Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιω,yahoo mail ή του isp μου

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hellas on line ennoo.oxi hotmail ok?

ok!

Να ρωτησω κατι αλλο:

προσπαθω τωρα να κανω πειραμα ωστε να δω πως θα παιζει το yahoo mail αν τελικα το επιλεξω για ολη την αλληλογραφια μου, αλλα ενω του λεω να 'δειχνει' οτι ειμαι ο [email protected], αυτο ναι μεν δειχνει το [email protected] στο from, αλλα μεσα σε παρενθεση γραφει και την αληθινη διευθυνση του yahoo mail (πχ [email protected]).

Εγω ομως θελω να φαινεται κατι επαγγελματικο, δηλαδη [email protected] και οχι στο @yahoo.com.

Γιατι δεν δουλευει σωστα αυτο? Γιατι 'αποκαλυπτει' οτι προερχεται απο το yahoo?

Κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

Δεν βρηκα καμια σχετικη ρυθμιση στο yahoo να διορθωσει την κατασταση.

Αν δεν το καταφερω ομως αυτο-δηλαδη να δειχνω στον εξω κοσμο το email που θελω εγω και οχι το @yahoo.com τοτε την πατησα.

Γιατι εχω μικρη εταιρια και προσπαθω να δειξω επαγγελματικο προσωπο.

Εχω site και εχω mail με το domain μου.

Για να λαβω mail, μου το λαμβανω μεσω το host provider.

Για να στειλω ομως, δεν το στελνω μεσω του host, αλλα μεσω του isp!

Εδω ειναι η διαφορα.

Ο isp μου επιτρεπει να στελνω Mail με οτι ονομα θελω. Ετσι, ενω εχω πχ forthnet συνδεση, στον παραληπτη φαινεται οτι εσταλη απο το domain μου.

Το Yahoo ομως φαινεται οτι θελω-δεν θελω, εκτος απο το Mail που δηλωνω οτι θελω να φαινεται, μοθ κοτσαρει απο διπλα και το αληθινο Mail του yahoo.

Ετσι καταστρεφεται η εικονα που θελω να δειξω.

Εφτιαξα τα mail Options του Yahoo. Τιποτε ομως. Παραμενει μαρτυριαρικο.

Κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

karib, έχω την εντύπωση πως αυτό που θες μόνο μέσω κάποιου προγράμματος θα το κάνεις και όχι από κάποια ρύθμιση στο Yahoo. :roll:

Δημοσ.

karib, έχω την εντύπωση πως αυτό που θες μόνο μέσω κάποιου προγράμματος θα το κάνεις και όχι από κάποια ρύθμιση στο Yahoo.

Κι ομως! :D Το web mail της acn που εχω το επιτρεπει!

Κανενα προγραμμα!

Ελεγα ομως, αν, αν αλλαξω isp?

Δημοσ.

karib, για το Yahoo μιλάμε και όχι για κάποιο άλλο mail... :roll:

Αν δεν θες ντε και καλά να χρησιμοποιείς web mail, δοκίμασε το Freemail.gr ή το Hotpop.com.

Επίσης δοκίμασε και το ebox.gr που ενδεχομένως να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θες και χωρίς κάποιον mail client.

Και τα 3 σου δίνουν POP3.

Γιατί τόσο κόλλημα με το Yahoo...; :roll:

Δημοσ.

Αλλα ο host provider δεν μου κρατα τα Mail' date=' μου τα προωθει σε αλλο δικο μου Mail.[/quote']

Κατά τη γνώμη μου κακώς σου προωθούν τα emails.

Σχεδόν όλοι οι hosts μαζί με το hosting σου παρέχουν και 5 mail boxes.

Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα χωρίς καμία επιβάρυνση αυτό που θες να κάνεις.

Και να ξέρεις ότι όλοι έχουν και web based πρόσβαση.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου κακώς σου προωθούν τα emails.

Σχεδόν όλοι οι hosts μαζί με το hosting σου παρέχουν και 5 mail boxes.

Στην forthnet που κανω το hosting μου εχουν φερθει απειρες φορες με τον πιο σωστο και επαγγελματικο τροπο.

Λες να μας εχει ξεφυγει κατι?

Παντως, οχι μονο στην forthnet, αλλα και στον προηγουμενο host provider (αντιπροσωπος ελλαδα-servers στην αμερικη-φθηνο hosting) παλι forward γινονταν τα mail.

Ολοι λαθος κανουν? Δεν ξερω αν την προσφερει κανεις αυτη τη δυνατοτητα για αυτονομο mailbox μαζι με το domain hosting.

Δημοσ.

Ξέρω αρκετούς hosts που κάνουν αυτό που σου λέω. Μέχρι τώρα το θεωρούσα δεδομένο.

Με αυτά που μου λες, πιστεύω ότι δεν κάνουν όλοι τα ίδια....

Δημοσ.

Παντως ενω εξεταζα να προτιμησω το yahoo mail εναντι του mail του isp, τελικα λογω του προβληματος που ανεφερα πιο πανω(name) ειναι μαλλον δυσκολο να ξεφυγω απο τα συμβατικα mailboxes.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βεβαια ενα ακομη σημαντικο ατου του Yahoo, είναι οτι εχει secure login.

Στις εποχες που ζουμε, ειναι το αγνοει κανεις αυτο?

Δημοσ.

Πάντως πολλές εταιρίες hosting στο εξωτερικό σου δίνουν απεριόριστα mailbox. Βέβαια υπάρχει ο περιορισμός από τον χώρο που έχει το πακέτο που έχεις. Εμένα βέβαια δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί έχω 3gb χώρο σε εξευτελιστική τιμή και η εταιρία που μου παρέχει hosting είναι ΠΟΛΥ αξιόπιστη.

Δημοσ.

Κριμα παντως το κατα τα αλλα αξιοπιστο και ευχρηστο yahoo να μην εχει την δυνατοτητα να δηλωνεις-και να φαινεται- το ονομα/mail που επιθυμεις...

Οποιος θελει κατι τετοιο μαλλον πρεπει να αρκειται στα mail των isp...κριμα.

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε Mail απο την acn.

Επειδη λεει αναβαθμιζουν τους Mail servers, θα χαθουν ολοι οι φακελοι που εχω δημιουργησει στο web mail. Θα γλυτωσει απο την 'καταστροφη' μονο το Inbox.

Προτρεπουν λοιπον να μετακινησουμε τα mail που θελουμε να σωθουν στο Inbox.

6 χρονια με το yahoo δεν μου ζητησαν ποτε κατι τετοιο.

Και εχουν και 100mb. Και antivirus filter, και spam filter κλπ

Αλλα δεν εχουν την ρυθμιση που θελω με το ονομα.

Ατυχια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...