sot78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Καλημερα.Ανοιγω σημερα το PC ο δισκος με ολα μου τα games φαινεται στα windows,partitionmagic 8 ως BAD.δοκιμασα το easy recovery 5 (crasarei) & recover 4 pro (δεν βλεπει τον δισκο) αλλα τιποτα.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχω χασει τα δεδομενα (μου ειχε ξανασυμβει σε εναν παλι Γ@@@@@ΝΟ WD).Τωρα ομως δεν λειτουργει ουτε το Easy recovery! καμια ιδεα.Αν κανω τον δισκο ACTIVE με το partition magic? :evil:
sot78 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Καλημέρα.Παιδια ευχαριστώ αλλα ελυσα το προβλημα μου.εκανα RECOVERY (χωρις να αλλοιωθει κανενα αρχειο με ολους τους καταλογους) 126GB Smile Δεν εχασα ουτε ενα αρχειο.εκανα και ενα copy/paste τα αρχεια στον WD200 (μετα απο format & Scandisk και ειναι ΟΚ) Τελικα παρουσιασε προβλημα ο HD μετα απο Πτωση τασης (Κωλο ΔΕΗ), απλα δεν το ηξερα εγω γιατι ελειπα Smile ANYWAY! Ολα ειναι μια χαρα. Τη easy recovery pro και Μ@@@ς το προγραματακι ειναι το File Scavenger v2.1 RC14
R_Barrichello Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Ο δικος μου WD200GB JB αρχισε χθες να κανει περιεργο θορυβο και μεσα σε 2-3 λεπτα πεθανε. Το Bios τον βλεπει αλλα ειναι unreadable εντελως. Πηρα και τους Πλαισιαδες και μου λενε recovery με 50€ το CD...Δηλαδη ουτε λιγο ουτε πολυ 9000€ ζητανε να πληρωσω! Ok παω να φερω τα κλειδια του αυτοκινητου να τους τα αφησω...Αντε γεια!!! Ξενερωσα τρελα και ο δισκος δεν ηταν ουτε 8 μηνων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.