DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξέρω αν γίνετε με το software του nsomnia αλλά θα ήθελα να προτείνω το εξής : Ένα post να μην ανεβαίνει στη σειρά εμφάνισης όταν postarei ο author του και η προϋγούμενη απάντηση ήταν επίσης του author. Πχ στις Αγγελίες μπορεί σήμερα να εμφανίζεται ψηλά μια αγγελία μόνο με post του author ακόμα κια αν δεν έχει κανένα ενδαφέρον για κανέναν άλλο. Αν το post του author είναι μετά από post κάποιου άλλου τότε αυτό θα πρέπει να ανεβαίνει στην σειρά αφού σημαίνει οτι ο author μπορεί να απαντά σε κάποια ερώτηση.[/img][/i]
sotris99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Τι λες ρε φίλε!!! Μπορεί εσύ να μην έχεις ενδιαφέρον κάποιος άλλος μπορεί να έχει...
Grigoros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 stous kanones eimai sigouros oti anaferei oti epitreponte mono 2 up. opote me mia pio aystiri alla sigxronos kai poli pio diskoli gia tous mods douleia iparxei lisi. alla de mporei o kathe paredose apo tin alli na diavazei oles tis aggelies, opote prepei na iparxei katanoisi kai apo tous posters.
sotris99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 stous kanones eimai sigouros oti anaferei oti epitreponte mono 2 up. Εγώ πάντως αυτό κάνω... Αν το τελευταίο reply είναι το δικό μου απλά το διαγράφω και μετά κάνω ένα καινούριο reply με την λέξη up...
Grigoros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 kala den ennow ayto alla an einai na koroideyei o enas ton allo na to klisoume to magazi
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Τι λες ρε φίλε!!! Μπορεί εσύ να μην έχεις ενδιαφέρον κάποιος άλλος μπορεί να έχει... Δηλαδή αν βάλω μια αγγελία και κάνω εγώ ο ίδος καμιά 100αριά reply (όχι απαραίτητα απλά up) η αγγελία μου θα πρέπει να είναι στη κορυφή ακόμα κι αν για πολύ καιρό δεν έχει κάνει reply άλλος.
Dark_son20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 to an i aggelia exei post tou author me skopo to up kai as min leei up fenete kai gia afto emeis oi xristes exoume sta deksia ena koumpaki me ena (!)
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 to an i aggelia exei post tou author me skopo to up kai as min leei up fenete kai gia afto emeis oi xristes exoume sta deksia ena koumpaki me ena (!) Ναι αλλά πάλι πρέπει να επέμβει ο moderator, εγώ μιλάω για μια αυτοπματοποιημένη διαδικασία που θα μικρύνει το φόρτο εργασίας τους.
random Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 μετα απο τα συντροφικα μαχαιρωματα/γλυψιματα στις "αξιολογησεις", τα χτυπιματα αγγελιων, μετα τα εβδομαδιαια/ισοβια ban, και τις φωτο χχχ, θα υπαρχει αλλο ενα κινητρο για πολλαπλα usernames
The_Edge Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού δεν υποστηρίζεται από το software. Και από ό,τι γνωρίζω, δεν θα υποστηρίζεται ούτε από το επόμενο... Αν κάποιος χρήστης πιστεύετε ότι έχει κάνει κατάχρηση στο "up" δεν έχετε παρά να ειδοποιήσετε τους moderators. Προς το παρών έτσι λειτουργεί η διαδικασία. Μακάρι να βρεθεί ένας πιο εύκολος και αποδοτικός τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.