit.

Με τον επεξεργαστή που έχεις το transcode σε ένα avi 2 ωρών μπορεί να γίνει και σε κάτι λιγότερο από ώρα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τα PM. Τώρα κατεβάζω και το απόγευμα θα δοκιμάσω. Θα postάρω με τα συμπεράσματα.

Πάντως το Nerovision είναι πολύ απλό και σαφές. Πατάς το "start" και μετά από 2:27' έχεις 1 DVD γεμάτο γραμμένο. Η ποιότητα είναι τέλεια. Δεν φαίνεται να έχει διαφορά από το original divx και παίζει και στο firstline consumer DVD-RW μου. Αλλά 2.5 ώρες την σήμερον ημέραν;

Δημοσ.

Τελικά η καλύτερη λύση ήρθε από τον lallasgr με το WINAVI Video Converter. Μισή μόνο ώρα για τη μετατροπή του DivX σε DVD files (χωρίς να υπολογίζω το χρόνο εγγραφής στο DVD). Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
Paides apo svcd se dvd mazi me upotitlous kamia idea apli propanton.. exei kaneis na mou protinei?

Μόνιμα μέσα στην ταινία;Αν ναι,re-encoding.Frameserving μέσα απ' το Virtual Dub στο cce/main concept/tmpgenc.

Αν selectable,ένωση των δύο mpg's(mpegvcr/tmpgenc),το καινούργιο μεγάλο svcd σε "φορμά" dvd με mainconcept(το καλύτερο),το μεγάάάλο mpg/dvd demux σε m2v+ac3/mpa και authoring με ifoedit/rejig...

Ρώτα που θες διευκρίνηση. :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά η καλύτερη λύση ήρθε από τον lallasgr με το WINAVI Video Converter. Μισή μόνο ώρα για τη μετατροπή του DivX σε DVD files (χωρίς να υπολογίζω το χρόνο εγγραφής στο DVD). Ευχαριστώ και πάλι.

να ρωτησω και κατι αλλο? εκανα ενα ανι μετατροπη για dvd, και μου εφτιαξε εναν φακελο disk_0 και μεσα εχει κατι αρχεια, με τι μπορω να τα καψω σε dvd και να εχω και υποτιτλους? και κατι αλλο αν εχω μια ταινια σε 2 cd ανι πως μπορω να τις 'ενωσω' ωστε να καουν σε 1 dvd με υποτιτλους??

Δημοσ.

αντε ρε παιδια ας απαντησει καποιος γνωστης μετετρεψα 2 ταινιες με το WINAVI Video Converter (πραγματικα γρηγορο) σε dvd αλλα οταν τις εκανα preview με το nerovision δεν ειχαν ηχο!! τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

Periergo ayto pou les...Den mou exei 3anasymbei....To powerdvd to exeis??Dokimases kai me ayto???

Mpas kai eixes alla3ei tis rythmiseis sta advanced kai eixes balei Enabled DirectAC3????

An nai tote 3anakanto mia xwris na to exeis epile3ei...

An oxi tote sykwnw ta xeria psyla... :(

Δημοσ.

το powerdvd δεν το εβαλα αλλα σε ενα σωρο players που το ετρεξα δεν ειχε ηχο, δοκιμασα και να βαλω την επιλογη (Enabled DirectAC3) και χωρις αυτην αλλα παλι τα ιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...